KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Belluschi oynayacak"

02 Ekim 2013 | 15:38

25 yorum

11113 okunma

Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, "Forvette daha etkili olmamız ve sonuca gitmemiz gerekiyor."

Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, "Forvette daha etkili olmamız ve sonuca gitmemiz gerekiyor. İyi çalışmakla, sabırla, futbolcularımıza güven vererek şeytanın bacağını kıracağız" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısına, "Yine zor bir deplasman bizi bekliyor" diyerek başlayan Daum, Süper Lig'in ne kadar zor ve dengeli bir lig olduğunu, herkesin herkesi yenebildiğini vurgularken şöyle devam etti:

"Bu, tüm takımların da güçlü olduğunu gösteriyor. Biz de son haftalarda çok iyi çalıştık. Ama maalesef bu kadar iyi çalışmamızın karşılığını alamadık. Son lig maçımıza baktığımız zaman gerçekten defansif anlamda sağlamdık. Maalesef golü atamadık ve bu müsabakayı kazanamadık. Ama baktığımız zaman Akhisar Belediyespor'da çok organize oynadı. Karabükspor da kendi sahasında aynı şekilde oynayacaktır. Forvette daha etkili olmamız ve sonuca gitmemiz gerekiyor. Futbolcularım sabırlı olması gerekiyor. Akhisar Belediyespor maçında galibiyeti gerçekten çok istediler. Bu müsabakada da kişisel hataları kritize edebiliriz. Ne olursa olsun hatalar yapılmış olabilir, müsabakada görüldüğü gibi futbolcularımız gerçekten herşeyini ortaya koydu. İstek ve arzuları üst seviyedeydi."

"DURUM DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTILAR"

Oyuncularının kendi aralarında durum değerlendirmesi yaptığını ifade eden Daum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yönetimimiz takımımızı çok iyi destekliyor. Takım da kendi arasında durum değerlendirmesini yaptılar. Kesinlikle çıkışa ihtiyaç olduğunu ve nasıl yol izleneceğini konuştular. Bu bölgeden yukarı çıkmayı takım da arzuluyor. İyi bir oyunla sonuçlandırarak puanları da görmemiz gerekiyor. Ne eksiğimiz var, pası daha garanti atmamız gerekiyor. Pas yüzdesini yükseltmemiz gerekiyor."

"TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Takımını güçlendirmek, daha hazır bir hale getirmek istediğini belirten Daum, galibiyetler alındığında güvenin de arttığını anlatırken de, "Aradığımız golü bulmak için kendimizi kesinlikle zorlayacağız. Futbolcularıma ve takımıma güveniyorum. Tabii ki bazı futbolcular sınırlarını zorluyorlar. Biz de onların sınırları aşmaları için yardımcı olacağız. Onun üzerine koyarak galip gelmeye çalışacağız. Bu kadroyla çalışmak durumundayım ve bu kadroyla en iyisini yapmak durumundayım" diye konuştu.

"BELLUSCHİ OYNAYACAK"

Daum, "Karabükspor karşılaşmasında nasıl bir 11'i sahaya sürmeyi düşünüyor?" sorusuna, "Belluschi kadroya katılacak. Şamil'in cezası var. Kadroyla ilgili bunu söyleyebilirim" cevabını verdi.

"GÜLEREK KARŞILIYORUM"

Bir gazetede Bursaspor'un takmın başına getirmek için Abdullah Avcı ile görüştüğü yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Christoph Daum, bu konuda şunları söyledi:

"Abdullah Avcı, benim çok iyi tanıdığım bir insan. Bir yerde çalışmasını temenni ediyorum. Ben zor bir durumda göreve başladım. Bence gerçekten daha işin başındayız. Yönetimimizle değerlendirme yaptık. Önümüze baktığımızda çok daha büyük değişiklikler olabileceğini konuştuk. Ne olursa olsun yüksek motivasyonla bu işe devam ediyorum. Saydığım, sevdiğim başkanımız önce sanırım benimle konuşur ve planlarını bana açıklar. Gerçekten çok iyi bir çalışma içindeyiz. Yönetimle iyi bir diyaloğumuz var. Ben bu haberleri gülerek karşılıyorum."

"GOL ATTIĞIMIZ ZAMAN ÇOK SEVİNECEĞİM"

Transferle ilgili çalışmalarına şimdiden başladıklarını açıklayan Daum, "Bu kadro kalitesi gol atmayı başarabilecek mi?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"İlk sevincim birkaç aydan beri ilk defa gol yemedik. Orada büyük bir adım attık. Defansif yönünüzü bu yöne çevirdiğiniz zaman hep beraberlikler çıkar, bu da bizim düşüncemiz için yetersiz. Birincisi gol yemeden, 1-2 gol attığımız zaman çok sevineceğim. Benim için gerçekten büyük bir olay olur. Bunu yaptığınız zaman 3 puanı kazanmış oluyorsunuz."

 

    • poyraz  
    04 Ekim 2013 | 14:30
    adam doğru sölemiş o yüzden kovarız herhalde ben baktığım zaman bu takım gol atar diyemiyorum bi Bursasporlu olarak geriye bakıyorum bizim savunma kalbur gibi heryeri delik karşında lualua Ahmet ilhan ilhan parlak Gökhan ünal pedersen li kadosuyla Karabük hayırlısı olsun ama insan kahroluyor bu yöetimle de alakalı değil bizde transfer özürlülüğü var sivasla çekişiyon adam sivası tercih ediyo karabükle çekişiyon adam karabüğü trcih ediyo rizeyle çekişiyon rizeyi tercih ediyosa içimizde İrlandalılar çok fazla demektir bunları yok etmemiz lazım 1.si bu 2. si araştırma yapmaya üşeniyolarsa açsınlar burdaki yorumları okusunlar transfer dönemi eminimki bundan başırılı olurlar bu takıma bugün hurşut u alsaydın sağda oynatırsın solda oynatırsın yabancı konteyjanı nedeniyle sıkıntı mı yaşadın çek sol beke fiziği güçlü mücadele gücü yüksek kes taiwoyu zaten bi işe yaramıyo yok golcü djebour Türkiyeye gelmek istemiyo dediler sivas başka bi ülkede mi acaba erman kılıç ı istediler gs a gitti oynayabileceği takıma gitmek istedi eski aldı sen salak salak baktın 5 inci maçında 3 üncü asistini yaptı aç transfermarketi son 5 sezonuna bak kaç maç oynamış kaç gol atmış kaç asist yapmış bi bak onu bile yapamıyolar kalkmışlar yönetici oluyolar allah belanızı versin
    • freewilly  
    03 Ekim 2013 | 15:59
    Bu takım bizim başka Bursaspor yok arkadaşlar. Takımın durumu iyiyken ''kötü günde terkeden bilmem ne !'' diyenlerden olmayalım. Bu takımın bazı oyuncularından bende memnun olmasam da desteklemek zorundayız ! Dediğim gibi: BAŞKA Bursaspor YOK !
    • furkan  
    03 Ekim 2013 | 10:45
    Bas bas bagirdik foorvet onliboro lazm diye pinto olcak is degil gecen srneden belli etti bn kaprisli oyuncuyum diye en azindan hursutu alcaktik het iki kanatta oynar ferhattan daha iyi oynucagi kesin basarisizlign sebebi yonetimdir istifa!!!
    • berryroad  
    03 Ekim 2013 | 08:44
    2.ligden süper lige yeni çıkmış küçük bir ilçe takımının hocası bu lafları etseydi belki nalaşılabilir olurdu ama Bursasporun hocasından bunları duymak insanın içini acıtıyor. Bursasporun gol atması çok büyük olay haline gelmişse bizi bu hale getirenlere söylenecek söz yok yazık günah. bu yönetimi bu şehir asla affetmeyecek.
    • Bucali  
    03 Ekim 2013 | 08:14
    Belluschi oynasın ama ergenler buraya kadro yazıp durmasın artık yeter ya..sizin kadronuzu takan var sanki...
    • Vedat Akcakoca  
    03 Ekim 2013 | 06:27
    -1
    Sayin Daum sana rica ediyorum Belluschi, battala, serdar, basser, sestak ozan disindakileri lütfen kadroya alma, Ibrahim sakat zaten. Lütfen A 2 agirlikli bir kadroyla oyna. Bu yönetimin zaten gidis biletinin kesilmesi demektir. Yensekte yenilsekte, O cocuklar bu bedavaci piclerden daha iyi oynar. Sen bunu stuttgartta yapmis ve bayerne 5 adet yumurta kakalamistin osternde! Bak daum sen sözümü tut bu takimi 10 sene daha calistirirsin gelecek yönetim sana güveniyor!
    • Vedat Akcakoca  
    03 Ekim 2013 | 02:52
    Sayin daum bu yönetim yakinda senin ipini cekmeye basliyor. Hazirliklari bu yönde. Sana tavsiyem; Sana cikarilan zorluklari yensekte yenilsekte anlatmandir. Bunu birde almanca yazacagim Daum sahsen okusun anlasin diye. Lieber Herr Daum; die vorstand wollte dich als dumm verkaufen. Ich bitte dir; Was für mit vorstand schwirigkeit hast Alles musst du erzählen. Sie wollten dich einfach weg werfen: Ich bitte dir kapito?
    • AHMET GENÇER  
    03 Ekim 2013 | 01:10
    DAUM BEŞİKTAŞ MAÇINDAN ÖNCE GOL YEMEZSEK SEVİNECEĞİM DİYORDU
    BJK DEN 3 YEDİIK... ŞİMDİ GOL ATARSAK ÇOK SEVİNECEĞİM DİYOR... KARABÜK E 3 ATARIZ KAFANIZ YORMAYIN...;)
    • TACİRLİ-16  
    03 Ekim 2013 | 00:30
    -2

    2003 yılında ümit milli takımımızda oynayan ,daha sonrasında ise KONFEDERASYON kupasına katılan MİLLİ takımda yer alan, VOLKAN-SERVET-MAHMUT HANEFİ-SELÇUK-KEMAL-TUNCAY-SEMİH-gibi ümit milli takımın iskeletini oluşturan oyuncuları transfer eden FENERBAHÇE, takımın başına ise CHRİSTOPH DAUM u getirmişti. Basın ve kamuoyu tarafından önümüzdeki 10 yıla damga vuracak milli futbolcuları alan Fenerbahçe’nin bu kadro ve oyuncularla büyük başarılar kazanabileceği düşünülüyordu.

    Eğer Avrupanın 5 büyük liginden herhangi bir takım, kendi ülkesinin ümit ve a milli seviye oyuncularının neredeyse tamamına yakınını transfer etseydi, o takım muhakkak ileride avrupada kupa görürdü. Eğer böyle bir imkan Avrupa da herhangi bir takımın eline geçse, DORTMUND örneği gibi örnekler karşımıza çıkabilirdi.

    Peki biz bu kadro ile ne yaptık ?

    Zamanında karşılaştığımız ve 4-2 yendiğimiz Portekiz ümitlerindeki oyuncuların neredeyse tamamı AVRUPAnın en büyük kulüplerinde oynadı. MAKAKULA -BOSİNGWA ( CHELSEA) RİCARDO COSTA- TİAGO MENDEZ- QUARESMA – RONALDO- gibi oyuncuların şu anda neler yaptıklarını görüyoruz.

    Onların ümitleri dev takımlarda forma giyerken, bizim ümitlerimiz DAUM un bu oyuncuları nasıl değerlendireceğine bağlıydı. Daum göreve gelir gelmez , daha önce Beşiktaş döneminde yaptığı gibi, eldeki A milli kaleci VOLKAN ı beğenmeyip, yerine ALMAN KALECİ ENKE , yi getirdi. Ümit milli takımda müthiş formu ile dikkat çeken MAHMUT HANEFİnin yerine , PETKOV transfer edildi, Formda golcü SEMİH yedek bırakıldı. Yine ümit mili takımın orta sahasında vazgeçilmez oyunculardan KEMAL ASLAN , birkaç kupa maçı hariç ilk 11 de forma şansı bulamadı.Hep yedek oturdu. Bahane ise her zamanki klasik cevaptı. ‘’ Formayı haketmesi gerek’’ . Milli forma giymeyi haketmiş bir oyuncuya verilmiş en tuhafından bir cevap.



    Elinde ümit milli takım iskeletini oluşturan oyuncular bulunan DAUM bunları yeterli görmeyip LİGDE ŞAMPİYON OLABİLMEK İÇİN daha fazla transfer yapılmasını istedi. Bu da Fenerbahçe yönetiminin transferde hata yaptığını gösteriyordu. İstediği transferlerden sonra ilk lig maçına hazırdı DAUM.

    AYKUT KOCAMAN ın çalıştırdığı İSTANBULSPOR a karşı kendi seyircisi önünde şova hazırlanan takım sahaya çok farklı bir dizilişle çıkmıştı. Kalede ENKE, İstanbulspor ve ümit milli takımda oynarken orta saha da oyun kurucu pozisyonu olan SELÇUK ŞAHİN sağ bek !! TRABZONSPORDA forvet arkası oynayan ve bir önceki sezon 15 gol atmış MARCO AURELIO ön libero !! , ÖN LİBERO ÜMİT ÖZAT sol bek !!, GENÇLERBİRLİĞi forması giyerken orta sahada çok koşması nedeniyle DİNAMO olan SERKAN BALCI defans !! oynatılmıştı. O maçta SELÇUK ŞAHİN in bulunduğu sağ beki koridora çeviren PETKOV bir sonraki hafta DAUM tarafından FENERBEHCE ye transfer ediliyordu.!!!!

    O maçtan sonra SELÇUK ŞAHİN Fenerbahçe taraftarları arasında istenmeyen adam ilan edildi.daha önce hiç oynamadığı ve bilmediği mevkide oynatılmasından dolayı seyircinin önüne atıldı.Maçı DAUM un dahi hane oyun sistemi nedeniyle 3-0 kaybetti takım. Daha sonra yapılan transferlerle birlikte 2 TÜRKİYE LİGİ ŞAMPİYONLUĞU kazanan DAUM bu genç oyunculardan sadece TUNCAY ŞANLI ya her maç forma veriyordu Geri kalanlar ise 18e giremiyor girenler ise yedek kulübesinden çıkamıyordu.

    Elindeki ümit milli takım iskeletini beğenmeyip, yerlerine pahalı transferler isteyen hoca, AVRUPA MAÇLARINDA ise tam anlamıyla hüsran yaşadı. Her maç sonrasında ise klişe olan TECRÜBE KAZANIYORUZ açıklamasını yaptı.

    CHRİSTOPH DAUM un bu seferki durağı Bursaspor oldu.

    Bursa da ERTUĞRUL SAĞLAM ın gidişinden sonra, taşlar bir türlü yerine oturmadı, HİKMET KARAMAN bekleneni veremedi, yerine gelen DAUM ise,her hafta değişik dizilişleri ve oyuncu seçimleriyle, puanları dağıtmaya devam ediyor. DAUM un bu seferki DAHİ liği, 16 yaşındaki ENES e sürekli şans vermesi oldu.FENERBAHÇE de iken genç oyuncuları 18e almayıp aldıklarını yedekte bırakan hoca, Bursa da tam tersi bir şekilde hareket ediyor.

    DAUM, yapı itibarı ile, kazanmayı isteyen bir hoca, bu yüzden, herşeyi deniyor. Oyuncuları esas mevkilerinde değil farklı mevkilerde deneyip verim almaya çalışıyor ve her hafta sürpriz sayılabilecek kadrolarla çıkıyor sahaya, dün akşamki AKHİSAR maçında ise SESTAK-PİNTO- VE TUNCAY ŞANLI gibi oyuncuları yedek bırakarak, yerlerine ŞAMİL ENES VE KAZIM la başladı oyuna. Bursa nın baştan sona üstün oynadığı maçta kazanamamasının nedenlerine cevap vermesi beklenirken, !! GOL YEMEDİĞİMİZ İÇİN ilerleme kaydediyoruz !! açıklaması yaptı. Fenerbahçe de iken genç yetenekleri kulübeye mahkum eden, oyuncuları kendi mevkilerinin dışında oynatıp macera arayan, Bursa da ise, sadece 5 oyuncuya sürekli şans verip geri kalan 6 forma için sürekli rotasyona giden , ama aslında BursasporU ciddi anlamda ligin dibine itecek tercihler ve hamleler yapan biri DAUM. Bakalım bu sezon DAUM dahilik yapıp Bursa yı şampiyonluğa mı oynatacak ? yoksa DELİ ce kadro ve taktik dizilişlerle Bursa yı ligin dibine itip küme mi düşürecek ? şimdilik gidişat eksi yönde ve olumsuz.
    • iritimsah  
    02 Ekim 2013 | 20:21
    kepaze yönetim istifa !
    • sefa  
    02 Ekim 2013 | 18:57
    Allahım nasıl bir duruma düştük gol atarsak sevinecegim diyo biz bu durumlara mı düştük :s
    • yildirim  
    02 Ekim 2013 | 18:49
    -1
    Aglamak istiyorum yaa Bursaspor teknik direktorunun aciklamalarina bak yonetiim istifa
    • 1606  
    02 Ekim 2013 | 18:41
    Bursaspor bu kadroyla ligde kume dusmemeye oynar arkadaslar bu yonetimin gitmesi sart bu takimi yuklu borc ve kotu sezonlar bekliyo bunu ben soylemiyorum suanki durum soluyo karabuk macinida kazanamazsak ivan ergic geri donmu diceksiniz yapmayin yaa futboldan biraz anliyosaniz oyuncu isimlerine deil takima bi bakin civelli tawio musa samil pinto kazim ferhat bu adamlari simdi serbest birakin kimse almaz ehh simdi kaldu sana batalla bellichi iki oyuncuyla macmi kaxancaz biz
    • hasan bora  
    02 Ekim 2013 | 18:32
    -2
    Bu insanlari isimlere mahkum eden yonetim allah belanizi versin
    • BUYUK KONUSMA BASKAN  
    02 Ekim 2013 | 18:27
    Biz burda elestiri yapioruz yaa hepimizin musluklari kesildi demek istiyo baskanimiz o laflari yedirmesini biliriz biz sana icin rahat olsun. Yaa sizde hicmi akil yok hala bu takimi beluscihi kurtarcak sananlar var sizin futbol anlayisinizdan suphe ederim bize isim deil takim lazim takim! ! .
    • bursalı  
    02 Ekim 2013 | 17:46
    gel kurttar artık belluschi halimiz harap basser de oynamalı frey oynmasın civelli oynmasın ama basser de takımda olmalı ortasahada belleuschnin oartneri de bence emre pehlivan olmalı
    • batalla  
    02 Ekim 2013 | 17:08
    harun
    basser serdar civelli taiwo
    kazım belluschi musa emre pehlivan
    PMB10
    sestak
    • erkan  
    02 Ekim 2013 | 16:51
    belluschi olursa bu takım olur. batalla olursa bu takım olur. civelli olursa bu takım olur. taiwo olursa bu takım olur. ozan ipek olursa bu takım olur. basser olursa bu takım olur. bunlardan biri eksik kalırsa bu takım OLMAZ... bu kadar açık ve net...son paragrafı da çok manidar.. ne durumda olduğumuz başkan ve kurmayları anlamıyorsa bütün iyi niyetlerine limon sıkarım...
    • teksass  
    02 Ekim 2013 | 16:47
    su takıma 2 3 tane adam lazımdı alınmadıgı ıcın bu noktadayız.orta sahanın ortasına saglam bı adam, bı sag acık bıde forvet.hadı sag acık kazım tamam dıyelım ozanın sakatlıgı sol acık ıhtıyacı dogurdu bu seferde.sol kanat da eh hadı ıs yapar dıyelım ama takımın 2 krıtık bolgesı eksık.forvet ve orta saha bu kadar basıt.5 yasında kı cocuga sor o da aynı cevabı verır
    • green  
    02 Ekim 2013 | 16:38
    gol yemeden bir iki gol atarsak çok büyük olay olur diyor yani hoca bile bu kadar basit ve olması gereken bir olayın bu kadroyla ne kadar zor olduğunun farkında.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR