KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Armayı Sırtla" projesi tanıtıldı

10 Eylül 2015 | 14:44

15 yorum

14240 okunma

Kulübümüzün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceği "Armayı Sırtla" adlı sosyal sorumluluk projesi, Özlüce Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Tanıtıma Bursastore'lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan, Altyapı ve Futbol Okulu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği Başkanı Caner Zengin katıldı.

AHMET ERASLAN: " EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİN VE TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Bugün itibariyle başlangıcı olan ve öncelikle Bursa'nın dağ ilçelerinde eğitim alan ilköğretim çocuklarına ulaştırılması düşünülen proje hakkında Bursastore'lardan sorumlu yöneticimiz Ahmet Eraslan şu açıklamalarda bulundu.

" Başkanımız Recep Bölükbaşı'nın talimatı ile geçtiğimiz sezon hayata geçirilen "Onun Formasını da Sen Al" adlı sosyal sorumluluk projemiz bildiğiniz üzere Bursa'da çok büyük ilgi görmüştü. Bursa'da yaşayan miniklerimizi Bursaspor sevgisini aşılama noktasında önemli bir projeydi. Bu sezon ise Başta Sayın Valimiz Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kulübümüz ve Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği'nin işbirliği ile adını "Armayı Sırtla" dediğimiz projemiz ile karşınızdayız. İnşallah camiamız armamızı her zaman olduğu gibi sırtlayacak ve bu projemize büyük bir katılımla destek verecektir.

Proje ile ilkokul seviyesindeki çocukların Bursaspor çantası ile okula gitmesi ve şehir bilinci kazanması hedeflenmiştir.

ÖNCELİKLİ HEDEF DAĞ İLÇELERİNDEKİ ÇOCUKLAR

Projenin amacında da belirtildiği gibi Bursaspor sevgisinin yeni nesillere benimsetilmesi, Bursaspor markasının şehir bilinci oluşturulmasındaki etkisinin artırılması, bilinçli taraftar yetiştirilmesi, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak, gelecek nesillerin Bursaspor markasına sahip çıkmalarını sağlamak, öncelikle dağ yöresindeki çocukların hem çanta ihtiyaçlarını karşılamak hem de Bursaspor' a olan sempatilerinin artırılması hedeflenmektedir.

KAR AMACI GÜDÜLMEDİ

''Armayı Sırtla'' çanta projesinde kar amacı güdülmeyip, mümkün olan en uygun fiyatlandırma ile camia unsurlarının kampanyaya katılımları sağlanarak öğrenci hedef sayısının olabildiğince yüksek tutulması hedeflenmektedir.

Çantamızın içerisindekalem kutu, kalem ve silgi, kalem traş, boyama kitabı, boyama kalemleri, resim defteri, Bursaspor Dergisi gibi kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır.

Proje kapsamında gönüllüler tarafından satın alınan çantaların dağıtımı Bursaspor Kulübü ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda olacaktır.

Kampanyaya katılan ilgili kişi ve kurumlar isterlerse aldıkları çantaları kendileri teslim alabilir ve dağıtımını kendileri yapabilirler.

Geçtiğimiz sezon yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk kapsamında "Onun Formasını da Sen Al" adlı projemizde 15 bine yakın forma satın alan tüm kişi ve kuruluşlara bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, 2015-2016 eğitim öğretim sezonunda ilkokul öğrencilerimize dağıtılacak olan bu kampanyamıza da tüm eğitim gönüllülerinin katılımlarını bekliyoruz.

Bu ve benzeri projelerin üretilmesinde bizlere destek olan Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği'ne başta Başkan Caner Zengin ve tüm üyelerine Bursaspor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

MUSTAFA KAHYA: " BURSASPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞIR BİR PROJE DAHA"

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya yaptığı açıklamada geçtiğimiz sezon oldukça başarılı geçen " Onun Formasını da Sen Al" adlı sosyal sorumluluk çerçevesinde birçok minik çocuğun Bursasporlu olduğunu belirtti.

Kahya, "Küçük yaşlardaki çocuklarımıza bu sezon Bursaspor Kulübü içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantaları hediye ediyor. İnanıyorum ki bu çalışma geçen yıldan çok daha fazla ilgi görecektir. Bursa insanımızın bu kampanyaya destek olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

CANER ZENGİN: " PROJE 12 EKİM'DE SONA ERECEK"

Projenin üreticisi Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği Başkan'ı Caner Zengin yaptığı açıklamada bugün startı verilen projenin 12 Ekim 2015 tarihinde sonlanacağını belirtti.

Sözlerine terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Zengin, " Derneğimiz "En uzun deplasman bir çocuğun kalbine yapılandır" sözüyle faaliyetlerine başlamış ve Bursaspor Kulübü ile resim, şiir, kompozisyon yarışması, Onun Formasını da Sen Al adlı projeleri ortaklaşa yürüterek minik yüreklere Bursaspor sevgisini aşılamak için bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bizim için her çocuk çok değerli. Bu projeyi kulübümüze sunduğumuzda çok sıcak bir şekilde karşılanmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Projemiz bugün itibariyle başlıyor ve 12 Ekim 2015 tarihinde son bulacak. Öncelikli hedefimiz dağ ilçelerinde bulunan okullarımız. Yoğun talep olduğu takdirde sayı artacaktır" dedi.

1 ÇANTA 50 TL

Yöneticimiz Ahmet Eraslan 1 çanta fiyatının 50 TL olduğunu ve Yönetim Kurulu olarak 150 çanta ile projeye start verdiklerini sözlerine ekledi.

ÇANTA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 Bursaspor.org.tr

    • Murat cepe  
    21 Eylül 2015 | 23:23
    Harika bir düşünce ve proje. Kim düşündüyse tşk ederim. Hem konu malzemeler hem seçilen bölge olarak bence çok iyi olmuş. Hemen yarın Bursastore dayım. Syg.
    • Alper Texas  
    21 Eylül 2015 | 01:28
    Beyler Bursadaki Texas derneği nerde?
    • sevdam bursaspor  
    20 Eylül 2015 | 23:48
    hocam bu isi birak git yapamiyorsu. cok korkaksin be hocam allah rizasi icin istifa et.
    • ınegolluler  
    11 Eylül 2015 | 21:23
    Yonetım 1000 canta vermelı zaten kulube kurusları gecmıyo barı cocuklarımıza kıyakları olsun
    • cinaralti16  
    10 Eylül 2015 | 20:56
    Bursaspor yokken Babadab veya cevreden dolayi bi takimi tutduk simdi oylemi tak bi kucuk cocugun boynuna bi atki yesil beyaz Bursapor formasi en azindan bi rozet bak bakalim o cocuk baska takimi tutarmi?
    NOT _ bal on para etmezsin sen bari suyu bulandirma yeter:
    • bal  
    10 Eylül 2015 | 20:11
    ben de öğretmenim zaten çocuklara Bursaspor Bursa sevgisi aşılamaya çalışıyorum onda sıkıntı yok. Benim şahsi gorusum sportif basari olsa zaten bunlara gerek kalmaz.
    • Truva16  
    10 Eylül 2015 | 18:55
    Sosyal sorumluluk konusunda Bursaspor her zaman örnektir.Taraftar olarak da katılım yapmalıyız.Belki farklı bir örnek olacak ama Van depreminde İstanbul üçüzlerinin taraftarlarının gönderdiği toplam yardımı Bursaspor taraftarı tek başına yolladı. Biz Türkiye'nin en büyük ve en aktif şehir takımıyız... Taraftar bazında özellikle.
    • orhaneli teksas  
    10 Eylül 2015 | 17:30
    10
    Cok guzel bir kampanya olmus ozellikle dag ilceleri diyorsunuz burdaki cocuklara Bursaspor sevgisini gosterin istanbul takimlarini tutmasinlar hatta arasira maclara davet edin mumkunse
    • best of bursa  
    10 Eylül 2015 | 17:28
    bende en az 3 tane ile katılacağım. 3 milyon nüfusumuz varsa, en azından 30 binleri bulmak şart.
    • hasan  
    10 Eylül 2015 | 17:16
    buradan tatava yapıp durmayın
    50 bın tane passolıg var
    satılan bılet 100
    ayıp degılmı ya
    bırakın meydanı bırakın
    • eraska  
    10 Eylül 2015 | 17:07
    güveni olmayanın bu sitede işi ne? iyi veya kötü bir çaba var...
    • Objektif  
    10 Eylül 2015 | 16:54
    Bal,
    Şampiyon olduk da kaç çocuk Bursasporlu oldu? Adı üstünde çocuk. Kendini mutlu hissettirecek şeyler sevgi aşılıyor onlara. Son derece olumlu bir kampanya, akıl edip uygulayana teşekkürler.
    • kazim degirmenci  
    10 Eylül 2015 | 15:52
    -1
    100 kisi anca alır. Daha millet kendine forma alamıyor
    • Furkan  
    10 Eylül 2015 | 15:52
    13
    bal arkadaşım yanlış düşünüyorsun amaç burada sadece Bursaspor sevgisini aşılamak değil, yoksul çocuklara yardım ve onları mutlu etmek. Bir çocuğu mutlu etmek dünyanın en güzel duygusudur. Onların ufak duasını almak bile bizler için önemlidir. O yüzden bu açıdan da bakın olaylara her şey sportif başarı demek değil.
    • bal  
    10 Eylül 2015 | 15:46
    Benim bu yönetime guvenim kalmadi sportif basari gelsin o çocuklar zaten Bursaspor sevgisi ile buyur. Böyle islerle ugrasmasinlar iğne ile kuyu kazmak.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR