KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 3 - 2 Yeşil Bursa

VİDEO

01 Nisan 2015 | 15:24

3 yorum

7032 okunma

Takımımız, bugün yaptığı antrenmanla Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları, bugün öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde Pilot Takımımız Yeşil Bursa ile yapılan antrenman maçıyla devam etti.

Karşılaşmada Mustafa Acun ve Barış Sinan Üstün'ün golleriyle öne geçen Yeşil Bursa, skoru koruyamadı ve Bakambu, Josue ve Fernandao'nun golleriyle sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bileğinde sakatlık olan Renato Civelli salonda çalıştı.

Saha: Özlüce Tesisleri

Bursaspor: Sebastien Frey (Dk.46 Muhammed), Süheyl Çetin, Şamil Çinaz, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Bakaye Traore, Fernando Belluschi (Dk.59 Selcan Pekkanlı), Filipe Josue, Samuel Holmen, Cedric Bakambu (Dk.52 Taye Taiwo), Jose Fernandao

Yedekler: Muhammed Şengezer, Taye Taiwo

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Yeşil Bursa: Taylan Arman, Kadir Turhan, Alican Özaltun, Burak Aydın, Mustafa Uslu (Dk.23 Mesut), Çağrı Gülcü, Bilal Şeflek, Barış Sinan Üstün (Dk.46 Oğuzhan), Mert Ilıman, Mustafa Acun (Dk.63 Barış Demir), Tugay Meşekoparan

Yedekler: Onur Aslan, Barış Demir, Mesut Özgür, Selcan Pekkanlı, Oğuzhan Biçer, Mehmet Ayaz, Ercan Göç, Koray Öztürk, Yavuz Ayazoğlu, İbrahim Günhan, Metehan Bayrakçı

Teknik Direktör: Turhan Şen

Goller: Dk.20 Bakambu, Dk.48 Josue, Dk.60 Fernandao (Bursaspor), Dk.1 Mustafa Acun, Dk.10 Barış Sinan Üstün (p) (Yeşil Bursa)

 Bursaspor.org.tr

    • berryroad  
    03 Nisan 2015 | 08:43
    kendi liginde bile bir maçta iki gol atamayan yeşil Bursadan da 10 dakikada 2 gol yeme başarısı göstemiş bizimkiler tebrikler.
    • MEHMET YİĞİT  
    02 Nisan 2015 | 09:14
    bizim takım neden her maç gol yiyor bir türlü çözemedik bu olayı. son 15 maçın 14 ünde gol yedi takım. şaka gibi gerçekten... syn hocam lütfen bu konu üstünde duralım.
    • Rotasız Kaptan  
    02 Nisan 2015 | 00:13
    tebrikler a takım erciyes maçından da galibiyet bekliyoruz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR