A2 | Bursasporumuz: 2 Fenerbahçe: 0

22 Eylül 2009 | 13:23

15 yorum

9802 okunma

A2 Ligi'nin 5.haftasında Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadelede yeşil beyazlı gençlerimiz Fenerbahçe'yi 2-0 ile geçti. Galibiyeti getiren gollerin 38.dakikada İsmail Haktan Odabaşı ve 78.dakikada Dursun attı.

Baştan sona Bursaspor'umuzun üstünlüğüyle geçen karşılaşmada takımımız sayısız gol fırsatlarından yararlanamadı. Karşılaşmayı 300 dolayında taraftarımız izledi.


 

    • Sinan
    26 Eylül 2009 | 17:51
    Ismail haktan gibi genc yetenekleri a takimda görmek istiyoruz. Bu cocuklar yüreğiyle oynuyor hak ediyorlarr.
    • deli_teksas
    24 Eylül 2009 | 23:07
    Helal olsun size genç timsahlar darısı a takımın başına anti bizans
    • Sedat
    24 Eylül 2009 | 11:42
    Erdem kardeşim ismail a takımı cıksın deyorsun ismail gibi nice genç futbolcular vardı a takıma cıkacak ama senin benim dememle olmuyor bu işler malesef bu çocuklar bir kaç senelik oynamıyorlar çoğu en az 12,13 seneden bu yana yani 8,9, yaşlarından bu yana Bursasporda oynuyorlar ama sonuç hiç sen bu işleri anlamazsın onun için hiç kafanı yorma onlar biliyor kimin ne zaman ve nerede oynayacağanı ve oynayamayağını sadece bak seyret neler olup bitiyor sana tavsiyem budur kardeşim yalnız bu gençlerin bazılarının geleceğinle oynamışlar var onlarıda biz allaha havale ediyoruz o verir birgün cezalarını kötülük her kişinin karıdır ama iyilik er kişinin karıdır o kişilarinde evlatları var ilerde nelerle karşılaşacaklar biliyorlarmı bakalım neyse hoşcakal.
    • Erdem
    23 Eylül 2009 | 19:31
    Ismail a takıma ciksin
    • Umut
    23 Eylül 2009 | 15:26
    Arkadaşlar tofaşın maçlarını nerden öğrenebiliriz bjk cola turka maçı falan olduğu zaman
    • Mey Nur
    22 Eylül 2009 | 23:28
    Bu çocuklar yalnız bırakılmasın. Taraftar maçlara ilgi göstersin.
    • Egemen
    22 Eylül 2009 | 23:12
    Merinosun zemini halı saha zemini,suni çim bile değil,bu yüzden orada oynanma ihtimali yok,çünkü suni çiminde beli standartları var,bunu yapanlar neyi düşünerek yapmışlar hayret,vakıfköyde oynama sebepleri ise,Atatürk stadının zeminin çok çabuk bozulması,eğer bu maçlarda Atatürk stadında oynansa zemin 1 ay içinde tarlaya döner ondan sonra ayıkla pirincin taşını,bu yüzden a2 maçları mecburen vakıfköyde başka çare yok.
    • Sedat
    22 Eylül 2009 | 22:54
    Aferin çocuklar kazanmışsınız ayaklarınıza sağlık diğer oynayacağınız maçlardada başarılı olmanızı diliyoruz siz genç futbolcu kardeşlerimize sevğilerimizi ğönderiyoruz yolunuz açık olsun.
    • Tolunay
    22 Eylül 2009 | 20:06
    Kapak olsun feneree
    • Murat Saçan
    22 Eylül 2009 | 18:24
    Merinosa alın gelelim cok ateslı olur hemde
    • Sedat
    22 Eylül 2009 | 18:06
    Ne oldu ya a2 yendimi fb yi yoksa yenildimi akşama maçın video görüntüsünü izlemek istiyoruz.
    • Sedat
    22 Eylül 2009 | 16:43
    Necmettin bey niye bu kadar ısrarcısınız a2 nin maçlarının merinosda oynanmasına acaba bakın taraftarın coğunluğu maçların merinosta oynanmasını istiyor siz ise buna hep bir bahaneler bulup yok oranın zemini iyi değil yk şöyle yok böyle deyip büzsürü sorunlar gösteriyorsunuz bizim bildiğimiz futbolcular toprak sahada bile oynar bunu bir bahane kabul etmiyoruz taraftar olaraktan hiç olmazsa a2 nin 2 maçı merinos sahasında oynansınki bizde kardeşlerimizi desteklemeye gelelim yada maç günü şöyle 500 kişilik servis sağlayın o zaman geliriz ikisinden biri olsun madem ne dersiniz sayın necmettin bey madem sizler yöneticisiniz taraftarın isteklerine cevap vermek zorundasınız başarılar ve sayğılar sunuyoruz.
    • Batu
    22 Eylül 2009 | 15:22
    Atatürk stadına alın 5. 000 kişi gelelim. . . Yoksa vakıfköyde 50 taraftarla oynayın
    • Metehan Çetin
    22 Eylül 2009 | 13:58
    Merinosa alın aynn yaa
    • mustafa
    22 Eylül 2009 | 13:37
    Vakıfköyde maçmı olur beya alın şunu Atatürk stadına yada merinosa