KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Basketbol Takımımız sezonu açtı

01 Ağustos 2016 | 20:17

1 yorum

10637 okunma

Bu sezon Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan basketbol takımımız, Barış Spor Salonu’nda yaptığı antrenman ile 2016-2017 sezonunu açtı.

Başantrenörümüz Şemsettin Baş nezaretinde yapılan çalışmaya yabancı oyuncularımız Dejan Borovnjak ile Karlo Vragović katılmazken diğer yeni transferlerimiz Erdem İlter, Şahin Ekmen, Cem Coşkun, Yunus Çankaya ile geçen sezon da kadromuzda yer alan Salih Uğraşan, Cihad Şahin, Özgür Şahin, Melih Kapucu ve Onur Sonsırma antrenmanda yer aldı.

TEKNİK KADRO

Baş antrenörümüz Şemsettin Baş'ın bu sezon teknik kadrosunda yeni isimler de görev aldı. Geçtiğimiz sezon teknik kadromuzda yer alan yardımcı antrenörlerimiz Tuncay Bostancı ve Ali Çilingir'in yanı sıra aktif basketbol hayatını noktalayan Serhan Kavut teknik kadroya dahil oldu. Boşnak kondisyoner Nedzad Masiç de teknik ekibin bir diğer yeni ismi oldu.

BAŞ: "CAMİAMIZA YAKIŞAN BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

Baş antrenörümüz Şemsettin Baş yaptığı açıklamada çok zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirtti. Amaçlarının sezon öncesi hazırlık dönemini en iyi şekilde tamamlayarak lige güçlü girmek olduğunu belirten Baş, " Sakatlıksız, başarılı camiaya yakışır şekilde iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum. Çok zor bir lig. Yatırım yapan takım sayı çok fazla. Bizim ilk hedefimiz Play-Off..Onun haricinde bundan iki sezon öncede söylediğimiz gibi altyapısıyla büyüyen bir takım yaratmak istiyoruz" dedi.

Sezona dördü yerli, ikisi yabancı altı transfer ile girdiklerini belirten Baş, " Geçen sezondan 5 sporcumuz kaldı. Perşembe günü iki yabancı oyuncumuz da aramıza katılacak. 10 gün boyunca Bursa'da çalışacağız. 10 Ağustos'ta Çanakkale'ye gidip, 10 gün orada kamp yapacağız. Daha sonra Eylül ayının başında turnuva düzenlemek istiyoruz. 20 Eylül'de de Türkiye Kupası maçları var. Ekim ayının başında da sezonu açıyoruz. Camiamıza, Türk basketboluna hayırlı, uğurlu olsun"

SALİH: "BU SEZON MAÇLARIMIZ ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK"

Takım kaptanımız Salih Uğraşan, yaptığı açıklamada bu sezon ligde çok büyük çekişmenin yaşanacağını ve taraftarlarımızın çok daha keyif aldığı maçları izleteceklerini belirtti. Salih, "Öncelikle tüm sporculara sakatlıksız bir sezon diliyorum. Geçen sezon burada olan oyuncular olarak yeni transferlerimize camiamızı anlatacağız. 10 gün sonra kampımız başlayacak ve arkadaşlık çok daha güzel olacak. Geçtiğimiz sezon taraftarımız ile birlikte çok güzel bir bütünlük gösterdik. Taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmadı. Böyle bir bütünlük olunca da başarı geldi. Geçen sezon tek hedefimiz vardı. Lige çıkmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu senede inşallah güzel günler geçirip, Play-Off'a gidebilmeyi istiyoruz" dedi.

Taraftarlarımızın bu sezon çok daha çekişmeli maçlar izleyeceğini belirten Salih, "Geçen sezon özellikle grup maçlarımız oynanırken çok farklı galibiyetler aldık. O ortamda bile taraftarımız bizi yalnız bırakmadı ama basketbol rekabet ortamı zorlaştıkça güzelleşen bir spor. Bu sezon çok güçlü rakiplerimiz var. Taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var. Onlarda bu sezon maçlarda çok daha fazla zevk alacaklar. Çünkü her maç çekişmeli geçecek. Onları salona bekliyoruz" dedi.

SAĞLIK KONTROLLERİ BAŞLIYOR

Basketbol takımımızın sağlık kontrolleri yarından itibaren başlıyor. Basketbol takımımızın bu sezon sağlık sponsorluğunu üstlenen Medicabil Hastanesi'nde yapılacak kontroller ile sporcularımızın son durumları gözlemlenecek.

 Bursaspor.org.tr

    • ALİ.K  
    02 Ağustos 2016 | 00:58
    Haydi bastirin durmadan bu tarftar arkanizda herzaman Bursaya rahat yok istanbul i**elerine ko***adan

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR