KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Altyapı geleceğe ışık tutuyor

14 Şubat 2013 | 10:08

5 yorum

8185 okunma

Bursaspor'da, altyapıda yer alan oyuncuların gösterdiği performans, yeşil-beyazlı camiayı gelecek adına sevindiriyor.

Son yıllarda altyapıya verdiği önem ile dikkat çeken Bursaspor'da, yıldız adayı genç oyuncuların performansları camiaya gelecek adına umut ışığı oluyor. Çeşitli yaş kategorilerinde kupalar kaldıran Bursaspor altyapısından birçok oyuncu, A takımdaforma giymek için sıra beklerken, altyapıda yer alan 13 oyuncu ise yeşil-beyazlı kulüpte profesyonel olarakforma giyiyor.

ALTYAPIDA 13 OYUNCU PROFESYONEL

Kendi yaş kategorilerindeki milli takımların kalesini koruyan genç kaleciler Sercan Şen ve Okan Koçuk'un yanı sıra, gelecek vaad eden oyuncular Ömer Furkan Kesikbaş, Berat Satılmış, Taha Can Velioğlu, Emin Akdere, Hüseyin İbiş, Furkan Soyalp, Sühely Çetin, Mert Ilıman, Batuhan Altıntaş, Batıcan Aday ve Mustafa Acun da Bursaspor altyapısında profesyonel olarak forma terleten oyuncular arasında yer alıyor.

OZAN, FURKAN VE SERCAN'A İYİLEŞTİRME

Bursaspor yönetimi, altyapıda forma giyen oyuncuların aldıkları ücretlere iyileştirme yapmaya devamediyor. Son olarak A takımda zaman zaman forma şansı bulan yıldız adayı oyuncu Okan Deniz ve Berat Satılmış ile sözleşme uzatarak, ücretlerinde iyileştirme yapan yeşil-beyazlı yönetim, Ozan Tufan, Furkan Soyalp ve genç kaleci Sercan Şen ile de birkaç gün içerisinde sözleşme uzatarak, aldıkları ücretlerinde de iyileştirme yapacağı öğrenildi.

6 OYUNCUYA DAHA PROFESYONEL SÖZLEŞME

Yeşil-beyazlı yönetimin ayrıca, önümüzdeki günlerde altyapıda forma giyen 6 oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzalayacağı bildirilirken, bu oyuncularında aldıkları ücretlerde iyileştirme yapılacağı kaydedildi.

"ALTYAPIMIZI AVRUPA TAKİP EDİYOR"

Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Altyapımızı Avrupa takımları takip ediyor. Hikmet hocamız altyapıya çok önem veriyor. Kendiside altyapıda direk oynatabileceği 5-6 oyuncu olduğunu dile getirmişti. Altyapımızda ileride A takımımıza büyük hizmetler verecek birçok yıldız adayı genç oyuncumuz var. Bu oyuncularımız takımımızın geleceğine ışık tutuyor" şeklinde konuştu.

 

    • emirhan bozan  
    20 Haziran 2013 | 16:10
    kayıt yaptırcam 5 gün sonra arayın diyorlar aradık doldu dediler bu nedir yaa 98 liydim 99lulara yazcaklardı 99 grubu doldu dediler bu nedir yaa valla gelcem merinos stadyumuna söylücem herşey torpillemi bizde bedava gelmicez parayla gelcez
    • hakan  
    14 Şubat 2013 | 21:44
    alt yapımız iyi. umarım değerlendirilir.
    • SoyluBursa  
    14 Şubat 2013 | 14:51
    gercekten gurur verici bir basari bu.devamini dilerim.
    • stiw hido  
    14 Şubat 2013 | 13:46
    alt yapıyı yukarıya sistemli şekilde adapte etmeliyiz burası çok alangirli olay bunu başarırsak şampiyonluklar bize uzak değil artık
    • TİMSAH  
    14 Şubat 2013 | 12:50
    Doğru hareket bunlar necmettin kocaman alt yapıyı iyi kordine ediyor,bizim çocuğumuz diye futbolcuları üzmesinler onları teşvik etsinler.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR