KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Belluschi Hollanda'da

30 Ağustos 2012 | 19:18

5 yorum

5674 okunma

Bursaspor'un, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Belluschi, Hollanda'ya geldi.

Başkan İbrahim Yazıcı, Genel Sekreter İlhan Uslu ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın uzun görüşmeler sonucunda yeşil-beyazlı renklere kazandırdığı, Arjantin'li yıldız futbolcu Fernando Belluschi, Hollanda'ya geldi. Başkan İbrahim Yazıcı,Genel sekreter İlhan Uslu ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile birlikte Hollanda'ya gelen yıldız futbolcu,Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile de bir araya geldi.

Saat 17:30 da yapılacak maç toplantısında yeni takım arkadaşları ile tanışacak olan Fernando Belluschi, Bursaspor tarihinin en önemli maçında tribünde olacak.Twente  maçı sonrası Genel Sekreter İlhan Uslu ve Futbol Şube sorumlusu Erkan Kamat ile birlikte Bursa'ya gelecek olan yıldız futbolcu, Cuma günü sağlık kontrollerinden geçecek. Yıldız Futbolcunun Lisans işlemlerinin Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçına yetiştirileceği ancak forma giyip-giymeyeceğine ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın karar vereceği öğrenildi.

 

    • alp  
    31 Ağustos 2012 | 15:51
    ''ERKAN KAMAT VE İLHAN USLU SİZİ SAYGIYLA ANIYORUM'' Bursada olsam bunu pankart yapıp maratona asardım ama yokum inşallah tribün bu çapulcu yönetime haddini bildirir çorbacılar işkembeye devam etsin. Bu adamlar saglam bir transfer parasını avrupada yiye yiye birirdiler ve gecen sene anderlete elendigimiz gibi yine elendikten sonra işi bitirdiler aklma kötü senaryolar 'hortum falan' geliyor bu insanlar hakkında ama yok artık okadarda olmaz diyorum sadece beceriksizler demekle yetiniyorum.
    • Kestelliler  
    31 Ağustos 2012 | 15:10
    Bu takımı bu hallere düşürdünüz ya yazıklar olsun !
    • Always Foreıgn Trade  
    31 Ağustos 2012 | 04:32
    haziran, temmuz Ayında Transfer yapılır kulübün kasasındaki parayı harcamayalım diyen yönetimin yenimi aklına geliyor transfer yapmak millet transfer sezonunu kapattı önümüzdeki sene için arayışlara girecek neredeyse takımı bitirdiniz bu akşm vederson, ömer,bangura, basser yediniz başını. kimse tepki göstermesin ertuğrul sağlamında bazı konularda suçu var hiç transfer yapmadı ellerini sürmediler kadroya fransada, hollandada, belçikada futbolcu kaynıyor verin parasını getirin adamı oynatın Bursada millet kimleri alıyor biz hala sestak, bangura, ndiaye bulun güzel bi kulp adamlarıda yolsuz bırakmayın..
    • boşver  
    31 Ağustos 2012 | 01:03
    bu saatten sonra lig bizim için zaten kör topal geçecek üzülme son nefes varsın taksın...beyin nakli lazım olanlar var takımda adam gözlük takmış çokmu::::)))
    • son nefess bursaspor  
    30 Ağustos 2012 | 20:01
    hacı abi bu gözlük takıyor :)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR