Bursaspor ikinci yarı açılıyor

11 Kasım 2009 | 21:27

1 yorum

2845 okunma

Bursaspor, oynadığı 12 karşılaşmada ikinci yarılarda attığı 17 golle, bu yarıda en çok gol atan takım unvanına sahip oldu.

Yeşil-beyazlılar Kasımpaşa, Eskişehirspor, Manisaspor ve Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmalarda 7 gole imza atarken, bu gollerin hepsini ikinci yarıda kaydetti. Bursaspor; Ankaragücü, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarının ikinci yarılarında gol kaydedemedi. Yeşil-beyazlılar ligin 5. haftasında sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında ise 90 dakika boyunca gol atamadı.

Ligde karşılaşmaların ikinci yarılarında en çok gol atan takım sıralamasında ikinciliği 15 golle Galatasarasay elde etti. Sarı-kırmızılılar, şu ana kadar oynadığı 11 karşılaşmada ikinci yarıda fileleri havalandırırken, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında bu yarıda gol atamadı.

Bu kategorinin üçüncüsü ise 13 golle Fenerbahçe olurken, sarı-lacivertliler ligde oynadığı 11 karşılaşmanın 4'ünde ikinci yarıda rakip fileleri havalandıramadı. Sarı-lacivertli takım, şu ana kadar oynadığı Denizlispor, Sivasspor, Diyarbakırspor, Manisaspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarının ikinci yarılarında gol atma başarısını gösterdi.


 

    • Ilker
    15 Kasım 2009 | 17:32
    Nolcaktı Bursaspor buu