KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Avrupa hedeflerim var"

14 Temmuz 2014 | 19:50

6 yorum

5571 okunma

Genç oyuncumuz Ozan Tufan, Kartepe kampımızda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında, çift idmanlarla yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek 17 Temmuz'da oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Chikhura Sachkhere maçına da iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımın iyi adapte olduğunu dile getiren Tufan, "Tabii ki kolay maçlar değil. Kampta da iyi bir uyum var. Hem saha içerisinde hem saha dışarısında iyi ilişkiler var" diye konuştu.

Tufan, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerine değinerek, "İki gün kaldı kampın bitimine. Onu da iyi geçirip iyi bir şekilde kupa maçına çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kendi performansını değerlendiren Ozan, "Birden bir yükselme yaşandı. Ben de beklemiyordum bu yükselmeyi ama benim için iyi oldu. Milli takıma gittim diye bu noktada kalacak durumum yok. Daha çok üzerine koymam lazım. Daha çok çalışmam, bırakmamam lazım. Benim performansım bu değil. Daha üzerine koyup daha iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Altyapımızda sağ bekte futbola başladığını belirten Ozan, şöyle devam etti:

"Ön libero ve stoperde oynadım. Milli takımda ön liberoda kendimi daha hızlı hissettim. Burada da daha rahat hissediyorum. Bana nerede görev verilirse en iyisini orada gerçekleştirmek zorundayım"

Ozan Tufan, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in taktiksel idmanları iyi bildiğini belirterek, takım içerisindeki uyumu da iyi sağladığı söyledi. "Şenol Hocayla iyi bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum" diyen Tufan, kupa maçında başlayıp sonuna kadar iyi götürmek gerektiğini dile getirdi.

Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında ise Ozan şu açıklamayı yaptı; "Hep Bursaspor'da kalmaktan yanayım. Çocukluğumdan beri bu takımdayım. Burada henüz maç oynamadan gitmek istemem. Hedeflerim de var açıkçası. Avrupa hedeflerim var. Avrupa'da Liverpool'da oynamak isterim" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Taraftar  
    16 Temmuz 2014 | 08:23
    Kesinlikle sağ yada sol bek oynamada çünkü orada aşırı kötüsün. Birde Şener'i kesecek diyorlardı gülüyordum sadece. Ön libero ol sen.
    • bold  
    15 Temmuz 2014 | 12:06
    bu muhabbetler için çok erken. çağlar birinci de denizlisporda oynarken aynı şekilde milli takıma çağırılmıştı, şimdi nerede? ozanın bu milli takım olayını kafasına çok takmadan sürekli çalışmaya devam etmesi gerek. daha liverpoola gidebilecek birşey yok ortada.
    • escobar  
    15 Temmuz 2014 | 03:37
    İ.Yazıcı başkan hep derdi; ''ederini verirlerse, satarım.'' Ben açıkcası eleştirel bakardım bu düşüncesine. Ama zamanla anladım doğru olan Yazıcı'nın söylediği...

    Atletico Madrid 2014 İspanya şampiyonu olup, Şampiyonlar ligi finali oynayıp, 4-5 oyuncunu şuana kadar sattı. Daha iyisini, daha başarıya aç olanı alıyor.
    Ekonomik olarak yüksek seviyede gelirleri olmayan takımlar, ancak oyuncu satarak kendini yükseltebilir... Bu bir gerçek. Bursaspor'da bu gerçeğe göre davranmalı.
    • escobar  
    15 Temmuz 2014 | 03:35
    Bu sene çıkışını yap, 8-10 milyon pounda Liverpoola gelecek seneye gidebilirsin. Hem biz kazanırız, hem senin hayallerin gerçek olur. Hemde seni gururla izleriz... Avrupada gururla izleyeceğimiz oyuncular görmek istiyoruz.
    • teksas_bbb  
    15 Temmuz 2014 | 00:57
    inşallah kardeşim...
    ama ben yinede alt yapıya gereken değerin verilmediğini düşünüyorum. daha ne ozanlar enesler var altyapıda. muhammed gibi olcan gibi oynatılmayarak gitmeye zorlanıyorlar.
    • cinaralti  
    14 Temmuz 2014 | 23:00
    zamani geldimi hersey olur muhim olan iyi niyet
    vede bu formaya sadakat

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR