KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 70 - 81 İstanbulspor

24 Şubat 2017 | 22:35

3 yorum

9446 okunma

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası yarı finalinde İstanbulspor Beylikdüzü ile Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda karşı karşıya geldik.

Yarı finalin diğer ayağında Nesine.com Eskişehir Basket takımı Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 93-88 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Baş antrenörümüz Şemsettin Baş, Erdem İlter, Yunus, Karlo, Cem Coşkun ve Dejan Borovnjak beşiyle sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk bölümünde Yunus Çankaya ve Cem Coşkun'un basketleriyle başladık. İstanbulspor ise Elijah Kwame ve Uğur Can Aksoy ile sayılar buldu. Takımımız hücumda istediklerini yapamazken İstanbulspor Beylikdüzü Brown ve Barış ile sayılar buldu ve ilk periyodu İstanbulspor 25-16 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyoduna iyi savunma yaparak başladık. İstanbulspor hücumlardan boş dönünce Bursaspor Durmazlar Karlo, Mert, Şahin ve Burak Erol ile bulduğu sayılar ile farkı kapattı ve periyodun bitimine 5.02 kala 31-30 öne geçtik. Bu dakikadan sonra Dejan ve Erdem'in basketleriyle öne geçtik ve soyunma odasına 41-36 önde girdik.

İlk yarıda Cem Coşkun 8, Mert Celep 6, Erdem İlter 6, Yunus Çankaya 5, Karlo Vragoviç 5, Şahin Ekmen 4, Dejan Borovnjak 4 ve Burak Erol 3 sayı kaydetti.

Mücadelenin üçüncü periyodunda sayı üretmekte güçlük çektik. Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen ile sayılar bulmamıza karşın Brandon Brown ile bulduğu sayılarla İstanbulspor Beylikdüzü çeyreğin bitimine 4.02 kala 48-47 öne geçti. Elijah Kwame ve Brandon Brown ile sayılar bulmaya devam eden İstanbulspor Beylikdüzü son periyoda 59-53 önde girdi.

Son periyotta Burak Erol, Mert ve Şahin ile sayılar bulmamıza karşın İstanbulspor'un ABD'li oyuncuları Kwame ve Brown'u durduramayınca sahadan 11 sayı farkla mağlup ayrıldık. 70-81

Bu sonuçla İstanbulspor Beylikdüzü finalde Nesine.com Eskişehir Basket'in rakibi oldu.

Bursaspor Durmazlar'da Burak Erol 11 sayı 5 ribaunt ile en skorer isim olurken, İstanbulspor Beylikdüzü takımında Elijah Kwame 26, Brandon Brown ise 33 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

MAÇMETRE

SALON: Mersin Edip Buran

HAKEMLER: Baş Hakem: Tunçtan Durmuşcan Yrd. Aydın Karaçam, Hüseyin Çelik

BURSASPOR DURMAZLAR: Erdem İlter 9, Zafer Sezer Alp, Cem Coşkun 8, Mert Celep 8, Salih Uğraşan 1, Yunus Çankaya 5, Melih Kapucu, Karlo Vragoviç 9, Şahin Ekmen 9, Burak Erol 11, Dejan Borovnjak 10

Baş Antrenör: Şemsettin Baş

İSTANBULSPOR BEYLİKDÜZÜ: Utku Saraloğlu, Elijah Kwame 26, Brandon Brown 33, Barış Ömer Erlim 3, Berkay Sinirlioğlu, Alican Güney 10, Umutcan Özyıldırım, Burak Selen, Uğur Can Aksoy 4, Mustafa Baki Görür 3, Musa Güneş 2, Genco Ozan Dilik

PERİYOTLAR:

1.Periyot: Bursaspor Durmazlar 16–25 İstanbulspor Beylikdüzü
2.Periyot: Bursaspor Durmazlar 41 (25)-(11) 36 İstanbulspor Beylikdüzü
3.Periyot: Bursaspor Durmazlar 53 (12)-(23) 59 İstanbulspor Beylikdüzü
4.Periyot: Bursaspor Durmazlar 70(17)-(22) 81 İstanbulspor Beylikdüzü

 Bursaspor.org.tr

    • YeşilParke  
    24 Şubat 2017 | 22:56
    Üzücü bir sonuç. Canınız sağ olsun potanın timsahları. Böyle karşılaşmalar hep deneyim oluyor. Önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olacağız. Pazar günü voleybol maçını unutmayalım renktaşlar. O maç da çok kritik.
    • Cihan Aydın  
    24 Şubat 2017 | 20:54
    Hakemler 1.dakikada başladı salak salak faulleri çalmaya. İşim rengi belli
    • YeşilParke  
    24 Şubat 2017 | 17:39
    Dün akşam nefis bir basketbol şöleni yaşamıştık. Son saniye basketleri, ikili çekişmeler vs. Belki gereksiz yere uzattık maçı ancak heyecanlı bir karşılaşma olmuştu. Bu akşam çok daha zor bir karşılaşma olacak. Ancak yenilmeyi aklımızın kıyısından geçirmiyoruz. Belki yine 2 kez uzatırız ancak yine kazanırız bu karşılaşmayı. Haydi potanın timsahları final için ruhunuzu koyun!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR