KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Bolu İnkilap

29 Kasım 2015 | 15:45

4 yorum

12639 okunma

Türkiye Bayan Voleybol 3.Lig 3.Grup 6.hafta mücadelesinde Bursaspor'umuz Bolu İnkılap Ortaokulu'nu konuk etti.

Haftaya 5'de 5 yaparak lider konumda giren Bursaspor'umuz, 2 galibiyeti bulunan Bolu İnkılap O.O. karşısında rahat bir galibiyet aldı.

Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Başkanımız Recep Bölükbaşı, Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkanımız Halil Özyürek, Bursastore'lardan Sorumlu Yöneticimiz Ahmet Eraslan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticimiz Konuralp Yeşil, Başkan Danışmanımız Mesut Mestan, Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu, genç futbolcularımız Mert Örnek ve Kubilay Kanatsızkuş ile 100 kadar taraftarımız da takip etti.

Baş Antrenörümüz Emin İmen, genç takımdan Aycan Uluı ve Nazlı Koç'u kadroya alırken, sakatlığı bulunan Sevdanur bu mücadelede forma giymedi.

Takımımız sahaya " Kadına ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddete Hayır" yazılı pankartla çıktı.

Mücadeleye İrem, Dilek Erken, Dilek Bataray, Hale Kantarcıoğlu, Bahar Ekinci (L: Sedef Sazlıdere) ile başlayan takımımız mücadelenin dakikalarında tutuk bir görüntü sergiledi ve 6-3 mağlup duruma düştü. Bu dakikadan sonra Bahar Ekici'nin file üstünden bulduğu sayılar ile ilk teknik molaya 8-7 önde girdik.

Setin ikinci bölümünde de etkili olan takımımız Bahar'ın etkili oyunu ile farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Setin son bölümünde de file üstünde Dilek Bataray ve Yasemin ile bulduğu sayılar ile takımımız 19 dakika süren ilk seti 25-13 kazandı.

İkinci sete çok iyi bir başlangıç yapan takımımız file üstü hakimiyeti ile ilk teknik molaya 8-1 önde girdi. Setin ikinci bölümünde Bolu takımı hücumlarımızı etkili manşetler ile karşıladı ve Hacer'in servis sayılarıyla farkı azalttı. Bursaspor'umuz ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Setin son bölümünde Dilek Erken ve Dilek Bataray ile sayılar bulan takımımız 20 dakika süren ikinci seti 25-15 kazandı.

Son sete de takımımız çok iyi başladı. Hale ve Dilek Erken'infile üstünden etkili oyunu ile ilk teknik molaya 8-1 önde girdik. İkinci teknik molaya ise Yasemin ve Hale'nin sayıları ile birlikte 16-7 önde girdik. Setin son bölümünde genç oyuncularımız sahada yer aldı. Aycan ve Nazlı ile bulduğumuz sayılar ile takımımız son seti 25- ve maçı da 3-0 kazandı.

Takımımız ligin 6.haftasını da set vermeden galibiyetle kapatıp liderliğini sürdürdü.

MAÇMETRE

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: İlhan Balaban, Çetin Çelik

BURSASPOR: İrem Özgür, Dilek Erken, Dilek Bataray, Hale Kantarcıoğlu, Bahar Ekinci (L: Sedef / Meyra) ( Yedekler: Buse Özden, Aycan Ulu, Nazlı Koç, Dilara Dağyar , Yasemin Şahin)

Baş Antrenör: Emin İmen

BOLU İNKILAP O.O: Busenur, Şeza, Merve, Hacer, Şevval (L:Duygu) ( Yedekler: Tuğba, Sıla, Kübra, Melisa, Demet)

SETLER:

1.Set: Bursaspor 25 – 13 Bolu İnkılap O.O. (19 Dk)

2.Set: Bursaspor 25 – 15 Bolu İnkılap O.O. (20 Dk)

3.Set: Bursaspor 25–15 Bolu İnkılap O.O. (22 Dk)

 Bursaspor.org.tr

    • bhdTMjjAnX  
    12 Ağustos 2016 | 21:55
    1r4GCP http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
    • Gökhan Ali  
    29 Kasım 2015 | 19:50
    senin helvanı karalım serdar gündüz efendi Başkanına saygılı ol ayıptır.senin daha çok zararın var sayenizde hep ceza alıyoruz kulüp olarak
    • serdar gündüz  
    29 Kasım 2015 | 16:32
    -2
    ilk yarı bitmeden recebin helvasını karmak lazım adamın bu kulübe yararı yok zararı var artık ne yapsa bu kulüpte duramaz
    • Rose  
    29 Kasım 2015 | 15:58
    11
    Bravo kızlar set vermeden şampiyonluk bekliyoruz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR