KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ara transfer dönemi sona erdi

03 Şubat 2015 | 11:47

2 yorum

6305 okunma

Bursaspor, son yıllarda ilk defa ara transferde kadrosunu takviye yapamadı. Yeşil beyazlılar, transfer yasağı olmamasına rağmen kulüp yönetimi, mali sıkıntı sebebiyle takımı güçlendirmek için harekete geçemedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği ve yönetim kurulu tarafından kulüp bulmasını istediği yeşil beyazlı takımın 3 futbolcusu kaleci Frey, solbek Taiwo ile şampiyon kadrodan Ozan İpek, bazı kulüplerle temas kurmalarına rağmen elde kalan futbolcular oldu.

5 FUTBOLCU AYRILDI

Ba arada Bursaspor'dan İbrahim Öztürk bonservisiyle, Aydın Karabulut kiralık olarak Sivasspor'a gitti. Yasin Pehlivan ve Ethem Can Pülgür, bonservisleriyle Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a, Ferhat'da bonversiyle Kasımpaşa'ya transfer oldu. Furkan Soyalp ise Bandırmaspor'a sezon sonuna kadar kiralandı.

Yeşil beyazlıların, kadrosuna dahil etmek istediği Trabzonsporlu Mustafa Yumlu'nun ise bordo mavili kulübün yüksek bonservis bedeli talebi nedeniyle gerçekleşmedi.

 

    • Bursa Mehmet  
    04 Şubat 2015 | 00:29
    Texas Org Adminleri Karagümrük Kupa Maçına Taraftarı Çekmek İçin Paylaşım Yapsanız İyi Olur Bu Takım Boş Tribünleri Hakketmiyor !!
    • BayBursaspor  
    03 Şubat 2015 | 14:07
    33
    mersinde askerim 200 kişi izledik maçı.Herkesin içinde 2-1 olunca koydukmu be diye bağırdım 50 şınav çektirdi ibne uzman çavuşlar. 2-2 olmasaydı 150 diyolar birde. Gurbette Bursasporlu olmak kadar zor birşey yokmuş.. Mersin Merkez Komutanlığından sevgiler

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR