KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Batalla'nın cezası katlanıyor

24 Aralık 2013 | 13:05

31 yorum

14577 okunma

Tatilde olan Batalla'nın cezası 920 bin TL oldu.

Bursaspor'da, teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı sorunları gerekçe göstererek takımdan ayrılma kararı alan, ardından da yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kalan Arjantinli yıldız Pablo Batalla, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde tatil yapıyor. Batalla'nın menajeri, yıldız futbolcunun Bursa'ya dönüp dönmeyeceği konusunda henüz kararını vermediğini söyledi.

Bursaspor'dan ayrılma kararı alan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla ile ilgili belirsizlik sürüyor. Teknik direktör Christoph Daum'un en son yaptığı açıklamada, 'Onu sildim' dediği yıldız futbolcu, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde ailesiyle birlikte tatil yaparken, yönetim kurulu da katılmadığı her antrenman için noter tespiti yaptırmaya devam ediyor. Arjantinli futbolcunun menajeri Suzan Naguf, Batalla'nın tatilde olduğunu ve henüz Arjantin'e dönmediğini belirterek, Bursa'ya da ne zaman döneceği konusunda kendisini bilgilendirmediğini söyledi.

İDMAN BAŞINA 25 BİN TL

Bu arada, kulüp yönetiminin Batalla'ya çıkmadığı her idman için 25 bin TL para cezası uygulama kararı aldığı öğrenildi. Arjantinli futbolcunun cezasının şu anda 920 bin TL'ye ulaştığı ifade edildi. Batalla'nın çıkmadığı antrenmanlar için noter tespitine devam edilirken, cezası da her geçen gün artıyor.

TERCÜMAN VOLKAN ÇAY GÖNDERİLDİ

Öte yandan eski çalıştırıcı Hikmet Karaman'ın ayrılması ve Daum'un göreve gelmesiyle yönetim tarafından tekrar çağırılan tercüman Volkan Çay'ın, Batalla'nın ayrılma kararının ardından yeniden görevine son verildi. Batalla'nın ve diğer Güney Amerikalı futbolcuların tercümanlığını yapan Volkan Çay'ın yerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da görev yapan bir tercümanla anlaşıldığı öğrenildi.

 

    • canavar1963  
    25 Aralık 2013 | 23:18
    sen ceza al biz oderız batalla .
    unutmayalım...
    • Lethe  
    25 Aralık 2013 | 13:22
    bu yönetimden serefsizim korkulur.erciyesi yendik aninda 'batalla tatilde' haberleri..tuncaya verilen paraya acimiyorsunuz da batalla nin kine mi takildiniz,adam kac senedir ederinin 3 te birine oynadı,oynarken de helal olsun delikanlı paraya birakip gitmedi,zam yapilmali vs konuşup durdunuz.akabinde ağza calinan bal minvalinde bir iyileştirme o kadar.bu adamin yoneticiler yuzunden yaptigi tatile zerre uzulmuyorum..yat pasam sen yat :)
    • ölümüne batalla  
    25 Aralık 2013 | 13:20
    yönetim istifa
    • Bursalı Osman  
    25 Aralık 2013 | 11:59
    10
    Batalla hakkında olumsuz yorum yapanlar vefasızlık yapmayın sapla samanı karıştırmayın batallaya yönetimle daum bir olup satmak için böyle senaryo hazırladılar 4,5 senedir hiç bir disiplinsizliği olmayan antreman kaçırmayan yedek kalınca sorun çıkarmayan batalladan daha fazla para alıp takıma hiç katkısı olmayan onları bile sorun etmeyen kırmızı kart dahi görmeyen şampiyonlukta takıma en fazla katkısı olan adamı ne hale getirdiler Bursasporumuzu Batallayla büyüklük konusunda karşı karşıya getirdiler tabiki Bursasporumuzun üstünde kimse olamaz gerçek Bursasporluların olayın başından beri bu şekilde olmadığını biliyorduk Batallayı taraftarın önüne atıp anca böyle satarlar yüzsüz yönetimde transfer yapacak para yok vizyon yok şimdi sıra Serdar Belluşchi Basser Şenerde bunlarıda satın rahat edin takımda tuncay gibi Kazım gibi karaktersizleri bırakın şampiyon takımı ne hale getirler yazıklar olsun YÖNETİM İSTİFA DAUM İSTİFA
    • mcrsuleyman  
    25 Aralık 2013 | 10:46
    natignam kardeşin söyledikleri dogruysa cıban başı tuncay kazım ve daum fenerden gelen sinsiler takımın ruhunu maneviyetini herşeyi bozdular
    • manifesto  
    25 Aralık 2013 | 09:17
    @cetin16can
    sana sonuna kadar katılıyorum. defalarca da yazdım burada daha önce. tuncayın gitmesi bile başlı başına transfer. en azından takımda kalanların huzuru artar. ve paralarımız da boşa saçılmaz. ayrıca enes ve batuhan gibi gençlerimizin önü açılır.
    • bursaturk  
    24 Aralık 2013 | 23:30
    -5
    Bu adam üzerine bu kadar yorum çok yanlış bırakın biz Bursasporumuza bakalım.Mususi bu takımdan gönderildiğin de bile bu kadar karşı çıkılmadı.Kaldı ki Mususi bence 10 tane Batalla ederdi.Taraftarı,takımı seven futbolcu bu hareketleri yapmaz.Bu futbolcunun bu takımla işi bitmiştir.Bundan sonra transfere bakmak gerekir.Yeter artık takımın tek sorunu Batalla sanki..
    • Cetin16Can  
    24 Aralık 2013 | 23:25
    24
    Batalla'yı seviyorum dönerse de çok mutlu olurum da bence konuşulması gereken konu Tuncay Şanlı.. Neden bu adam her maçın son dakikalarında oyuna giriyor? Daum onun yerine Batuhan'ı alsa daha yararlı olmaz mı ? Oyuna girdiği an Tuncay efendi anlaşmasında bulunan 40bin doları cebine indiriyor, Daum'da bunu biliyor.. Batalla'ya ceza kes Batalla'dan al Tuncay'a ver, çok güzel iş.. tebrikler yönetim.
    • Timsah Arena !  
    24 Aralık 2013 | 22:59
    14
    Batalla olayında Tuncay'ında parmağı vardır bu takımda huzursuzluğu Tuncay iti çıkartıyor tam dayaklık lavuk en kısa zamanda yol alır inşallah o sigaracıya verilen 2 trilyona yazık !
    • natingham  
    24 Aralık 2013 | 22:44
    13
    Batalla'nın takımdan ayrılış sebep'i ;
    - Antreman sırasından yaşanan bir olayda batalla ve tuncay arasında sözlü tartışma yaşaması,
    - Daha sonrasından tuncay ile kazım birleşerek batalla'yı köşeye sıkıştırıp tehdit ettiğini,
    - Sonrasında olaya katılan civelli'nin tuncay'a kafa attığını,
    - Bu durum sonrası daum; tuncay ve kazım'ı haklı görerek taraf tuttuğunu,
    - Batalla'nın bu sebep'ten dolayı takımdan ayrılmak istediğini,
    - Civelli'nin de bu olaydan sonra devre arası takımdan ayrılacağını,
    - Ayrıca antreman sırasında tartışan daum ile civelli, civelli'nin bu 2 oldu dercesine 2 el işareti gösterdi.
    • dinobaggio  
    24 Aralık 2013 | 22:40
    -3
    son yıllarda Bursaspor tarihinin en önemli futbolcusudur batalla , bir şekilde onu kırdılar ama o da kolay yolu seçti ve bizi ezip gitti , kalsaydı ve beraber savaşsaydık keşke. bu saatten sonra iyi bir paraya satılıp yeni batalla'lar aramamız lazım.
    • hüseyin+  
    24 Aralık 2013 | 20:57
    11
    ne oldu kayserispor maçını kazanınca herşey güllük gülüstanlık mı oldu da batalla haberini tekrardan yaptınız tatil yapıyor diye? Yönetim süper işler mi yapmış oldu? daha geçen senelere kadar rakiplerin bacakları titriyordu bize deplasmana geldiklerinde şimdi çantada keklik görüyorlar. Takımın hali ortada bu takımı bu hale getiren vizyonsuz transfer yapmayan yönetimdir. Batalla ne kadar bu takımı sırtlamaya çalıştı hepimiz biliyoruz ve bir günah keçisi aranıyorsa o batalla olmayacak ayrıca anlamadığım bu yönetim kadrolaşma amacında mı nedir yani? yandaşlar para kazansın diye mi uğraşıyor? illa kovulacak yani tercüman öyle mi? volkan çay tercüme mi edemiyordu? yerine gelen adam profesör mü nedir yani sıkıntınız yönetim? ufak ayrıntılarda boğuluyorsunuz farkında değilsiniz milletin ekmeğiyle oynayacağınıza yapamadığınız işlere başarısızlıklara bir bakın..! YAZIK
    • bünyamin  
    24 Aralık 2013 | 20:54
    -9
    tüm Bursaspor sitelerinden tiksindim adeta! bu kadar duygusal ve saf olunmaz ve siz site yöneticileri kendiniz çalın kendiniz oynayın. bu kadar yüzeysellik de olmaz ki! hikmet gibi yanar döner kolpacı ekran ekran gezen saniyesinde lafını değiştiren özgün olamamış bir şov adamını bile sırf körüstan antipatiniz yüzünden göklere çıkarıp takımını yarı yolda bırakmış(sebep ne olursa olsun gitmemeliydi maaşını alırken iyi değil mi sözleşme yenilemeyecekti kötüyse bir şeyler ayık olun ayık) arjatinde ense yapan adamı pohpohlayın bakalım!

    evet bu yönetim yanlışlar içersinde ama inanın bana batalla konusunda tercüman olayı dışında hiçbir şey yapmamıştır.eğer yapsaydı neden sözleşme yenilesin batalla?ve bu takıma hikmeti yakıştıranlar beyninize yazık sizin!
    • besevler  
    24 Aralık 2013 | 20:52
    -6
    serdar cokgüç kardes dogru söylemıssın dün aksam soguktan trıbunde donarken kapalı vıp bıle kalktı bu takıma destek verdı ama batalla sau pauloda tatılını yapsın sözlezmesı devam eden bı oyuncunun lıg oynanırken yaptıgı Bursaspora. takım arkadaslarına özellıkle Bursanın essız degerlı taraftalarına buyuk saygısızlıktır kım ne derse desın artık trıbunlerde batallanın sesını duymak ıstemıyorum benım ıcınde batalla bıtmıstır. senı ıyı bı sekılde anmak ısterız artık Bursaya dönme dönersen bu taraftarlarınn yarısı senı destekler yarısı tepkı gösterır taraftarları bölmemek ıcın dönme bı daha cennet Bursamıza
    • Emın esen  
    24 Aralık 2013 | 20:01
    Batallaa :p
    • holigan  
    24 Aralık 2013 | 18:39
    Adam ol korustan taraftarinda bir sabri var o adam 5 senede 1 hata yapmis olabilir affedilir Bursa taraftari onu afdeder peki ya seni affedermi acaba bu kacinci hata klubun icine siyaset soktugn gibi birde klubun yildiz oyuncusunu bezdirdin klupten sevdigi kulupten ki ben batallanin kactigina inanmiyorum sen bunu bu sekilde basina soyledin gordun sessiz sakin adami soyledin yalan yanlis seyleri sen istenmiyorsun korustan adam olna 1 kere soylenir daha yuksek bir sesle yonetim istifaaaaa ! ! !
    • yeşil inci  
    24 Aralık 2013 | 18:17
    -3
    =serdar çokgüç= söylediklerinin altına imzamı atarım söz bitti.
    • texaslı  
    24 Aralık 2013 | 17:55
    -6
    rahmetli yazıcı ozan ipek denen çok bilmiş kendini furbolcu sanan alkolik esrarkeş şahsiyete bir dünya ceza kesiti.ne oldu.unutuldu gitti.ceza affedildi.çok bilen körüstan aldı geri getirdi.siz şimdi burdan istediğiniz kadar sallayın.körüstan gider batalla gelir mi gelmez mi bilmem ama bu kadar para cezası da cas tan döner.dingonun ahırı mı burası.sende kafana göre ceza keseceksiz.her işin bir kuralı vardır.bekleyip göreceğiz bakalım.ama yinede inadına texas inadına battalla...
    • ugur aydın  
    24 Aralık 2013 | 17:31
    -7
    arkadaslar, kımse Bursaspordan buyuk degıl. Batalla oynamak ıstemedı. O halde gule gule arkadas. Atalarımızın dedıgı gıbı esegı sı..., os..... Katlanır.
    • eski teksas  
    24 Aralık 2013 | 16:46
    10
    Bu dünyada para büyük ihtiyaç gerisini siz tamamlayın !!!!!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR