KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 60 - 72 SBŞB Anakent

05 Ekim 2015 | 21:18

0 yorum

10706 okunma

Kulübümüzün organize ettiği ve Nilüfer Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen ve TB2L'nin şampiyonluk adaylarının yer aldığı Uludağ Cup başladı.

Turnuvanın ilk maçında Ankara Ormanspor ile İstanbulspor Beylikdüzü karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İstanbul ekibi 61-55 kazandı.

Günün ikinci maçında Potanın Timsahları, Samsun Büyükşehir Anakent Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Başantrenörümüz Şemsettin Baş sahaya Serhan Kavut, Can Uzun, Salih Uğraşan, Onur Sonsırma, Malih Kapucu 5'lisini sürerken Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Çağrı Yeşildağ, Hakan Üsküplü, Yalçın Aziz Mahmutoğulları, Gökhan Talu Yağan ve Onur Çalban ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk sayısını faul çizgisinden Salih Uğraşan attı. Takımımız maça çok iyi başladı. Onur Sonsırma ilk 5 dakikalık periyotta 6 sayılık katkı yaptı. Salih Uğraşan da 4 sayı ile takımımızın skoruna katkıda bulundu. 12-5

Çeyreğin ikinci bölümünde Bursaspor'umuz Melih Kapucu ve Onu Sonsırma ile isabetli üçlükler buldu. Konuk ekip Samsun Büyükşehir Bel. Anakent takımında ise Yalçın v e Hakan Üsküplü ile dış ataışlarda başarılı oldu ve farkın açılmasını önledi. Bursaspor'umuz ilk çeyreği 24-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Kağan Kavral'ın üst üste bulduğu sayılar ile başladık. İlk 5 dakikalık dilimi 35-21 önde tamamladık. Bu dakikadan sonra Samsun ekibi fast breaklerle sayılar buldu ve farkı son 9'a indirdi. Devre 40-31 üstünlüğümüz ile sona erdi.

İlk yarıda Onur Sonsırma attığı 11 sayı ile en skorer isim oldu.

Samsun ekibi ikinci yarıya çok iyi başladı. Üst üste bulduğu sayılar ile farkı 3'e kadar indirdi. Çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümünü Bursaspor'umuz 42-39 önde tamamladı. Karşılaşmanın 3.çeyreğinin bitimine 4.39 kala Samsun ekibi Gökhan Şenol'un sayıları ile skora dengeyi getirdi. 42-42

Uzun süre skor üretmekte zorlanan takımımız Can Uzun'un skora katkı yapmasıyla çeyreğin bitimine 1.50 kala yeniden öne geçti ve 3.çeyreği 53-51 önde tamamladı.

Karşılaşmanın son periyoduna Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent etkili başladı ve Onur Cumhur Aksoy'un 3 sayılık basketleri ile son 5:32'ye 5 sayı farkla 62-57 önde giren taraf oldu.

Son bölümde zor atışlar ile sayı arayan takımımız istediği sonuca ulaşamadı ve sahadan 72-60 mağlup ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Samsun BŞB Anakent takımından 14 sayıyla Yalçın Azizmuratoğulları olurken, takımımızda ise en skorer isim 11 sayı atan Onur Sonsırma oldu.

MAÇMETRE

SALON: Nilüfer Spor Salonu

HAKEMLER: Özkan Talo, Ümit Şimşek

BURSASPOR: Kerem Gülmez , Can Uzun 9 , Serhan Kavut 3, Onur Sonsırma 11, Cihad Şahin 6, Mete Doğan 2 , Melih Kapucu 6, Oğuzhan Sungur , Kağan Kavral 8, Yiğit Emre Mirza , Mehmet Ali Yatağan , Okan Özpamir 8, Salih Uğraşan 7

Başantrenör: Şemsettin Baş

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BEL. ANAKENT: Çağrı Yeşildağ,8 Erdem Üretken 8, Hakan Üsküplü 8, Gökhan Şenol 4, Onur Cumhur Aksoy 6, Yalçın Aziz Mahmutoğulları 14, Gökhan Talu Yağan 2, Oktay Ulubay, Enes Enver Ekmen 13, Yiğit Özgür Barışık 2, Onur Çalban 3, Alperen Kolaycıoğlu,

Başantrenör: Serkan Tören

PERİYOTLAR:

1.Periyot: Bursaspor 24–16 Samsun Büyükşehir Bel. Anakent

2.Periyot: Bursaspor 40 (16)– (15) 31 Samsun Büyükşehir Bel. Anakent

3.Periyot: Bursaspor 53 (13) – (20) 51 Samsun Büyükşehir Bel. Anakent

4.Periyot: Bursaspor 60 (7) – (21) 72 Samsun Büyükşehir Bel. Anakent

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR