KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor 80 - 44 Melikgazi Bld.

FOTO GALERİ

30 Kasım 2014 | 20:01

6 yorum

8534 okunma

Basketbol 3.Lig B Grubu 7.hafta mücadelesinde Bursaspor'umuz, Melikgazi Belediyespor'u konuk etti.

Atatürk Spor Salonu'nda oynana mücadeleyi yaklaşık 1.500 taraftarımız takip etti. Taraftarlarımız maçın başından sonuna kadar takımımıza büyük bir destek verdi.

Karşılaşmayı Futbol Okulu ve Altyapımızdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan da takip etti.

Haftaya 9 puan ile 6.sırada giren takımımız, 7 puanla son sırada bulunan Melikgazi Belediyespor'u konuk etti.

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş maça Mehmet Ali Yatağan, Doğancan Tokmak, Ömer Ünver, Gökhan Keser, Alp Er Tunga Gör ilk 5'i başlarken konuk takım Atilla Bozdağ, Veysel Topuz, Fatih Solak, Anıl Nişancı, Yusuf Tamriş 5'i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmanın ilk basketini konuk ekip Fatih Solak ile attı bu baskete Bursaspor'umuz pota altında Alp Er Tunga Gör ile karşılık verdi. Karşılaşamanın ilk 5 dakikalık dilimi 7-7 eşitlik ile geçildi. Konuk ekip pota altından Fatih Solak ile bulduğu sayılar ile oyunda tutundu ve ilk periyodu 17-15 Melikgazi Belediyespor önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyoduna Burak Muştucu'nun sayısı ile başlayan takımımız hızlı hücumlar ile sayılar buldu. Rakibine pota altından sayı imkanı vermeyen Potanın Timsahları Burak Muştucu'nun attığı basketler ile farkı açtı ve devre 35-23 Bursaspor'umuzun üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk yarısının en skorer isimleri 10 sayı ile Bursaspor'umuzdan Burak Burhan ile Melikgazi Belediyesporlu Fatih Solak oldu.

Karşılaşmanın 3.periyoduna Potanın Timsahları müthiş bir savunma ile başladı ve rakibini hata yapmaya zorladı. Basketbolcularımız çaldıkları toplar ile rahat sayılar bularak farkı açtılar. Burak Muştucu, Oğuzhan Şan ile farkı bir ara 30 sayıya çıkartan Timsahlarımız 3.periyodu 61-31 önde tamamladı.

Mücadelenin 4.periyodunda da farkı açan basketçilerimiz sahadan 80-44 galibiyetle ayrılarak 7.maçında 4 galibiyetini elde etti.

Karşılaşmada kadroda yer alan tüm basketbolcularımızın skora katkı yaptı. Takımımızda en skorer isim 13 sayı ile Burak Muştucu oldu. Konuk takımda ise Fatih Solak 14 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

MAÇMETRE

SALON: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Mirhan Ataşer, Yrd. Pınar Öztürk

BURSASPOR: Mehmet Ali Yatağan (9), Doğancan Tokmak (4), Ömer Ünver (5), Gökhan Keser (4), Alp Er Tunga Gör (4), Semih Akdemir (7), Burak Muştucu (13), Melih Kapucu (8), Burak Burhan (1) , Müfitcan Alp (9), Oğuzhan Şan (12), Ercan Karalar (4)

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR: Atilla Bozdağ (9), Veysel Topuz (5), Fatih Solak (14), Anıl Nişancı (6), Yusuf Tamriş (2), Cemal Çetinkaya (3), Fatih Güraslan, Sabih Yılmaz (2), Erem Kılıç, Tuncay Gezer, Kazım Kalkan (2), Gökhan Sevindim (1)

Periyotlar:

1.Periyot: Bursaspor 15-17 Melikgazi Belediyespor
2.Periyot: Bursaspor 35-23 Melikgazi Belediyespor
3.Periyot: Bursaspor 61-31 Melikgazi Belediyespor
4.Periyot: Bursaspor 80-44 Melikgazi Belediyespor

 Bursaspor.org.tr

    • saLça  
    01 Aralık 2014 | 12:33
    Ben münferitim hiç bi grupla alakam yok çorbacı diye kime diyosanız açıkca gidin yüzüne söyleyin isim belirtin belirtinki bildiginiz bişiler varsa bizde ögrenelim bizler nasıl passolig almayıp hain ilan ediliyorsak sizde öylesiniz küfür ettiniz ceza aldırdınız Bursaspora hainlik hangisidir 1 yılda verdiğiniz paranın kat ve kat fazlasını ceza olarak ödüyecek klup olaya böyle düz mantık bakarsak ama kimsenin haddine değildir Bursasporlulugunu sorgulamak sosyopat biraderim ibrahim yazıcı gibi dimdik duruyo burda tribünü keşke sizde bizimle beraber olsanızda dik duruşun hakkını verebilmek
    • Sosyopat  
    01 Aralık 2014 | 11:07
    Salça kardeş biz Bursasporluyuz 27 yaşındayım 13 yaşımdan beri stattayım deplasmandayım passolig kartımda var son 5 yıldır olduğu gibi kombinemde var kulüp üyeliğimde var 3 yıldır dergi aboneliğimde var bu klübe referansımla 3 tane daha arkadaşı üye yaptım her sene yeni sezon formalarından da alıyorum. Eğer sen Bursasporlu olupta bunları yapmıyorsan ben Bursasporlu değilim kardeş. Protesto yapın haklısın ama o çorbacı abilerinin dediği gibi değil kendi değerlerine göre tepkini koy. Ayrıca bu şehir senin gibi taraftarı da haketmiyor boşver kardeşim
    • bar  
    01 Aralık 2014 | 00:13
    Senden izin alalim istersen
    • BayBursaspor  
    30 Kasım 2014 | 21:30
    10
    maça gelmeyen veya gelemeyen arkadaşlar için özet geçeyim. Çok keyifli ve zevkli oluyor maçlar. gelin görün
    • saLça  
    30 Kasım 2014 | 21:15
    -5
    e-bilet alan gelmesin..!!
    • Cem  
    30 Kasım 2014 | 20:31
    16
    Salonda atmosfer harika besteler harika takımda yavaş yavaş form tutuyor desteği bırakmayalım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR