KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor formasını giydi

VİDEO

30 Ağustos 2012 | 19:40

10 yorum

7520 okunma

Bursaspor'un, Porto'dan transfer ettiği ve 4 yıllık sözleşme imzalattığı Fernando Belluschi, bugün yeşil beyazlı ekibin Hollanda'da kamp yaptığı otele geldi. Belluschi, takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı,  Genel Sekreter İlhan Uslu ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat’ın uzun süren görüşmeleri sonunda yeşil beyazlı renklere kazandırılan, Arjantinli orta saha oyuncusu Belluschi, Hollanda’ya geldi. Görüşmeler sonuçlanana kadar Porto takımıyla antrenmana çıkan Belluschi, yeni takımının tarihi maçını izlemek istediği öğrenildi. Maç sonrası takımdan ayrı özel uçakla Bursa’ya gelecek olan Belluschi’nin yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Öte yandan Belluschi’nin lisans işlemlerinin yetiştirilmesi halinde hafta sonundan oynanacak olan Galatasaray maçı kadrosuna dahil edileceği öğrenildi.

FERNANDO BELLUSCHİ: "BURSASPOR’A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
 Porto’dan transfer edilen Fernando Belluschi ve yeşil beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Hollanda’da Twente maçı öncesinde transferle ilgili açıklamalarda bulundu.
Transferlerle ilgili eleştirilerin olacağını söyleyen Erkan Kamat, "Bu eleştirilerin bize birazcık moral verdiğini de söyleyebilirim. Biz elimizden geleni yaptık. Yapmış olduğumuz fedakarlıkların en üst seviyesine kadar çıktık. Belluschi’ye farklı takımlarda talip oldu. Bu olumsuzluklar içinde transfer defterini kapattığımızı söylemiştik. Daha sonra yeni gelişmeler oldu. Ertuğrul hocama söyledim ve daha sonrasında başkanla konuştuk ve benimle birlikte Portekiz’de transfer görüşmesinde bulundular. Çok büyük fedakarlık yaptı iki taraf. İyi oyuncuları kazandırmak için çalışmalarımız devam edecek. Belluschi’den beklentilerimiz büyük. Kendisinin Bursa’da geçireceği sürede mutlu olmasını isterim" diye konuştu.

 BELLUSCHİ: BURSASPOR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM


Yeşil beyazlı takımın yeni transferi Fernando Belluschi, Bursaspor gibi bir takımla anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirtirken, "Forma şansı bulabileceğim bir takıma geldim. Takım arkadaşlarımdan Batalla’yı tanıyorum. Steinert, Nunez ve Insua gibi oyuncular da Bursaspor’da oynadı. Onların burada oynamış olması benim buraya gelmemde etkili oldu. Porto’da son zamanlarımda çok zorlu bir süreç geçti. Transfer dönemi benim için çok zor geçti. Anlaşmada zorluk çektik. Sonuç olarak Bursaspor ile anlaştığım için mutluyum. Bursaspor’da kendime şans bulabileceğime inanıyorum. Bende bunun için geldim. Şans verilmesi halinde Bursapsor için elimden geleni yapacağım. Arjantinliler’in oynadığını bildiğim ve her sene Avrupa’da oynası benim için ekstra bir motivasyon ve bir etken oldu. Tabii ki Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak oyuncular için çok önemli. Tecrübelerim takıma güç katacaktır. Takım arkadaşlarıma bu akşam oynayacakları maç için başarılar diliyorum" dedi.
Bursaspor’un yıldız futbolcusu ve vatandaşı Batalla’yı tanıyıp tanımadığı ile ilgili sorulan soruya ise Belluschi, "Batalla’yı daha önceden hiç izlemedim. Bursaspor’un en son oynadığı Twente maçında Batalla’yı izleme fırsatı buldum. Gerçekten Bursaspor için çok önemli bir oyuncu. Bursaspor’da kendimi kanıtlayıp taraftara sevdireceğimi düşünüyor ve istiyorum" diye cevapladı.
Twente maçında tribünde bulunan taraftarların çok ateşli olduğunu. Arjantin’deki taraftarla gibi çok ateşli olduğunu belirten Belluschi, "Umarım en kısa zamanda beni de benimserler" diye konuştu.

Orta sahanın her mevkisinde oynayabildiğini ifaden eden Arjantinli oyuncu, "Ofansif olarak her mevkide oynaya bilirim. hocamın da böyle bir düşüncesi olduğu bana söyledi" şeklinde konuştu.

 

    • fatih  
    31 Ağustos 2012 | 09:57
    tebrik ederim. orhan......
    • Sebastian Pinto  
    31 Ağustos 2012 | 02:29
    Tur gittikten sonra yapılan transferin içine edeyim ! ulan ayıp be bu taraftarla kaç senedir dalga geçiyosunuz bide avrupada çeyrek final oynucakmışız sizin gibi vizyonsuz yönetimle bi cacık yapamayız ertuğrul hoca sende yumruğunu vuramadın ya masaya sanada yazıklar olsun
    • Levent  
    31 Ağustos 2012 | 00:44
    Şu adam Twente maçında oynasaydı ne olurdu. Yönetim transferde yine aynı hatayı yaptı. Uefadan elendik şimdi transfer yaparlar...
    • Shiptar  
    30 Ağustos 2012 | 20:59
    Teksas ve onungibiler yazmayın kardesim bu sitede biz bu takımı transfer yada şampiyonluk için sevmedik Bursaspor olduğu için sevdik hani derler ya ya sev ya terket sizde öyle yapın
    • osman  
    30 Ağustos 2012 | 20:34
    forsel faciasımış .. hatırlarsanız batallada ilk geldiğinde onun gibiydi..
    • forsel  
    30 Ağustos 2012 | 20:21
    kardeşim bi maç yarım yamalak oynamış adama FACİA deme hakkını kim veriyor sana, takıma adapte diye birşey var, her olayı kötülemeyelim ya, güzel günler göreceğiz Bursam!!!
    • engobe  
    30 Ağustos 2012 | 20:19
    adamın dibisin
    • ORHAN  
    30 Ağustos 2012 | 20:17
    Bursaspor? Ne zaman sevdin Bursaspor'u dediklerinde tarih veremedim. Sevdim işte! Doğuştan.. YEŞİL dediler BEYAZ döküldü dilimden kimsenin peşinden gitmedim kendim öğrendim sevmeyi. Ben büyüdükçe sevgim de büyüdü. Kazandıkça değil, kaybettikçe daha çok sevdim! Başka takımlardan bahsettiler daha, daha çok sevdim! Bazen yaş oldu gözümde damla, damla bazende tebessüm dudaklarımda. Kaybettiğimiz maçta
    n dönerken çekmedim montu üzerime hepsine inat gururla taşıdım formamı. Atkım hep boynumdaydı. Baş ucuma koydum uyudum, gözyaşımı sildim. Ertesi gün yine giydim formamı, artistlik olsun diye değil, kaybettiğimizde daha çok SEVDİĞİM için! Aldırış etmedim yada çıkarmadım ne yüzle giyiyorsun hala bu formayı dediklerinde. Aksine göstere göstere giydim. Ben Bursaspor'umu kazanıyor diye sevmedim. Menfaat için düşmedim yollara. Hangi takımlısın dediklerinde sırf cevabım olsun diye gönül vermedim. Ben Bursaspor'umu çıkarsız, karşılıksız sevdim.halada SEVİYORUM...kanımın son damlasına kadar... —
    • aJk  
    30 Ağustos 2012 | 20:08
    Adam tam bir maestro + mükemmel sutları inanılmaz işleri var uyum sorununu insallah bi an önce atlatır ve takımımızı ucuran adamlardan birisi olur..

    Hosgeldin Batallanın Hemşerisi
    • teksas  
    30 Ağustos 2012 | 19:52
    şükür kavuşturana forsel faciasından sonra transfer diye buna derim.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR