KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"3 puan için mutluyum"

26 Kasım 2017 | 16:50

5 yorum

7000 okunma

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen 2-1’lik galibiyetimizle sona eren Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Le Guen, "Şuanda rahatlamış biri olarak karşınızda duruyorum. Şanslı bir şekilde galip geldik ama memnunum bu sonuçtan. Bu akşam itibariyle 21 puanlı bir takımız. İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz biliyoruz. Karabük'ün puan tablosundaki yerini hak ettiğini söyleyemeyeceğim. Bu durumu garipsediğim bir takım. O nedenle 3 puan için mutluyum" diye konuştu.

Muhammed Şengezer'in performansının sorulması üzerine Le Guen, "Muhammed açıkçası benim için sürpriz değil. Sezon başından beri Kaleci antrenörümüz Christian ile yaptığımız konuşmalarda bunun altını çizmiştik. Daha önce bu kulüpte verilen doğru kararlar neticesinde 2 iyi kalecimiz olduğunu biliyorduk. Bugün de iyi iş çıkardı" cevabını verdi.

"Oyunumuzun geliştirmemiz gereken tarafları kontrataklar ve çıkışlarımız" diyen Le Guen, "2-0 öndeyken çok daha iyi, çok daha olgun kontrataklar yakalayabilirdik. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. 65'ten sonra bence sadece sakinliğimizi kaybettik. Topa daha fazla sahip olmalıydık. Son 30 dakikadan ben de çok memnun değilim" ifadelerini kullandı.

"Sakat oyuncular takımı ne yönde etkiliyor" şeklindeki bir soruya ise Le Guen, "Agu bizim için dev bir oyuncu ve eksikliği de dev bir eksiklik. Ama şikayetçi olmaktansa yerine gelen arkadaşlarımıza tamamen güvendiğimizi hissettirmeliyiz. Sakatlıklardan şikayet etmek benim tarzım değil" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • CmC  
    27 Kasım 2017 | 22:51
    Sevgili hoca dusuk takımlara karsı su 3-5-2 nı bırak lutfen kembo kanada kayıyor tek kanatlı gıbı oynuyoruz 4-5-1 e gerı don rahatlıkla hucum yapalım.Erfugrul gene hıcbır sey yapmıyor.Stancunun yerıne de daha ıyı santrafor sart.Geçen sene kanat yok dıye sesımız kısıldı bu sene de kanat var ama taktıkten dolayı kullanamıyoruz.Kembo normal ustu eforla kanat acıgını kapatıyor çift kanat kadar hucum yaptırıyor ama yorulunce ısımız bıtıyor.Lutfen 4-5-1 !!
    • Bursalı  
    27 Kasım 2017 | 10:54
    Hoca neden iki haftadır oyuncu değişikliği yapmıyo doğru düzgün bilen varmı ?
    • AnadoludanGeldik  
    27 Kasım 2017 | 09:41
    Kemboyu o kadar hayranlıklar izledim ki, sanki delarge oyuna zorla isteksiz girmiş de ayağına top değdirmemek istiyormuş gibi geldi. Takım olarak özellikle ilk yarı çok iyiydik ama kondisyon eksikliğimiz çok açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Devre arası daha iyi hazırlanıp daha iyi konumlara geleceğiz inşallah.
    • Vertblan  
    26 Kasım 2017 | 18:44
    Pas alışverişler hicde iyi değil maçın bazı dakikalarında çok amotorce oynuyor takım devre arası takviye şart da ya para varmi ?
    • Yesil Bursali  
    26 Kasım 2017 | 18:15
    -25
    Saygzideger Hoca; Battalayi cikarmaniz gerekirken Kendoyu cikarmaniz sacma sapan idi. Battala en fazla 45 dakika oynayabiliyor. 4 gol pasi Aldi 4 ünüde batirdi. Hic olmazsa Jorquera ile Batallanin yerini degistirmeniz gerekiyordu. Saygilarimla!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR