KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Basketbol takımımız sezona hazır

29 Ekim 2015 | 15:59

4 yorum

11326 okunma

2015-2016 Sezonunun ilk maçını 31 Ekim 2015 Cumartesi günü saat:17:00'da Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Bursaspor'umuz hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımımız Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda bugün 2015-2016 sezonu poster çekimini gerçekleştirdikten sonra Mersin Büyükşehir maçının son hazırlıklarını gerçekleştirdi.

Antrenman öncesinde takımımız Türk bayrağımız ile fotoğraf çektirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.

BAŞ; " EVİMİZDE MAÇ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

Başantrenörümüz Şemsettin Baş yaptığı açıklamada sezona 2.5 ay boyunca çok iyi hazırlandıklarını ve Cumartesi günü oynanacak olan Mersin Büyükşehir Belediyespor müsabakasına tüm Bursasporluları beklediklerini belirtti.

Baş şu açıklamalarda bulundu; " İki buçuk ayın üzerinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Her maç çok önemli. Kolay maç yok. Evimizde oynadığımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Mersin ciddi bir rakip. Kadrosunda 8-9 tane üst düzey oyuncu var. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanıp sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Takımın kadrosunda geçen sezondan sadece 2 sporcunun bulunduğunu belirten Baş, " Takım olmak çok önemli. Bunu başarabilen takımlar sezon sonunda şampiyon oluyorlar. Bu yönde biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni bir takımız. Geçen sezondan 2 tane oyuncumuz var ama ben iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşüyorum" dedi.

Konuşmasının sonunda taraftarlarımıza seslenen Baş, " Taraftarlarımız geçen sezon bizi çok iyi desteklediler. Bu sezon da bizim itici gücümüz olacaklardır. Biz taraftarımız ile çok daha iyi oynuyoruz. İnşallah bizi yalnız bırakmazlar. 7000 kapasiteli salonumuzda güzel bir günü onlarla birlikte geçiririz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • texata  
    30 Ekim 2015 | 20:06
    beyler
    panathinaikosun tezahuratina benzeyen tezahurattaki sozler ne, tezahuratın adı ne, klip var mı?
    girişteki videoda d soyluyorlar, bandırmada..
    • tafd  
    30 Ekim 2015 | 18:58
    timsah arena ziyaret günü ve saatini bilen soyleyebilir mi
    • 16BS1963  
    29 Ekim 2015 | 17:08
    Voleybolu görmezden gelmeyin. Voleybol ile ilgili de paylaşım ve bilgi istiyoruz. SALDIRIN TİMSAHLAR!..
    • Mami  
    29 Ekim 2015 | 16:27
    Salon atmosferi güzel oluyor Bursaspor'u her alanda en iyi şekilde desteklemek için salonu dolduralım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR