KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Altyapımıza 3 yeni sporcu katıldı

04 Ekim 2012 | 15:52

0 yorum

5336 okunma

Nilüfer İlçesinde 2008 yılında eski futbolcularımızdan Mustafa Gönden tarafından kurulan Mustafa Gönden Professional Football Academy'de yetişen 3 yetenekli sporcunun takımımıza katılımı töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende, temel futbol eğitimlerini alan minik sporculardan Burak Kara (12) Ozan Koç (11) ve Yağız Efe Zeyrek (10), kulübümüze katıldı.
 
Hiç bir bedel almadan Bursaspor'a sporcu verdikleri için mutlu olduklarını belirten Fotball Academy sahibi Mustafa Gönden, "4,5 senenin sonunda yaptığımız işin doğruluğunu aldığımız sonuçlardan anladık. Şimdi burada olmamızın manası benim için bir gururdur. Bende önce Oyak Renault'da sonra da 7 sene Bursaspor forması giydim. Yetiştirdiğimiz çocuklardan 3 tanesini bu gün Bursaspor'a, bir tanesini de Oyak Renault'a gönderdik. Çalışmaların bundan sonra bu şekilde artarak sürdürecekler." dedi.
 
Sporcularına güvendiğini belirten Mustafa Gönden, onların gittikleri kulüplerde başarılı olacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam da kendisine teşekkür ederek; "Bursa futbolu ve Türk futbolu adına güzel bir çalışma yapılmış burada. Biz de Mustafa kardeşimize her fırsatta yanında olduğumuz hissettirmeye çalıştık. Futbolu bırakıpta güzel ve örnek işlerden birini yapan ve çalışan ender insanlardan kendisi. Futbolu bıraktıktan sonra tamamen kopup sağda, solda birilerini eleştirmeyi seçmemiş. Türk futbolunu geliştirmek için bu işe girmiş. Bu işi kendisine destek verenlerle sürdürmeye çalışıyor. Ben kendisini tebrik ediyorum. Bu günde kendi yetişmiş olduğu Oyak Renault ve Bursaspor'a da oyuncu vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu güzel bir olay." dedi.
 
Bu çalışmalarında Mustafa Gönden'e kendisinin de destek vereceğini anlatan Ertuğrul Sağlam, "Bu aktarımla Bursa'da ki Bursaspor başta olmak üzere profesyonel kulüplere, destek verecektir. Onun yetiştirdiği oyuncular inşallah bize de diğer kulüplere de gelecektir. Bu çalışmaların meyvesini hep beraber toplayacağız. Kendisi bir çok insana örnek olacak güzel bir çalışma içinde." şeklinde konuştu.
 
Sağlam, Kulübümüze geçen minik sporculara da şunları söyledi:
   
"Mustafa Gönden hocanız sizi bir yerlere getirdi. Altyapı hocamızda sizde bir şeyler gördüki sizi kabul etti. Artık top sizde, bir taraftan top oynarken bir taraftanda derslerinizi aksatmayacaksınız. Futbolun yanında ahlaklı birer sporcu olmanız gerekli"
 
Konuşmaların sonunda minik sporcuların başarı belgeleri verildi. 

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR