KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Başkan adayları hayırlı olsun"

30 Nisan 2015 | 18:09

1 yorum

7447 okunma

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya, günün sonunda yaptığı açıklamada 7-16 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da 5 başkan adayının dilekçelerini Divan'a sunduklarını belirtti.

7-16 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul için başkan adaylarının Divan Başkanlık Kurulu'na dilekçelerini sunma süresi sona erdi.

DİVAN KURULU 11 MAYIS TARİHİNDE TOPLANIYOR

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yaptığı açıklamada, başkanlık için 5 başkan adayının dilekçelerini aldıklarını belirtti. Şankaya sözlerini şöyle sürdürdü; "Genel Kurul'da başkanlık için 5 arkadaşımız adaylık dilekçelerini bizlere sundular. Başvuran isimler sırasıyla; Her ne kadar kendisi gelmese de Mesut Mestan, Timur Noyan, Cüneyt Özkan, Murat Yanıklar ve Recep Bölükbaşı. Bu 5 adayımız 11 Mayıs 2015 tarihinde Kültürpark'ta yer alan Sadabat Sarayı'nda yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu üyelerimize yapmak istedikleri icraatlarını aktaracaklar. Çünkü başkan adaylarımız Genel Kurul'da fazla süre alamadıkları için Divan Kurulu toplantısında anlatacaklar. Konuşma sırası da adaylık başvurusu sırasına göre olacak. Tüm adaylarımıza ve Bursaspor'umuza hayırlı, uğurlu olsun."

YÖNETİM LİSTELERİ 5 MAYIS TARİHİNDE ALINACAK

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya ayrıca adaylar için bir hatırlatmada bulundu.

Şankaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Başkan adayları seçilme hakkı olan Yönetim Kurulu asil ve yedek, Denetleme Kurulu asil ve yedek, Disiplin Kurulu asil ve yedek listelerini üye numaraları ile birlikte 05 Mayıs 2015 Salı günü saat 10:00 ile 17:00 arasında Özlüce Tesisleri'nde Divan Başkanlık Kurulumuza teslim edebilirler. O gün liste renkleri belirlenecek olup, 07.05.2015 tarihinde 500'er adet oy pusulası bastırıp bizlere teslim edeceklerdir. Tüzük gereği; adaylar ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaz ise 16 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde (14 Mayıs 2015'te) Yönetim Kurulu asil ve yedek listelerinde değişiklik yapabilirler. Ancak; 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşan Denetleme ve Disiplin Kurulu listelerinde değişiklik yapamazlar. Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin idari, mali, hukuki ve iktisadi hususlarda öğrenim yapmış kişiler olması gerekmektedir. Disiplin Kurulu adaylarının ise idari ve hukuki konularda yeterliliği olan kişilerden olması gerekmektedir."

 Bursaspor.org.tr

    • ramazan kirkor  
    01 Mayıs 2015 | 13:56
    bi cacık olmaz bu başkan adaylarıyla.ama bizde bu ucube zihniyet varken kötünün iyisi tesellisiyle avunur gider taraftar.ellerinizle kazandıklarınızı tadın sevgili üyecikler ve gerçeği göremeyen kör gözler. eksi basıp gerçekten kaçabilebileğinizi mi sanıyorsunuz?şami iki yan pas attığında ben abartmayın geldiği gibi gider demiştim eksiye abananlar şimdi şamili savunamaz oldu.eziklik böyle bir şey olmalı!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR