KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

BU İZNİ KİM VERDİ?

18 Temmuz 2012 | 11:54

yorum

18778 okunma

Kamuoyuna;

Üzülerek ve şaşırarak bir İstanbul takımının Bursa’mızın sembol yerlerinden birisi olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda ürün satış mağazası açacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Söyleyecek iki çift lafımız vardır.

Öncelikle, herkesin aklına kazıması gereken şey şudur; Bursaspor Bursa’nın en büyük değeri ve Bursasporlu taraftar kitlesi; sayısı ve faal yapısı itibariyle Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütüdür.  Bu sebeple şehrimizde Bursaspor’un ve Bursasporlular’ın yani şehirlilik bilincine sahip şehir fertlerimizin değerlerine zıt olarak yapılacak her türlü faaliyet, tarafımızca eleştirilecek ve gündeme taşınmaya devam edecektir. Bu konu da bu bağlamdadır.

Üstte de belirttiğimiz üzere; şehrimizin sembol ve en işlek yerlerinden birisinde bu tür bir çalışmaya girişilmesi açıkça Bursaspor’a, Bursasporlu halka ve değerlerine meydan okuma anlamı taşımaktadır. Bu tür bir açık provakasyona kim izin vermiştir? Özellikle son dönemde yapılan çalışmalar ile şehir insanımızın ve özellikle de genç kesimin eğlenmek ve rahatlamak için tercih ettiği başlıca yerlerden birisi haline gelen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bu tür bir çalışmanın huzursuzluk yaratacağından bihaber  yöneticiler, bu şehri veya ilçeyi ‘yönettikleri kesimi anlayarak’ yönettiklerini nasıl iddia edebilirler?

Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey, konuyla ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara “Konuyla ilgili bir bilgimiz yok” diyerek topu adeta taca atmış ve konu üzerindeki belirsizliği henüz kaldırmamıştır.

Tekrar soruyoruz; Bursaspor ve doğru orantılı olarak Bursa’nın değerleriyle örtüşmeyen bu tür bir çalışmaya kim izin vermiştir?

Dünden bugüne olduğu gibi, bundan sonra da yeşil beyazlı renklere gönül veren ve şehrinin takımını tutacak yüreğe sahip olanlar olarak şehrimizde Bursaspor’un değerlerine aykırı olan hiçbir şeye karşı sessiz kalmayacağız.

TEKSAS.ORG

 

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR