KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor Dergisi 104. sayısı çıktı

17 Ocak 2017 | 16:12

0 yorum

5456 okunma

Kulübümüzün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi'nin 104. sayısı çıktı.

Yaysat bayilerinde ve Bursastore'larda satışa çıkan dergimiz, 112 sayfalık dopdolu içeriğiyle siz değerli okuyucularını bekliyor...

2017 MASA TAKVİMİ HEDİYELİ dergimizin bu ayki konuları şöyle;

RÖPORTAJLAR

HAKAN DİNÇTÜRK: TÜZÜK KULÜBÜN CAN SİMİDİDİR

Yönetimimizde TFF, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapan Avukat Hakan Dinçtürk ile yönetime geldikleri süreçten bu yana ne gibi çalışmalar yaptıklarını dinledik. Bir önceki yönetimin Genel Kurul'da ibra edilmemesinin ardından yaşanan sürecin yanı sıra, Aktifbank ve Asset kıskacı, mali sıkıntılar ve Tüzük değişikliği ile ilgili konuların ana gündem maddesi olduğu röportajımızda Hakan Dinçtürk çok önemli bilgi ve mesajlar verdi.

MERT ÖRNEK: BÜTÜN TAKIMLARDAN BİR TIK ÖNDEYİZ!

2012 yılında Bursaspor çatısı altına girdi...

Alt yapıdaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti...

2015-16 sezonunda da ilk profesyonel imzasını attı Mert Örnek...

Bursaspor'umuzun genç yeteneği Mert ile altyapıdaki ilk dönemlerini, Bursaspor forması giymenin ona hissettirdiklerini hedeflerini ve zorlu ikinci yarı maratonunu konuştuk.

İlk hedefinin Bursaspor formasını kaparak takımda süreklilik kazanmak olduğunu söyleyen Mert, ikinci yarının zorlu geçeceğini söylüyor.

A takım ile ilk çıktığı resmi maçta heyecanının kelimelerle anlatamayacak kadar fazla olduğunu vurgulayan Mert, takımdaki arkadaşlık, sevgi ve saygı ortamına dikkatleri çekerek, "Biz böyle olduğumuz sürece bütün takımlardan bir tık öndeyiz" diyor.

RAKAMLARLA İLKYARI

Spor Toto Süper Lig'in 16 maçlık ilk periyodunu 8 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi ve 27 puanla 5. sırada bitiren Bursaspor'umuzun, ilkyarı performansını mercek altına aldık.

YENİ YIL MESAJLARI

Sporcularımız camiamıza 2017 mesajı verdi...

PABLO MARTIN BATALLA

HARUN TEKİN

DENİZ YILMAZ

TOMAS SIVOK

SALİH UĞRAŞAN

KARLO VRAGOVIC

DEJAN BROVNJAK

BURAK EROL

ERDEM İLTER

DİLARA DAĞYAR

DİLEK ERKEN

MEYRA BEYHAN

ELENA LITOVCHENKO

2016 BÖYLE GEÇTİ

Acısıyla tatlısıyla, sevinçleriyle, hüzünleriyle 1 yılı daha geride bıraktık...

Bu zaman diliminde Bursaspor'umuzun 2016 yılına mercek tuttuk, yaşanan önemli olayları sizler için derledik...

HİKAYE: VEDA SIRASI!..

Ayrıca Başkanımız Ali Ay ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun yazılarının yanı sıra, pilot takımımız Yeşil Bursa, gelişim liglerimiz, amatör branşlarımız ve kulübümüzden haberlerin yer aldığı dergimizde minik timsahlar için hazırladığımız eğlenceli sayfalar da yer alıyor.

TEŞEKKÜR

Dergimizin 104. sayısına reklamlarıyla destek veren; Dinsever İnşaat, Het Makine, Bursa Çimento, Burkar Yedek Parça, Çakmak Eğitim Kurumları, Fiat Çalışkanel, Nilüfer Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Mudanya Belediyesi'ne teşekkürlerimizle...

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR