KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor Yönetimi ve Teknik Ekibine

29 Eylül 2015 | 09:41

yorum

26808 okunma

Geride bıraktığımız altı haftada Bursaspor'un geldiği nokta itibariyle dün akşam bardak taşmıştır.

Hem yönetim hem de teknik ekibin izlediği başarısız profil taraftarımızın tahammül sınırlarını aşmış Bursa şehrinin taraftar yapısının başarıyla endekslenmeyeceğini, alınan galibiyete rağmen İSTİFA seslerini duyabileceğiniz ender şehirlerden biri olacağını bir kez daha göstermiştir.

Bursaspor Kulübü başkanının çıkıp ''Bize kumpas kuruyorlar'' yönünde verdiği demeç cevaplanmayacak derecede basit, bir kulübü temsil hakkını elinde bulunduran yöneticiye yakışmayan bir davranıştır. Dün akşam galibiyete rağmen yükselen ''İSTİFA'' seslerinin mimarı Recep Bölükbaşı'nın kendisidir. Sezon başlamadan başlayan yanlışlar silsilesine her geçen gün birini ekleyerek varılan bu noktada Bursaspor'un yönetimsel ve sportif alandaki başarısızlığı dün geceyi özetlemektedir.

Başarı ya da başarısızlık nedir kalkıp bunu Bursaspor taraftar camiasına anlatmak ciddi anlamda hadsizliktir.Yapı olarak geçmişinden hiçbir zaman kopmayan tribün geleneklerini bir kenara bırakmayan bir kitleye yapılan ''VEFASIZLAR'' yakıştırması, günü kurtarıp ulusal medyada kendini aklama çabasıdır. Bursaspor taraftarı ''VEFA'' kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi 15.000 kişi Sakarya'ya küme düşmeye gittiğinde vefanın vücut bulmuş haliydi. Bu yüzden biz şampiyonluğun ne olduğunu, bunun bireysel bir başarı olmadığını 16 Mayıs 2010 tarihi hazırlanırken şampiyonluk görememiş insanları bile o stada taşımasını bildik. Şimdi kalkıp Bursaspor camiasına ''Biz gelmeden senelerdir bu takım ligde kaldığında sokaklarda kornalar ötüyordu. Takım ligde kaldı diye.'' diyebilecek cüreti nereden buluyorsunuz diye merak ediyoruz.

Maçın ardından konuşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları ve değindiği noktalar bizleri derinden üzmüştür,kendisine hatırlatmak istediğimiz bu kulübün maaşlı bir elemanı olduğu, görevini yapamadığı takdirde işine son verileceği gerçeğidir. Ertuğrul Sağlam dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur.

Saygılarımızla
TEKSAS

 Teksas.org

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR