KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursagaz'dan doğalgaz desteği

20 Şubat 2013 | 14:05

11 yorum

8186 okunma

Kulübümüz ile Bursagaz arasında Atatürk Stadyumu VIP Tribünlerinin isim hakkı için sponsorluk anlaşması imzalandı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat, Genel Müdür Vekilimiz İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola katıldı.

USLU; "Bursaspor reklam mecrasında bir ilk"

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu yaptığı konuşmada geçtiğimiz dönemlerde Bursaspor'un yanında olan Bursagaz ile yeniden işbirliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Uslu şu açıklamayı yaptı; " Yine Bursaspor için önemli günlerden birisini yaşıyoruz. Bursa'nın önemli markalarından birisi olan Bursagaz ile bu sezon ve önümüzdeki sezonu kapsayan ve Bursaspor'da bir ilk olan VIP Tribünü isim hakkı sponsorluğu sözleşmesini imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 200.000 TL'lik bir değeri olan bu sponsorluk anlaşmasında Kulübümüzün Tesisleri'nde kullanmış olduğu doğalgazın ücreti Bursagaz tarafından karşılanacak. Bu sponsorluk anlaşmasında bizlere destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye ve Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'ya çok teşekkür ediyorum. Bu projemizi yeni stadyumumuzda da devam ettirebilirsek eğer kulübümüz ciddi bir gelir elde edecektir. Bursasporumuz ve Bursagaz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

TOLA; "Bursaspor'a destek verdiğimiz için mutluyuz"

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu'nun ardından sözü Bursagaz Genel Müdür'ü Ahmet Hakan Tola aldı. Tola, bir süredir ara verdikleri Bursaspor sponsorluğuna yeniden başlayacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tola şunları söyledi; " Bursagaz olarak 2004 yılında Bursaspor'a destek olmaya başlamıştık. Hatırlayacağınız üzere Bursagaz, Bursaspor'un ana sponsoruydu. 2005-2006 sezonunda takımımız yeniden süper lige çıkmıştı. Aralıksız olarak 2011 yılına kadar sürekli Bursaspor'a destek olduk. Bugün tekrar bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. 2004 yılında olduğu gibi bu imza ile beraber Bursaspor'un yeni başarılara imza atması en büyük dileğimiz. Bursaspor ilk defa böyle bir mecrayı kullanmaya başlıyor. Bursagaz olarak bizlerde stadyumdaki VIP Tribününü almış durumdayız. Hem bu sezon hem de önümüzdeki sezon sponsorluğumuz geçerli olacak. Her iki kurum için bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ALTEPE; "Artık Avrupa'da başarılı olmalıyız"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ise Bursa'nın her konuda marka kent olması için çalıştıklarını belirtti.

Altepe; " Bugün Bursaspor için güzel bir gün. Bursaspor'umuz için güzel protokol imzalıyoruz. Bursa'mız, dünya kenti olmak adına hızlı bir şekilde kabul değiştiriyor. Bursa'nın her konuda iddialı olması lazım. En büyük tanıtım kozumuz ise Bursaspor. Bursaspor, Bursa için büyük bir şans. Şehrin tek takımı konumunda. Bizler her zaman desteğimizi verdik. Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğumuzda Bursa'nın şampiyon olması hedefini ortaya koymuştuk. Tüm kesimlerin ortak başarısıyla şampiyonluk konumuna ulaştık. Şimdi hedefimiz artık Bursaspor'un bir Avrupa takımı olması ve devamlı başarılı olması. Bizler her türlü fedakarlıkları yapıyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Bursa'ya yüzlerce trilyonluk yatırımlar yapıyoruz. Bursaspor'un marka olmasını istiyoruz. Bursaspor'un Barcelona gibi marka olmasını istiyoruz. Öncelikle yeni stadyumun bitirilmesi gerekiyor. Bu stadyum Bursaspor'un geleceği için yapılıyor. Bursaspor'un şampiyonluğu demek Bursa'nın şampiyonluğu demek. İnşallah bu başarılarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda herkese iş düşüyor. Bizde üzerimize düşeni yapıyoruz. Kent dinamiklerimize görevler düşüyor. Biz iddialıyız. Bu iddiamızdan vazgeçemeyiz. Bizim hedefimiz sadece Türkiye değil, Avrupa da başarılı olabilmek. Bursaspor'dan yöneticilerimiz bize "Doğalgaz ücretleri için Bursagaz bu konuda bizlere destek olabilir mi?" diye başvurdular. Bizde Belediye olarak bu konuda Sayın Ahmet Hakan beyle görüştük. Bu istek kabul edildi. Bu bir başlangıç olmuş oluyor ve artarak devam edecektir. Bursagaz yönetimine de teşekkür ediyorum. Bursagaz 'da Bursa'nın ismini taşıyor. Bursaspor'da, Bursa'nın ismini taşıyor. Bursa bu konularda örnek bir kent. Örnekliğini de göstermesi gerekiyor. Tüm kurumların aynı hassasiyeti göstermesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından atılan imzalar ile sponsorluk sözleşmesi hayata geçti. Toplantının sonunda Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel ise Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'ya isimlerinin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye ettiler.

 Bursaspor.org.tr

    • Bursa196316  
    22 Şubat 2013 | 00:41
    Bursasporludur kadıköydeki 3-2 mactan sonra futbolcuların primlerini verdi cift prim yapıp verdi helal olsun böle baskana.
    • finalist  
    21 Şubat 2013 | 12:18
    Sayın Altepe Bursaspora katkılarınızı ilgiyle izliyoruz. Bursa ve Bursaspor aşığı bi kişiliğiniz olduğunuzu görmekteyiz.Kaldırım taşından, PTT kutularından, BUDO ya kadar heryer Yeşil Beyaz.. Sizden daha fazla destek bekliyoruz, zira Bursaspor a verilen 1 kuruş bile. Bursa şehrinin reklamı olarak geri döner. Bunu siz daha iyi bilirsiniz.
    Sayın Altepe Başkanım Avrupada başarı diyorsunuz. Bu hepimizin hayali, lakin Bursaspor un bütçeside malum. Sabit gelirlerin olması şart. Yeni Stadın tüm gelirlerini Bursaspor a verilmesini istiyoruz. Hatta Bursaray gelirlerinden bile pay verin. Maç günleri stada binlerce insan Bursarayla gidip gelicek bu küçümsenicek bi rakam değil. Daha başkada gelirler düşünülebilir.
    Ayrıca bu şehrin dinamikleriyle en iyi dialoğu siz kurabilirsiniz. Şehrin dinamiklerinden Bursaspor a destek yok. Mesela İPEK BÖCEĞİNİ dünyaya en iyi Bursaspor tanıtabilir.Sadece bi örnekti bu.
    Siz bu şehrin, bu şehre Aşık Belediye Başkanısınız. Aşklar hep fedakarlık demektir. Şimdiye kadar yaptıklarınızdan dolayı ALLAH sizden razı olsun.

    Sağolun, varolun. Biz taraftarlardan AŞIK BAŞKANIMIZA SEVGİLERLE.
    • Miu  
    20 Şubat 2013 | 17:51
    22
    Bursaspor tarihinde bu kadar destek gördüğü bir belediye başkanı yok
    • Ivan Ergic  
    20 Şubat 2013 | 15:41
    RECEP altepenın zapo transferınde cebınden para verdiğini nerden bılıyorsunuz? boyle onemlı konularda ınsanları yanlıs yonlendırmeyın. recep altepe nın muhasebecıysenız o zaman baska. ama degılsenız ve gormedıysenız ki bence mumkun degıl lutfen boyle seyler yazmayın.
    • Ivan Ergic  
    20 Şubat 2013 | 15:41
    RECEP altepenın zapo transferınde cebınden para verdiğini nerden bılıyorsunuz? boyle onemlı konularda ınsanları yanlıs yonlendırmeyın. recep altepe nın muhasebecıysenız o zaman baska. ama degılsenız ve gormedıysenız ki bence mumkun degıl lutfen boyle seyler yazmayın.
    • 10 P.M.B !  
    20 Şubat 2013 | 15:36
    Altepe olmasa birçok şeyi yapamazdı bu yönetim oyuncu transferleri dahil..!
    • ahmet_1682  
    20 Şubat 2013 | 15:30
    destekler artarak devam etsin.Bursasporumuzu en iyi yerlerde görmek için tüm şehir olarak kenetlenmeliyiz.
    • eski texas  
    20 Şubat 2013 | 15:15
    Altepe neden her yerde güzel bi soru.sizce bu anlaşmayı ayarlayan kim.unutmayınki sayın Altepe BursasporA yönetim kadar destek veriyor size tek örnek vereyim zamanında zapoyu bize kazandıran parasını cebinden veren odur diğer katkılarını saymaya kalksak sayfalar yetmez.sponsorluğa gelince güzel bi anlaşma hayırlı olsun
    • unitimsah  
    20 Şubat 2013 | 14:40
    -3
    bu recep altepe neden her yerde?
    • SoyluBursa  
    20 Şubat 2013 | 14:21
    guzel haydi bakalim boyle birlik olun hepiniz,belediye baskani;kulub baskani ve yonetimi ve de duyarli ama duyarli zengin is adamlarimiz ve de yine duyarli ama duyarli ve kalpten seven akilli buyuk Bursaspor taraftarimiz ve Bursa'sini seven Bursa'lilar.insallah basari tekrar gelecektir.boyle kenetlenmeler sart.hayirlisi olsun.
    • yılmaz  
    20 Şubat 2013 | 14:12
    Tamam güzelde sadece faturalar mı alınmayacak yoksa maddı destek yokmu kadıköyde fenev migros tribününden yılda milyonlarca lira alırken tt arenada isim hakkı olarak milyonlarca euro alırken bizimde Bursagaz dan faturalar harıcınde yüklü bir destek almalıyız.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR