KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Burhan Ilgın adaylığını sundu

04 Ocak 2016 | 15:15

4 yorum

8581 okunma

11-19 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık adaylığı için Divan Başkanlık Kurulu'muza resmi başvuruyu yapan ilk üyemiz Burhan Ilgın oldu.

Burhan Ilgın, adaylık başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na sundu. Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç yaptığı açıklamada Burhan Ilgın'ın adaylık başvurusunu kabul ettiklerini ve adaylığının kendisine ve Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

İdris Sevinç, Bursaspor'un zaman kaybına tahammülünün olmadığını ve yeni seçilecek olan yönetim kuruluna zaman kazandırılması adına Genel Kurul'un 11 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilmesinin önemli olduğunu ve adaylardan bu konuda hassasiyet beklediklerini belirtti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'nın basın bildirisini medya mensuplarına okudu.

"Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu'nun, Bursaspor başkan adaylarımızdan görüş ve arzularıdır.

Bursaspor Kulübü'nü artık kendi işyerimiz gibi görmekten ve yönetmekten vazgeçelim...

Sportif ve idari alanda yetki ve sorumluluğu tek elde toplamak, transfer-harcama-yatırım ve satış gibi konularda işin uzmanlarına danışmadan karar vermek, onarımı imkansız sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Yöneticiler, iş elbisesi ve eşofman giyenlere doğrudan müdahale etmemeli...

Finansal konularda geleceğe dönük bir projeksiyon yapmadan ve bütçe tekniği uygulamadan, başkan ve yönetici inisiyatifi ile hareket etmenin sonucunda gelinen noktada büyük bir borç ortaya çıkmaktadır.

Başkan ve yönetimler sorumluluklarının iki kongre arasında sınırlı olduğunu düşünmesin, tarihe karşı bir sorumluluk taşıdıklarını da farketsinler

Kulübü yönetenler sadece genel kurula değil, kamuya açık ve hesap verebilir refleksler geliştirmeliler

Bu uyarıları şimdiden yapıyoruz ki, Başkan adayları kongreden sonar Divan Kurulu'nu kendilerine rakip ya da muhalefet olarak görmesinler"

 Bursaspor.org.tr

    • 7YoL  
    05 Ocak 2016 | 09:27
    iyi bi basın açıklaması bence doğru!!!
    • jr.  
    04 Ocak 2016 | 16:44
    15
    erkan körüstan ve recep bölükbaşından sonra Bursaspor başkanlığı büyük prestij kaybettiği için tanımadığımız kişilerde aday olabilme cesareti gösterebiliyorlar.
    • Israr etme  
    04 Ocak 2016 | 15:42
    13
    Secilemeyecegini bildiği halde aday oldu
    • inegol timsahi  
    04 Ocak 2016 | 15:36
    Hayirli olsun

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR