KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Azmin zaferi

02 Ocak 2013 | 09:28

6 yorum

6091 okunma

10 çocuklu bir ailenin ferdi olan Okan Deniz'in yükseliş hikayesi örnek olacak türden.

Bursaspor'da öyle bir isim var ki, başarı öyküsü takdir edilecek türden. O isim yeşil beyazlı takımın genç golcüsü Okan Deniz...

10 çocuklu bir ailenin ferdi olan genç futbolcunun, yeşil beyazlı ekiple ilk tanışması 12 yaşında okul takımından seçilmesiyle başladı. Okan deyim yerindeyse hırsıyla, mücadelesiyle, yani tırnaklarını kazıyarak Bursaspor A takımına kadar yükseldi.

Gerek camianın, gerekse Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın gelecekte çok şeyler beklediği isimlerden biri oldu. Okan'ın bu mücadelesi aslında altyapıdaki birçok gence örnek teşkil edecek türden.

Okan mücadelesini şöyle anlatıyor: "Aslında futbol oynamayı çok seviyorum. Futbola olan tutkum beni buralara kadar getirdi."

'HIRSLI BİR YAPIM VAR'
"Yeterli mi, değil tabii ki. Daha hiçbir şey başarmış durumda değilim. Yapacağım çok şeyler var. Şu anın kıymetini biliyorum, şükrediyorum. Aileme bakabiliyorum. Herkes benimle gurur duyuyor. İnanıyorum onların yüzünü daha da fazla güldüreceğim. Hırslı bir yapım var. Bugün buradaysam zaten bu yüzdendir."

'İLK GOL UNUTULMAZ'
Bursaspor'daki hedeflerinden bahseden genç futbolcu, "Artık daha fazla şans bulmaya başladım. Sivasspor karşısında ilk golümü attım. İnanılmaz bir duyguydu. Hocam sağ olsun, bana güveniyor. Daha çok şans almak istiyorum. Bunun için ilk olarak kendimi daha fazla göstermem gerektiğini biliyorum. Amacım kulübüme uzun yıllar hizmet etmek" diye konuştu.

DROGBA'YI KİM BEĞENMEZ!
Okan, röportajımız esnasında en çok beğendiği golcüyü de açıkladı. Şuan Çin'de forma giyen Drogba hayranı olduğunu belirten genç futbolcu "Drogba benim idolüm" dedi.

'KAPTAN ÖMER ÖRNEK ALINMALI'
A takımda yer alan isimlerin genç futbolculara iyi örnek olduğunu ifade eden Okan "Kaptan Ömer kesinlikle çalışkanlığıyla tüm gençlerin örnek alması gereken bir isim. Tuncay gibi, Batalla gibi iyi takımlarda forma giymiş isimlere sahibiz. Bunlar bizim için büyük şans. Ne kaparsak, faydadır" diye konuştu.

'KAFA VURUŞLARIM EKSİK'
Okan Deniz, eksik yönlerini de bildiği ve bunları gidermek için çok çalıştığını belirtti. Özellikle kafa toplarında iyi olmadığını belirten genç futbolcu "Bu doğrultuda çalışıyorum. Bir golcünün bütün yönlerden iyi olması gerekir. Antrenmanlarda sonra esktra çalışmalar yapıyorum. Bunların bana çok faydası oluyor" ifadelerini kullandı.

'AYAKLARIMI HİSSETMEDİM'
Yeşil beyazlı taraftarların önüne ilk çıktığı Gomel maçını unutamayacağını belirten Okan şöyle konuştu:

"O an ayaklarımı hissetmedim. Ancak taraftar inanılmaz bir destek vererek o anı çok çabuk atlatmamı sağladı. Zaten genç futbolculara kadar inanılmaz bir sevgileri var. Hata yapsak bile tepki göstermiyorlar. Bu bize olumlu etkiliyor. Çünkü hata yaptığımızda onun verdiği moral bozukluğu ile bir de tepki gelse herhalde o maçta bir daha hiçbir şey yapamayız."

 Olay Gazetesi

    • can  
    03 Ocak 2013 | 09:30
    Tebrik ederim daha iyisini yapacağına inanıyorum
    • Murat Saçan  
    02 Ocak 2013 | 15:03
    allah kaza bela vermeden iyi bir futbolcu olursun inşallah
    • alp  
    02 Ocak 2013 | 14:07
    hadi okan calismana dewam et bizi bangura, tagoelere mahkum etme
    • caglarr  
    02 Ocak 2013 | 13:45
    forvet lazım takıma. azminin zaferi henüz gerçekleşmedi sevgili kardeşim. banguradan iyisin ama banguradan bende iyiyim. daha çok gelişmen lazım.
    • Belluschi  
    02 Ocak 2013 | 11:35
    10
    Bu kardeşimizi hiç unutmucam geçen sene manisa maçından sonra erol dönerde hesabımı ödemişti o güne kadar tanımıyordum kendisini çok efendi bir çocuk Okan daha iyi futbolcu olacaktır inşalah
    • stiw hido  
    02 Ocak 2013 | 09:50
    adamsın okan başarılarının devamını bekliyoruz adam gibi golcüye ihtiyaç var haydi çok çalış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR