KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Belluschi form tutuyor

13 Ağustos 2014 | 09:11

3 yorum

5454 okunma

Sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Fernando Belluschi futbolu özlemiş bir görüntü çizdi. Dünkü çalışmada Arjantinli futbolcunun attığı gol ayakta alkışlandı.

Bursaspor'un dünkü antrenmanı kampın en dikkat çekici çalışmasına sahne oldu. Teknik direktör Şenol Güneş antrenmanı üç bölüm halinde gerçekleştirdi. İlk etap kondisyona yönelikti. İkinci bölümde ise çabukluğu artırıcı çalışmalara yer verildi. Üçüncü bölümde ise Yeşil Beyazlı futbolcular şut çalışması gerçekleştirdi. Bu bölümde iki klas ayak Samuel Holmen ve Fernando Belluschi ön plana çıkarken, Tangocu attığı akıl dolu golle arkadaşlarının büyük takdirini topladı.

SAMUEL HOLMEN 90'a ÇAKTI

Belluschi'nin aşırtma vuruşunda top filelerle buluştuğu anda tüm takım tangocuyu hem alkışladı hem de 'Profesör bravo' diye tempo tuttu. Yeşil Beyazlı kramponların Batalla gittikten sonra ilk kez bir futbolcuya bu şekilde hitap etmesi dikkat çekti. Çalışmada Holmen'in çektiği bir şut 90 tabir edilen yerden filelere gitti. Şut çalışmasının diğer başarılı isimleri Bakaye Traore, Şamil Çinaz, Enes Ünal ve Yasin Pehlivan oldu. Bu sırada çalışmayı takip eden yardımcı antrenörler futbolcuları alkışlar ve kullandıkları sözcüklerle motive etmeye çalıştı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Yediyol  
    13 Ağustos 2014 | 16:59
    eyvah şamil şut çekmeyi öğreniyomuş:))))))))
    • pala teksas  
    13 Ağustos 2014 | 12:28
    frikiklerin basına kesinlikle volkan geçmesin gerekirse ıslıklansın penaltıyı atmaya cesaret edemeyen frikiğin basına geçmesin.
    • atomk  
    13 Ağustos 2014 | 10:06
    antremanda duran topa vuruyorlar.
    ama maclarda hareketlı topa vurmaları gerekıyor.

    ozelıklede beluchının daha cok hareketlı topa vurma calısması yapılması gerekıyor .maclarda kaleyı tutturamıyor.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR