KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

BURSA KAMUOYUNA!

VİDEO

18 Aralık 2019 | 21:30

1 yorum

9972 okunma

Değerli Bursalılar, şehrimizin saygıdeğer iş dünyası ve sevgili basın, öncelikle yürüyüşümüze katılan herkese teşekkürü borç biliyoruz. Keyfimizden değil, Bursaspor için buradayız. Bu şehrin en büyük değeri için buradayız.

Bilindiği gibi, Bursasporumuz yıllardır birçok sebeple geriye gitti. Ekonomik anlamda çöktük, dibi gördük ve küme düştük. Bu kötü durumda en büyük paylardan biri biz taraftarlarındır. 2010 sonrası kimyamız bozuldu ve başarıyı getiren en önemli unsur olan birlikten adım adım uzaklaştık.

Özeleştiri ise özeleştiri!
Bursaspor için ömrümüzü vermeye hazırız, bundan mı utanacağız!

Fakat bunu söylerken, ve yeniden birlik beraberlik için bir araya gelmişken, çok kısa şekilde birkaç şey daha söylemek ve bu şehri yönetenlere, bu şehirde üretenlere, bu şehirde kazananlara ve bu şehirde yaşayan herkese de bir çağrıda bulunmak istiyoruz.

Sevgili Bursalılar!
Bursaspor hepimizin. Şampiyon olduğumuzda hınca hınç doldurduğunuz sokaklarda şimdi niye yoksunuz? Neyi bekliyorsunuz? Hepimiz kırgınız, hepimiz kızgınız ama böyle gitmez. Yeniden omuz omuza verme zamanıdır. Kalenin yıkılmasını istemiyorsak arkasında duracağız. Daha evvel ayak oyunları ile düşürüldüğümüzde, bu yükün altından birlik olarak çıktık. Atatürk Stadı'nda şampiyonluk kupasını omuz omuza vererek kaldırdık. Yine yaparız.

Saygıdeğer iş dünyası!
Sizleri şimdi değilse ne zaman yanımızda göreceğiz? İlla kokteyl veya balo mu düzenlemek lazım?
Bursaspor kazanırsa Bursa kazanır, Bursa kazanırsa siz kazanırsınız, bunu ne zaman anlayacaksınız?

Eey ihtişamlı BTSO!
42 bin üyeniz var. Tam 42 bin! Biliyoruz ekonomi durgun ama her üyeden aylık 100 TL destek sağlasanız, 12 ayda 50 trilyonu Bursaspor'un kasasına koymuş olacaktınız. Biz de sizi başımızın üstünde taşıyacaktık. Formayı, kombineyi biz alırız. Sizden beklediğimiz budur. Bu rakamlar sizin bir öğle yemeği paranız ama üst üste konduğunda Bursaspor'u hak ettiği yerlere taşır. Geç de değil, güç de değil! Artık ne olur somut şekilde Şampiyon Bursaspor'un yanında durun.

Ve son olarak bir çift sözümüz de TFF'ye ve TFF'de bulunan Bursalı Delegelere Sesleniyoruz...
Sizden ayrıcalık isteyen yok. Sizden destek isteyen de yok! Sadece adil olmanızı istiyoruz. Hakem hataları ile çatır çatır puanlarımız gidiyor, siz seyirci kalıyorsunuz. Birilerinin borç limitini artırırken, borcumuz sebebi ile bizim puanımızı siliyorsunuz. Size yakışan bu ise aynen devam edin. Yok, biz hakka önem veririz, biz ahlaklı insanlarız diyorsanız, bunun gereklerini derhal yerine getirin.

BURSASPORLU TARAFTARLAR BİRLİĞİ

Saygılarımızla..

 Teksas.org

    • bevler  
    19 Aralık 2019 | 11:52
    şimdi biz bu yürüyüşü yaptik sözde Bursanin sayili is adamlari btso vb.. adamlarin umrunda degiliz. boşa kürek sallamak gibi bişey yaptik hic bir is adami bizi sallamiyor. kendi jendimize avunuyoruz aksam erzurum maçında grsrrz..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR