KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Pinto gollerine devam edecek"

27 Kasım 2012 | 10:05

6 yorum

7912 okunma

Şilili futbolcu ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Selçuk Eren, Ozan İpek konusunun ise çok uzatıldığını söyledi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, AS TV'de yayınlanan Markaj Programı'nda Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sorularını yanıtladı. Son Antalyaspor maçında kazanamamalarından dolayı üzgün olduklarını dile getiren Eren, "Taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Görevlerini yerine getirdiler. Ancak maalesef çok iyi oynadığımız maçı kazanamadık. Olmayınca olmuyor. Artık Akhisar'a konsantre olmamız gerekiyor" dedi.

BİRE BİR GÖRÜŞTÜM
Hakan Şükür'ün Pinto ile ilgili söylediği sözlere de değinen Selçuk Eren, "Maalesef Türkiye'de herkes bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor. Pinto 3 hafta evvel sakatlandı. Yeni yeni kendisini toparlıyor. Sözleşmem şuydu, buydu diye bir şey yok. Hiçbir futbolcumuzda da yok. Bursaspor ödemelerini günü gününe yapan nadir kulüplerinden bir tanesidir. Pinto ile bire bir görüştüm. Kendisi de hırslı. Akhisar maçında tamamen hazır olacağını söyledi. Pinto bizim yıldız oyuncumuzdur. Gollerine devam edecektir" ifadelerini kullandı.

'ŞU AN' DEMİŞTİM
Daha önce Ozan İpek konusuyla ilgili verdiği demecin yanlış aksedildiğini dile getiren Eren şöyle devam etti: "Ozan olayını uzatmanın anlamı yok. Yönetim kurulu bir karar aldı ve herkes saygı duymalı. Şu an için bu karardan geri dönüş söz konusu değil. Ben o zamanda 'şu an' için demiştim. Kesinlikle geri dönmeyecek diye bir söz söylemedim. Bunu da düzeltmek isterim. Gelecek günler ne gösterir göreceğiz."

 Hakimiyet Gazetesi

    • Teksas35Bornova  
    27 Kasım 2012 | 23:58
    Yalnız Pinto gücünü baaaayanlara değilde futbola vermeli. Tamam delikanlı adamsın kız arkadaşlın olucak ama Pinto hıııııııııı :)
    • Utkan Baştürk  
    27 Kasım 2012 | 21:32
    "ASLANIM PINTO BE"
    • isim soyisim  
    27 Kasım 2012 | 15:23
    -1
    yanlış düzeltilmeyecek bir yanlış değil ertuğrul hocada yanlışlar yaptı sampiyon kadrodan gitmeyen adamların basında gelir ozan yanlış yapanı silcekse ertuğrul hoca kendinide silsin onun aldığı paralara Türkiyeye kimler gelr kimler
    • hkn  
    27 Kasım 2012 | 12:14
    Ozan dönsün artık arkadaş yeter ya. Ister sol bek ister kulübe ister kapalı da otursun ama dönsün. Adana dan tüm Bursama selam
    • ottoman1299  
    27 Kasım 2012 | 11:17
    ozanı hemen pintoyu hazır olduğunda kadroda görmek istiyoruz biz bu yönetime ve teknik ekibe kayıtsız şartsız dünyakadar pirim verdik ve kayıtsız şartsız vermeye devam edeceğiz ancak üzülen taraf olmaktan bıktık maçlardan sonraki günlerde ne tv izliyoruz nede gazete okuyoruz yeter artık takımı kurun olumsuzlukları bitirin sizin göreviniz bu görevinizi yerine getirin az taraftar geliyormuş falan filan bunlar bahane değil kasımpaşanın taraftarı 50 binmi geliyor antalyanın taraftarı 100 binmi geliyor siz işinizi yapın biz Türkiyede işini en iyi yapan tarafatarız gereğin yerine getiririz.. 2013 yılında şampiyonlar liğinde olmak hakkımız ....
    • emre sylv  
    27 Kasım 2012 | 10:51
    -3
    herşeye eyvallah fakat bişeyi anlayamadım antalya maçında çok güzel oynadık demişin galiba biz başka maçı izledik

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR