KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 0 Osmancık Derindere

16 Mart 2016 | 19:15

1 yorum

8414 okunma

Bursaspor'umuz Voleybol Bayanlar 3.Ligi Yarı Final C Grubu ikinci maçında Çorum temsilcisi Osmancık İsmail Burak Derindere ile Ankara Beştepe Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor'umuz sahadan 3-0'lık skorla galip ayrılarak Finallere katılmaya hak kazandı.

C grubunda dün oynanan ilk müsabakalarda Bursaspor'umuz, Arnavutköy Belediyesi'ni 3-0, Tire Belediyesspor ile Osmancık İsmail Burak Derindere takımını 3-0 yenmişti.

Bugün grubumuzda oynanan müsabakada ise Tire Belediyesi, Arnavutköy Belediyesi'ni 3-2 mağlup etti ve puanını 5'e yükseltti. Arnavutköy Belediyesi ise ikinci gün sonunda 1 puanda kaldı.

Filenin Timsahları C grubu 2.maçına çok iyi bir başlangıç yapamadı. Karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı sayılar alarak başladı. Setin ilk bölümünde İrem'in etkili servisleriyle bulduğumuz sayılar ile başladık ancak ilk teknik molaya Çorum temsilcisi 8-6 önde girdi.

Setin ikinci bölümü de karşılıklı sayılar ile geçildi. Bu bölümde tecrübeli kaptanımız Bahar Ekinci, Dilara Dağyar ve Şiirsel Altın'ın sayılarıyla ikinci teknik molaya 16-15 önde girdik.

Setin son bölümünde İrem, Dilara, Dilek Erken ve Bahar ile bulduğumuz sayılar ile 27 dakika süren seti Bursaspor'umuz 25-21 kazandı.

Mücadelenin ikinci seti de karşılıklı sayılar ile başladı. Yasemin ve Şiirsel ile sayılar bulan takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Setin ikinci bölümünde oyuna iyice ağırlığını koyan Filenin Timsahları Yasemin, İrem ve Bahar ile bulduğu sayılar ile farkı açtı ve ikinci teknik molaya 16-7 öne girdi.

Setin son bölümünde Bahar, Dilara Dağyar ile bulduğu sayılar 24 dakika süren ikinci seti takımımız 25-15 kazanarak setlerde skoru 2-0'a getirdi.

Maçın son seti de karşılıklı alınan sayılar ile başladı. Bahar ve Dilek Erken ile sayılar bulan takımımız ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Bu dakikadan sonra Çorum temsilcisi üst üste sayılar buldu. Takımımız manşetlerde sıkıntı yaşayınca 13-11 geriye düştük. Bu dakikada tecrübeli antrenörümüz Emin İmen mola aldı. Molanın ardından Şiirsel, Dilara ve Yasemin ile sayılar bulan takımımız ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi.

. Setin son bölümünde de üstünlüğünü devam ettiren takımımız Yasemin Şahin, Bahar Ekinci ve Dilek Erken ile bulduğu sayılar seti 25-18 ve maçı da 3-0 kazandı.

Filenin Timsahları bu sonuçla C grubundaki puanını 6'ya yükselterek Finallere çıkmayı garantiledi.

Takımımız yarın saat:17:00'da Ankara Beştepe Spor Salonu'nda 5 puanla grupta ikinci sırada bulunan Tire Belediyesi liderlik müsabakasına çıkacak.

 Bursaspor.org.tr

    • SoyluBursa  
    16 Mart 2016 | 19:36
    Aferin kizlar,tebrikler ve basarilar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR