KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ali Ay'dan gündeme dair açıklamalar

18 Temmuz 2016 | 17:05

7 yorum

7902 okunma

Başkanımız Ali Ay, Özlüce Tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Ali Ay yaptığı açıklamada, "15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan olaylarda hayatlarını kaybeden 208 vatandaşımızın isimlerinin alınan karar neticesinde Bursaspor Hatıra forması kapsamında ligde oynanacak olan maçta göğsümüzde anılacak" dedi.

Başkanımız Ali Ay şu açıklamalarda bulundu; " Zaman zaman basınımız ile bir araya geleceğiz. Basına çok fazla uzak kalmak istemiyorum. Özelikle hepimizin başı sağ olsun. Meslektaşınız Yunus Hakan Güler'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu arada 15 Temmuz gecesi yaşananlar hepimizin malumu. Türkiye çok ciddi bir sınavdan geçti. Aziz Türk milletinin devletine sahip çıktığı, demokrasiye bağlığını güçlü bir şekilde gösterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimiz duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak Hatıra Forması kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız. Arkadaşlarımıza talimat verdik hemen çalışmalara başladılar. Yeni sezonun ilk maçında şehitlerimizin isimlerini göğsümüzde taşıyarak onları rahmet, minnetle anacağız. Tekrardan aziz Türk milletinin başı sağolsun. Hepimize geçmiş olsun. Futbolcularımızdan herhangi bir olumsuz talep gelmedi. Hüseyin kardeşimizi otele gönderdik. Çok fazla sorun yaşamadık. Ertesi gün serbest antrenman yaptık. Dün ve bugünkü antrenmanları iptal ettik. Yarın saat:16:00'da takımımız Avusturya'ya gidecek" dedi.

FİKSTÜR ÖNEMLİ AMA TAKIMIN DURUMU DAHA ÖNEMLİ

2016-2017 sezonu fikstürünü de değerlendiren Başkanımız Ali Ay, " Siz güçlü iseniz fikstürün önemi olmaz" dedi.

Başkanımız Ali Ay fikstür ile ilgili, " Fikstürümüz hayırlı uğurlu olsun. Fikstür önemli ama takımımızın durumu daha da önemli. Eğer siz güçlü değilseniz fikstürün önemi yok. Çıkar aslanlar gibi mücadele de puanları alırsınız. Buna rağmen Adem Sakarya kardeşimiz çok güzel bir fikstür çekti. Allah kulübümüzün yardımcısı olsun" dedi.

DZSUDZSAK İÇİN 2.5 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ

Medya mensuplarının Dzsudzsak'ın durumu hakkında soru sorması üzerine Başkan Ali Ay, "Dzsudzsak için araya soranlar var ama şuana kadar resmi bir teklif gelmedi. Soranlar xadece bilgi sahibi olmak için arıyorşar. Hatta Dzsudzsak ile ilgili Birleşik Arap Emirlikleri takımından 2.5 milyon Euro teklifi ben kabul etmedim. Dzsudzsak'ın geçen sezon bize maliyeti 8.5 milyon Euro gibi. Dördün üstünü görmesi lazım diye düşünüyorum. Satılana kadar bizim futbolcularımız. Ayın 25'inde durum değerlendirmesi yapacağız ona göre hareket edeceğiz. Dzsudzsak fazla gelme taraftarı değil.

Timsah Arena'nın Zemini Güzelleşecek

Timsah Arena'nın zemininin yeni sezona en iyi şekilde hazır olması için çalışıldığını belirten Ay, "Biliyorsunuz çim ekibimizi değiştirdik. Yetiştirmek için uğraşıyor arkadaşlar. Söylenen çok fazla problem olmayacağı. inşallah bu işin üstesinden gelirler. Burada futbolcu sağlığı çok önemli. Çimler ne kadar güzel olursa sağlık açısından o kadar güzel olacak" dedi.

25 BİN KOMBİNE SATIŞI BEKLİYORUM

Kombine satışlarına da değinen başkanımız Ali Ay, "Daha 5 bini bulmadık ama ben ümitliyim. Hazırlık maçlarında takımımız gördükten sonra.. Türk milletinin huyundandır hep son günleri beklerler. Ben en az 25 bini bulacağımızı ümit ediyorum. İnşallah yanılmam. Taraftarımız da beni yanıltmaz" dedi.

MAÇ GÜNLERİNİ GÜNDEME GETİRECEĞİM

Bir medya mensubunun "Bursaspor'un maçlarının cumartesi olması ve cezalar nedeniyle taraftarlardan internet üzerinden şikayetler var. Bu konuda girişimleriniz olacak mı?" sorusuna Başkan Ali Ay, "Bunun için söz veriyorum. Kulüpler Birliği'nde gündeme getireceğim ve TFF'ye ileteceğim. Futbol tabii taraftar ile zenginleşiyor. Taraftarsız bir futbol düşünemiyorum. Bu konuyu görüşmemiz lazım. Bursaspor taraftarı genelde işçi ve esnaf kesimi Cumartesi öğle saatlerinde maçlara gelemiyorlar. Bu konu önemli" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • omer  
    19 Temmuz 2016 | 15:16
    başkan geçen yıl yapıldıgı gibi aynı tarifeyi uygula. sezon içi büyük maçları şimdiden açıkla. bak nasıl tıpış tıpış alıyor millet
    • T.S.C.1963  
    19 Temmuz 2016 | 14:01
    konyaspordan utanın ulan adamlar ılk gunden 17.000 kombıne sattı yazıklar olsun bıze !
    • tekilaa_16  
    19 Temmuz 2016 | 13:00
    Başkan yanılıcan, sezon başı doğru dürüst kombine satışı bekleme, bizim üçüzleri izlemek için kombine alan uyanıkspor'luların alayı 2.yarı kombinesi alacak..! UYUMA. Çık sezon ortası kombinesi satışı yapılmayacaktır açıklaması yap. Önlemini bir şekilde al. Sezon bilet satış fiyatlarını şimdiden açıkla..Yoksa çok acıdır ki 7-8 bin kombinede kalırız sezon başı
    • Öff  
    19 Temmuz 2016 | 10:51
    Yazıklar olsun kombine almayanlara. 5 bin nedir ya. Utanmadan bi de buralarda atıp tutuyorlar yakım şöle transfer böle stad öyle diye. Ayıp ayıp koca Bursaspor 5 bin kombine satıyor
    • arnavut16  
    18 Temmuz 2016 | 23:38
    Başkanım size sesleniyorum!
    Lütfen cumartesi oynayacağımız maçların saatlerini 19.00 da veya daha gec olsun ki BursasporUMUMUZU en iyi şekilde destekliyelim.
    • Uçbeyi  
    18 Temmuz 2016 | 22:03
    11
    Sn. Ali Ay, o olaylı cimnastik maçından sonra Bursaspor taraftarına terörist gözüyle bakılmaya başlandığı için akıllarınca olayları bu şekilde önleyebileceklerini düşünüyorlar. Tribünlerin dolması için 13.00 ve 16.00 ya maç verilmemesi için ağırlığımızı koymalıyız.
    • bal  
    18 Temmuz 2016 | 21:30
    dudzakı gecen sene aldigi paraya satsan yine kardasin. iki yıllık ücretinden de kurtuluyorsun. adamin zaten kalma niyeti yok. biliyorsunuz böyle cop oyunculari daha once uste para vererek kakaladılar uyanik olmak lazim.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR