KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bursaspor eski gücünde değil ama.."

04 Aralık 2013 | 09:25

9 yorum

7657 okunma

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, bugünkü maç öncesi OLAY Spor'u ağırladı. Adana kentinde uzun yıllar sonra bir Süper Lig ekibini ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, 'Belki taraftarlarının istediği futbolu sergileyemiyorlar ama Bursaspor, Bursaspor'dur' dedi.

Bursaspor'un bu akşamki rakibi Adana Demirspor'un Aytaç Durak Tesisleri'nde OLAY Spor ekibini ağırlayan Teknik Direktör Mustafa Uğur, yeşil beyazlı takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uğur, Bursaspor'un 2010 yılında yaşadığı şampiyonluğun asla unutulamayacağını ve Türkiye'de bir devrim yarattığını söyledi.

BURSASPOR BAŞKA

Türk futbolunda devrim yapmış Bursaspor ile oynayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Uğur, "Adana kenti uzun yıllar sonra bir Süper Lig takımını ağırlayacak. Bu takımın da Bursaspor olması futbol severlere ayrı bir keyif verecek. Adana'nın özlemidir Süper Lig takımlarıyla oynamak. Güzel bir maç bizi bekliyor" dedi.

CİDDİYE ALMAK ZORUNDAYIZ

Bursaspor'un pozitif bir futbol ortaya koyduğunu, Adana Demirspor olarak da bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirten Mustafa Uğur, "3 hafta önce göreve geldim. Takımda bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum. Bursaspor'u çok ciddiye almak zorundayız. Çünkü ligin önemli takımlarından bir tanesi. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip turu geçmeye çalışacağız" diye konuştu.

DOĞAL MOTİVASYON OLACAK

Bugünkü karşılaşmaya oyuncularını çok fazla hazırlamaya gerek görmediğini de vurgulayan Uğur, "Rakibimizin Bursaspor olması motivasyon için yeterli olacaktır. Elazığspor maçını izlettim, ben de televizyondan izledim. Elbette futbolcularımıza maç öncesi yapacağım toplantıda gerekli uyarıları yapacağım. Karşımızda sıradan bir rakip olmadığının bilincindeyiz. Onların planlarını hangi şekilde bozarız bunun çalışmasını yaptık. Tabiî ki önemli olan sahadaki uygulama olacak" dedi.

ELİMİZDE RAPOR VAR

Mustafa Uğur, Bursaspor'un dışarıdan nasıl göründüğüyle ilgili soruya, "Ertuğrul Sağlam dönemi ile şu anki Bursaspor çok farklı. Yeşil beyazlı taraftarın görmek istediği performansı sergileyemiyorlar. Yine de Bursaspor Bursaspor'dur. Çünkü her an skoru değiştirebilecek çok önemli oyunculara sahipler. Bu halleriyle bile bize bayağı sıkıntılı anlar yaşatırlar. Elimizde çok dikkatli olmamız gerektiğine dair raporlar var" diye konuştu.

GENÇ YETİŞMİYOR

PTT 1.Lig'de şu an Bursaspor gibi büyük takımlarda forma giyebilecek genç oyuncular bulunmadığını da vurgulayan Mustafa Uğur, şöyle devam etti:

"Bu ligde genel olarak Süper Lig'de fazla şans bulamayanlar oynuyor. Bizim takımda da birkaç tane genç var ama 4-5 maç sonra aynı performansı sergilerler mi bilemiyorum. Bu Türk futbolunun genel sıkıntısı. Ne yazık ki altyapıdan çok fazla genç yetişmiyor. Zaten bir kaçı sivrilince hemen kulüpler talip oluyor.'

BATUHAN'I BEĞENİYORUM

'Sezon başında takımın başında olsaydım Bursaspor'dan İsmail Haktan'ı isterdim. Bursaspor'un genç yetenekleri Batuhan'ın yanı sıra Enes'i de beğeniyorum. Devre arasında yeşil beyazlı kulüp kimleri kiralık göndermek ister bilmiyorum ama böyle bir şey olursa Adana Demirspor olarak talip oluruz."

 Olay Gazetesi

    • timsah cenk  
    04 Aralık 2013 | 23:47
    bu da hikmet karaman kolpacısı gibi!çan çan çener gerisi hikaye!
    • zafer  
    04 Aralık 2013 | 23:45
    yav Bursa eski gücünde falan değil de senin yüzüne ne olmuş anasını satim?o nasıl bakışlar öyle canlı yayında program sunsam kahkaha komasına girerim seni hoca yapan yönetimin mali kaynaklarına el koyayım başkanını tokatlıyım sonra!
    • nedim  
    04 Aralık 2013 | 23:42
    herifin bakışlara bak bir de Bursasporu eleştiriyor külüstür!bir de millet asgari ücretle kan ağlarken ptt liginde bile ne paralar alıyor boş beleş kazma adamlar. futbol alt yapılarında oynayan oyuncuların soyadlarını inceleyin istersiniz ya yöneticinin ya eski topçunun oğlu.sonra vay efendim futbol gelişmiyor ülkemizde.eee sen işi hakedene vermezsen nah gelişir!ben de öğretmen olacaktım ayaklı kütüphane gibiydim ama kopyacı aydınlanmamış samimieytsiz kendileri eğitime muhtaç ne kadar kişi varsa öğretmen oldu ajdar gibileri yani bense sosyol fobi yüzünden ermiş oldum çıktım.kaybeden kazanır kazanan kaybeder deyip ölümü düşündükçe ve ölümün iyiyi de kötüyü de akıllıyı da deliyi de haksızı da haklıyı da güzeli de çirkini de köküne kadar alacağını hem de sonsuza kadar biliyorum ya o rahatlatıyor ve boş olduğunu biliyorum uğraşmanın üzülmenin pişmanlığın!
    • DOGAN TOZDUMAN  
    04 Aralık 2013 | 16:11
    -4
    Bursasporlu arkadaşlar,biraz sabir,devre arasina kadar sukunet,cünki hepimizin gördügi gibi kadro süper lig icin yetersiz,ama şu anda moral bozmaya lüzum yok,devre arasina kadat en az zaiatla alacagimiz pualar bizi 2.yari icin cok gerekli,şimdi Bursa sopra destek zamani,devre arasi tepkimizi yapabilecegimiz en üst düzeyde yapalalim.......
    • bursaspor asigi  
    04 Aralık 2013 | 14:41
    Ulan allah sizi bildigi gibi yapsin hem yonetim hem olay medya ! Rakip takimin hocasi bile sizin bu isi yapamadgnizi goruyor takimin kimlerin eline baktgni goruyor reziller. Olay medya sana gelince ertugrul hocaya yok heyecani kalmamis deyip durdunuz ulan adiler daum cikip karsi takimi favori gosteryorda gikiniz cikmiyo uyan eyyy Bursaa kimlerin eline kaldi takim allah size firsat vermesin en kisa zamanda hakettiginiz copluge döneceksiniz
    • ŞİPTAR  
    04 Aralık 2013 | 14:24
    mustafa hoca timsah görmüş gibi çok korkmuş...
    • Erhansens  
    04 Aralık 2013 | 11:04
    14
    Bursaspor u ciddiye almamız gerekiyo diyo adam haklı bizim onları ciddiye almamız lazım aslında ama onlar bile anlamış ne halde olduğumuzu.
    YÖNETİM İSTİFA ...
    Koskoca Bursaspor u bu kadar küçültenler utansın yok böyle bir rezillik
    • DOGAN TOZDUMAN  
    04 Aralık 2013 | 10:21
    15
    Hoca tabiki dikkatli olacaksın oynayacagın takım Bursaspor.anadoludan şikesiz,teşfiksiz,şaibesiz şampiyon çıkan son takım,tabiki dikkatli olacaksın,ama bizde dikkatli olacagız,futbol bu ,biz ne gaz verilipte sonra taraftarın mosmor oldugu maçları gördükk.......
    • RADİKAL  
    04 Aralık 2013 | 10:06
    o bakışlar ne öyle..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR