KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Adaylar başvurularını yaptı

VİDEO

22 Mayıs 2012 | 17:14

3 yorum

6022 okunma

Kulübümüzün 29 Mayıs-6 Haziran 2012 tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurulu için başkanımız İbrahim Yazıcı ile Genel Kurul üyesi Cevdet Yıldız adaylık başvurularını Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na sundu.

Başkanımız Yazıcı, tüzük gereği adaylık başvurusunun son günü olan bugün öğlen saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelerek Divan Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya ve üyeler ile bir süre görüştükten sonra Yazıcı'nın adaylık başvurusu basın mensuplarının önünde alındı.

Adaylık dilekçesini verirken ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulunan Başkan Yazıcı, fazla konuşmak istemediğini kongrede gerekli konuşmayı yapacağını belirtti.

Bugüne kadar başladığı hiçbir işi yarım bırakmadığını dile getiren Başkanımız Yazıcı, ''Bursaspor zirve takımı olmaya devam etmeli. Bursaspor kurumsallaşmalı ve kendi ayakları üzerinde durmalı.UEFA kriterlerine uyulmalı. Kulüp bütçesi denk olmalı" dedi.

Yazıcı, artık ''Paralı başkan, paralı yönetim'' döneminin sona erdiğini vurgulayarak, ''Yani açıkçası koskoca Bursa şehri takımına sahip çıkmalı. Bursaspor'un emin ellerde olması lazım. Bursaspor'un daha önce kimlerin eline geçtiği, nasıl talihsiz günler geçirdiği herkesçe biliniyor. Tekrar o günleri yaşamamalıyız. Hak eden başkan olmalı'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Mevcut Yönetim Kurulu'nda bulunan isimlerden değişen olacak mı?'' sorusunu Başkanımız İbrahim Yazıcı, ''Elbette olacak ama bunun yanıtını şimdi vermem doğru olmaz" diye yanıtladı.

Öte yandan Genel Kurul üyelerimizden Cevdet Yıldız'da Özlüce Tesisleri'ne gelerek Olağan Genel Kurul'da başkan  adaylığı başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na sundu.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yönetim kurulu listelerinin 27 Mayıs pazar günü 11:00 ile 13:00 saatleri arasında alacaklarını belirtti. 27 Mayıs'ta verilecek listelerin 29 Mayıs'taki kongrede geçerli olacağını vurgulayan Şankaya kongrenin ilk toplantıda yapılamaması halinde başkan adaylarının 6 Mayıs salı günkü ikinci toplantı için yönetim kurulu listelerini değişiklik yapabileceğini belirtti.

 

    • Herşeyim Bursaspor  
    23 Mayıs 2012 | 15:16
    Sn başkan: seni 100/100 destekliyorun. Kongredede oyum tabiki sana. Ama fotoğrafı görünce şok oldum. Oresimde arkanda duranları (b.v ve g.s) inşallah listene almazsın. Bu ısimler seni zora sokar. Yine parkın (f.clubun) esiri olursun sen akıllı adamsın benden söylemesi. 90 lı senelerde benden ve çevremden oy istemeye gelen selahattin abi ve rahmetli ibrahim abi ye * abi bu adamı listenizden çıkarın sıkıntı olur dedim* ve nitekim kaybettiler ve* sen haklıymışşın ama listeyi açıklayıp geri adım atamadık* demişlerdi. Senin başkanlığın şimdiden hayırlı olsun ama bir kez daha düşün liste için
    • RAHİM  
    23 Mayıs 2012 | 12:27
    Bursaspora gönül veren tüm insanların doğum tarihini 16 mayıs 2010 olarak değitiren (iki isim) Sn.İbrahim YAZICI Bursasporumuzun sağlığı el verdiği sürece başkanı olarak kalmalıdır.Aynı Gençlerbirliği daimi başkanı İlhan CAVCAV gibi sevgili Ertuğrul SAĞLAMDA Manchester United T.Direktörü gibi Alex FERGUSON gibi hep bizimle kalmalııııııııı
    • Vedat Akcakoca  
    22 Mayıs 2012 | 18:21
    ANKETINIZ cok iyi olmus Ibrahim yaziciyi Bursalilarin yüzde 90 nin istedigini biliyorum. Hatalari olmustur, onada bir sey demiyoruim, ama yüz milyonlarla oynayan mafya babalarinin baskanligini yaptigi kulüplerle 18,5 milyon tl gibi mütevazi bir rakamla kafaya oynamak, kupa finaline cikmak basaridir. Ben kongre üylerinden sunu duymak isterim. Baskanin ayirdigi zamanin onda birini, harcadigi paranin onda birini BursasporumA BAGISLIYORUM. Yok böyle bir taAHHÜT YOK, BaKIN B IZANS TAKIMLARININ KONGRE ÜYELERI DIYORKI BEN SU ISTANBUL TAKIMININ YADA TRABZONUN KONGRE ÜYESIYIM. MILYARLARCA IHALE ALIYORLAR. Ibrahim Yazici Bursaspor baskani oldugu icin milyarlarca ihaleyi kacirdi biliyormusunuz. Yedigi ekmege pisleyene ya kedi yada karga derler. ANADOLUDAKI SON TÜRK DEVLETI Bursa SINIRLARI ICINDE KURULDU BUNU SAKIN UNUTMAYIN. Baskanima karsi olanlarin vatan haini oldugunu düsünüyorum. Baskanima mesajim aman siyasetcilerden uzak dur. Aman Türkiyeyi yönetenlerden uzak dur.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR