KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor Dergisi 105. sayısı çıktı

11 Şubat 2017 | 14:08

1 yorum

6126 okunma

Kulübümüzün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi'nin 105. sayısı çıktı.

Bursastore'larda ve Yaysat bayilerinde, 96 sayfalık dopdolu içeriğiyle siz değerli okuyucularını bekliyor...

Timsah Sticker'ı ve Karlo Vragovic posteri hediyeli dergimizin bu ayki konuları şöyle;

RÖPORTAJLAR YUSUF ARSLAN: BURSASPOR'A SIRTIMIZI DÖNMEYELİM

Kulübümüzün Gayrimenkul Yatırımlar A.Ş ve Akaryakıt A.Ş.'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan ile 1 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları, projeleri ve hedeflerini konuştuk. Gediklerinden bu yana en çok uğraş verdikleri konunun mali tablo olduğunu belirten Arslan, bir yandan da projeleri hayata geçirmek için çaba harcadıklarını belirtti.

Camiadan sabır beklediklerini söyleyen Yusuf Arslan, "Başka Bursaspor yok. Kazansa da kaybetse de Bursaspor bir tane. O nedenle en ufak başarısızlıkta tek sevdamız Bursaspor'a sırtımızı dönmeyelim. Desteğe devam edelim" dedi.

KUBİLAY KANATSIZKUŞ: ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA NE İSTERİM!

Vakıfköy'ün verimli topraklarının son dönemde Bursaspor'a sunduğu yeni mahsullerden biri o...

Fiziği ile dikkat çeken, genç yaşına rağmen verilen şansı iyi değerlendirerek takımın golcüsü konumuna geçmiş bir isim Kubilay Kanatsızkuş... Aynı zamanda ligin en genç golcülerinden biri... Futbola başladığı günden bu yana geçen süreci, bu sezon ligde ve kupada ortaya koyduğu performansı, attığı golleri, hedeflerini ve hayallerini konuştuk... Alt yaş gruplarındayken çok şampiyonluk yaşadığını, sürekli kazanmak için mücadele veren bir 97 jenerasyonu olduklarını anımsatan genç yetenek, "Süper Lig'de Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum. Bu, yaptığınız işle ilgili duyguların en üstü, zirvesi çünkü..." diyor.

DİLEK ERKEN: TARAFTARIMIZ YANIMIZDAYKEN BAŞIMIZ DİK

Bursaspor'umuzun genç voleybolcularından Dilek Erken'i konuk ettik sayfalarımıza...

Geçen sezon yenilgisiz şampiyonluğumuzu yaşayan, hatta bir sezon boyunca sadece 3 set vereceğimizi daha lig başlamadan tahmin ederek iddiayı kazanan iki voleybolcudan biri olan Dilek, hayalinin Bursaspor formasıyla Süper Lig'de boy göstermek olduğunu söylüyor.

Bu sezon play-off yaklaştıkça özellikle kendi sahamızda çok önemli maçlara çıkacaklarını ifade eden Dilek, "Taraftarımız yanımızdayken başımız dik, maça 1-0 önde başlıyoruz. Çok önemli maçlarımız var. Salonu doldurup bize güç versinler" diyor...

BURSASPOR'UMUZDA MUTLU TOPÇU DÖNEMİ

Bursaspor'umuzda Teknik Direktörlük koltuğuna Mutlu Topçu getirilirken, yeni teknik heyetimiz Özlüce Tesisleri'mizde düzenlenen imza töreniyle birlikte görevine başladı.

HİKAYE: BEN BURADAYIM! AYAKÜSTÜ SOHBET: BURAK EROL

Bursaspor Durmazlar'ın başarılı basketbolcusu Burak Erol bu ayki Ayaküstü Sohbet bölümümüzün konuğu oldu...

ONUN 11'İ: SİNAN BAKIŞ

O'nun 11'i köşemizin bu ayki konuğu başarılı futbolcumuz Sinan Bakış... Aktif futbol hayatına nokta koyanlarla, kariyerini sürdüren efsane isimleri kadrosuna alan Sinan, bakın nasıl bir 11 oluşturdu...

MERCEK

Spor Toto Süper Lig'in 19 haftalık periyodunda 4 futbolcumuzun performansına göz attık.

Kaptan Pablo Martin Batalla, Kubilay Kanatsızkuş, Cristobal Jorquera ve Deniz Yılmaz'ın ligde görev aldıkları sürede ortaya koydukları performansı rakamlarla sayfalarımıza yansıttık...

Ayrıca Başkanımız Ali Ay ve Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu'nun gündem yazılarının yanı sıra, pilot takımımız Yeşil Bursa, gelişim liglerimiz, amatör branşlarımız ve kulübümüzden haberlerin yer aldığı dergimizde minik timsahlar için hazırladığımız eğlenceli sayfalar da yer alıyor.

TEŞEKKÜR

Dergimizin 105. sayısına reklamlarıyla destek veren; ÇınarPark İnşaat, Volvo Arkas Otomotiv,

Bursa Çimento, Çakmak Eğitim Kurumları, Burkar Yedek Parça, Fıat Çalışkanel, Montania

Hotel, Yıldırım Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, İnegöl Belediyesi'ne teşekkürlerimizle...

 Bursaspor.org.tr

    • mkpaşalı  
    12 Şubat 2017 | 14:21
    kalabalıktan girip alamadım,bir dahaki sefere artık

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR