KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursaspor'a gözüm kapalı imza atarım

07 Haziran 2012 | 10:51

6 yorum

8484 okunma

Bursaspor'un genç yeteneği Serdar Aziz, hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirerek, 'Ben de duyuyorum transfer dedikodularını. Bana gelen bir teklif yok. Kulübe gelen varmı yokmu bilmiyorum. Kafamı bunlarla meşgul etmiyorum' dedi.

İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Bursaspor’un genç stoperi, sezonu değerlendirdi. Transfer söylentilerine açıklık getiren Serdar Aziz, “Bende duyuyorum transfer dedikodularını. Bana gelen bir teklif yok. Kulübe gelen varmı yokmu bilmiyorum. Tatile odaklandım. Tatil yapmaya çalışıyorum. Kafamı bunlarla meşgul etmiyorum. Teklifler olduğu söyleniyor ama bana ve menajerime gelen birşey yok” diye konuştu.
 
“UEFA’DA OYNAMAK KARİYERİMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ”
 
Kulübün aldığı men cezasını değerlendiren Serdar Aziz, “Üzüntülüyüz. Hem kulübümüz hem de futbolcular açısından üzüntü verici. Çünkü futbolcu kariyeri açısından, kulübümüz açısından UEFA’da oynamak çok önemli. Biz dünyaya ismimizi duyurduk. Daha iyi duyurmak isterdik. Artık tecrübeliyiz. Bu sene iyi yansıtacağımızı düşünüyorduk. Bu karar ile birden şok olduk ama karar kalkabilir. Umarım öyle olur bizim için çünkü çok önemli” şeklinde konuştu.
 
“MÜCADELEMDEN BİRŞEYLER KAYBEDİNCE ELEŞTİRİ OKLARI YÖNLENİYOR”
 
Ertuğrul Sağlam’ın kendisine verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını söyleyen Serdar Aziz, “Takım olarak iyi başladık, takım olarak iyi olunca bende performansımın üzerine koyuyorum. Sonradan bir düşüşe geçtik. Takım olarak bende biraz kötü olarak gözüktüm ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ligin sonlarına doğru performans düşüklüğü oldu, eleştiriler aldım. Bu çok kötü bir oyun değildi ama taraftarımız benden çok iyi şeyler beklediği için böyle gözüktü. Onlar öyle yorumluyor. Ben normal Serdar gibi oynuyorum ama biraz mücadelemden bir şeyler kaybedince insanlar eleştiri oklarını size yönlendiriyor” diye kaydetti.
 
“HEPİMİZ İNSANIZ, ÖZEL ŞEYLER OLABİLİR”
 
Yaşadığını performans düşüşü olmadığını belirten Serdar Aziz, “Sonuçta insanız, bazı şeylerden etkilenebiliyoruz. Özel şeyler olabilir. Benim için düşüş değil. İnsanlar benden çok iyi şeyler bekliyordu. Biraz beni durgun görünce çok şeyi bekledikleri için böyle yorum yaptılar. Ben sadece gerçek Serdar Aziz gibi oynamadım, biraz daha altında oynadım. Yeni sezonda aynı şekilde mücadelemi edeceğim” dedi.
 
“BİZ HER ZAMAN ZİRVEYE OYNAYAN BİR TAKIMIZ”
 
Her zaman zirveye oynayan bir takım olduklarını ifade eden genç yetenek, “Ligi iyi bitirdik. Bizim için bir başarı. Artık ilk 5 takım içindeyiz sürekli orda olacağız. Bazı ligin içinde aksilikler oldu. Onlarda olmasaydı süper finalde yer alıp şampiyon olabilirdik ama şansızlıklar yakamazı bırakmadı. Mücadelemizi ligin tamamına yaydırsaydık daha farklı olabilirdi. Ben yinede iyi bitirdiğimizi düşünüyorum” şeklinde kaydetti.
 
“BU SEFER A MİLLİ TAKIMDA FORMA ŞANSI BULMAK İSTİYORUM”
 
A Milli Takım’a kadar yükselmesini değerlendiren Serdar, “Benim en büyük hayallerimden biri A Milli Takım’da forma giymekti. Hocalarım beni ilk kez Bursa’da oynanacak Slovakya maçına davet ettiler. Bu kampa da davet ettiler ama benim yine sakatlığım olduğu için bir türlü nasip olmadı. Bunda da bir hayır vardır. Takımdaki performansım iyi olduğu sürece, elimden geleni yaptığım sürece inanıyorum ki hocalarım gene davet edecektir. Bu sefer artık forma şansı bulmak istiyorum. İnşallah bu olur” diye konuştu.
 
“GÖZÜM KAPALI İMZAMI ATARIM”
 
‘Bursaspor’dan sözleşme teklifi gelse uzatırmısın’ sorusuna ise Serdar, “Tabiki gözüm kapalı atarım. Bunu söylemekten hiç çekinmedim. Sözleşmem bitsin ne kadar derseler o kadar sözleşmemi uzatırım” cevabını verdi.
 
“YILDIZ OYUNCU DEĞİL, TAKIM OYUNCUSU OLAYIM BANA YETER”
 
Her sene üstüne koyması gerektiğinin bilincinde olduğunu hatırlatan Serdar, “Beklentiler bu yönde. Her sene aynı şekilde oynarsanız yaşımın da genç olmasından dolayı, insanların beklentisinden dolayı, üstüne koymam gerekiyor. Bende öyle olacağım. Dünyada böyle. Bir gün iyi oynarsınız yıldız, kötü oynarsınız yerin dibine sokarlar. Ben bunlara kulak asmıyorum. Sahaya çıkıp mücadelemi veriyorum. Hiç bir zaman yıldız hevesim olmadı. Sonuna kadar takım oyuncu olayım yeter bana. Seneye de aynı şekilde mücadelemi edeceğim. İnşallah daha iyi olacaktır” dedi.

 

    • bomba  
    09 Haziran 2012 | 16:14
    serdar sen ömrünün yetti kadar bizde ol :) arnavut serdar arnavut serdar hemşerim :) keşke alt yapıdan senin gibi 3-5 topçu daha çıksa senin gibi ama sercan volkan serdar serkan muhammet gibi adaölar lazım değil bize...bu armayı formayı seven adamlar lazım parayı sevenler memleketine ihanet edenler deil
    • serkan  
    09 Haziran 2012 | 09:22
    site yöneticileri, teksas orgu ciddi bir haber sitesi haline getirmenizi rica ederim. mesela avrupa şampiyonası, diğer ligler basketbol vs haberlerinide kısa başlıklar altında geçebilirsiniz.
    • erva  
    07 Haziran 2012 | 16:49
    sen bu taraftarin gozbebegisin Serdar Aziz!!
    • Bursasporum  
    07 Haziran 2012 | 16:08
    Serdar çok başka bir çocuk Bursa için.
    Tamam anladım kızın Volkan'a, Sercan'a ama bunlardan volkan Bursasporlu'ydu, biz gönderdik ki sözleşmesiz değil parasını aldık çatır çatır. Sercan disiplinsizdi, biz bunu "3 büyüklere gitmek istiyor." diye düşündük ama adam Galatasaray'da hala disiplinsiz. Muhammet'e gelince.. Sen Turgay, Sercan kazmalarını çektin kaç yıl, 2 maç oynatmadın ya Muhammet'i üst üste. Adam milli takımın her aşamasında oynamış. Söylesenize neden gitmesin yani. Bu adamın kendi futbol hayatı da var Allah'ınızı severseniz kim biliyordu Muhammet'in bu kadar bitirici fırsatçı bir forvet olduğunu?
    • Ünitimsah Ozan  
    07 Haziran 2012 | 13:56
    Keşke her alt yapıdan çıkan çocuk serdar aziz gibi Bursasporlu olsa formanın değerini bilse sırtımız yere gelmez seninle gurur duyuyoruz serdar
    • Casanova  
    07 Haziran 2012 | 10:59
    25
    Serdar sen istediğin kadar kötü oyna bu samimiyetinle Bursa seni sırtında taşır.antepe!!! Gs !!!! Trabzona !!!! Gidenleri görüyoruz...sen bizim efsanelerimizden biri olcaksın...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR