KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

''5 Yıldız'' Formamızla sahadayız

18 Ocak 2014 | 11:44

3 yorum

6401 okunma

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında bugün saat:19:00'da deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçımızın eşgüdüm toplantısı Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yapıldı.

Toplantıda kulübümüzü Sportif Koordinatörümüz Barış Güçlü temsil etti. TFF Temsilcileri Neslihan Kaya ve Abdullah Yağmur'un yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda maç organizasyonu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Maçın 4.hakemi Emre Malok'un kontrolleri sonrasında Bursasporumuz mücadeleye 5 Yıldız forması, yeşil şort ve tozluğu ile ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor ise beyaz forması, şortu ve tozluğu ile çıkacak.

Stadyumun kapıları Manisa Emniyetinin almış olduğu karar neticesinde 17:00 'dan itibaren seyirci girişi için açılacak. Manisa'da maç saatinde havanın puslu ve sıcaklığın 10 C olması bekleniyor.

Mücadelede 758 resmi güvenlik, 240 adet ise özel güvenlik görevlisi görev yapacak.

 Bursaspor.org.tr

    • Eski tsc...  
    19 Ocak 2014 | 09:00
    Kaptanın formasını kaptık eyvallah arnavut. . .
    • CARLOS  
    18 Ocak 2014 | 15:30
    10
    Bizim her takımın taraftarına saygımız var,ama saygı gösterdigi sürece. Adı üstünde taraftar bu takımını seven,iyi ve kötü gününde yanında olan,onun icin her zorloga katlanandır.deplasmanlarda benim taraftarıma saygı göstermeyen,90 dakika türübünde tarafta ve Bursaya küfreden,mac evvelinde ve maçtan sonra arabaları taşlayan,kusura bakmasınlar Bursada çiceklerle,bandoyla karşılanacak hallleri olmaz.bu yazdıklarım Bursa spor taraftarları icinde gecerlidir.Bursaya takımlarının maclarını seyretmeye,onlara destek vermeye gelen ve hiç bir olay çıkarmayan misafir takımların taraftarlarına saygı duyalım,stadlarda olanlar stadlarda kalır,olayları saha dışına taşımayalım.......................................................
    • Ali G  
    18 Ocak 2014 | 12:18
    18
    Çok sağlam tribün olucak. Nah şimdiden yazıyorum buraya. Takım iyi oynar inşallahta tribün daha bi coşar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR