KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bursaspor'da çok mutluyum"

17 Nisan 2015 | 17:53

8 yorum

7296 okunma

Portekizli futbolcumuz Filipe Josue Pesqueira, Özlüce Tesisleri'mizde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

FENERBAHÇE MAÇINA İYİ HAZIRLANIYORUZ

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Josue, takım için bu maçın diğer karşılaşmalardan farklı olmayacağını söyledi.

Josue sözlerini şöyle sürdürdü; " Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Ama bu karşılaşmanın zorluğu Karabük, Kasımpaşa yada Gençlerbiriği maçlarından daha zor değil. Bütün maçlar zor olduğu için bu maç zor. Fenerbahçe ile oynamak ayrı bir zorluk katmıyor. İyi hazırlanıp, diğer karşılaşmalarda olduğu gibi güzel sonuç alacağız. Bu karşılaşma diğer ligdeki diğer maçlar kadar önemli. Ne onlardan daha az, nede daha fazla önemli. Üstümüzdeki takımları yenememe gibi bir istatistiğimiz var. Üstümüzdeki takımlara karşı bu sezon galibiyet alamadık. Ama bu karşılaşma bizim için ligden düşmek veya şampiyon olmak gibi bir fark oluşturmayacak. Üstümüzdeki takımlara karşı daha iyi performans gösterdik. Aynı şekilde hazırlanacağız. En iyi şekilde elimizden geleni yapacağız. Umarım sonucu da çıkartabiliriz" dedi.

BERABER HAREKET ETMEK BAŞARIYA GÖTÜRÜYOR

Bir medya mensubunun " Takım bu sezon oldukça üretken bir futbol sergiliyor. Senin bu üretkenlikteki payın nedir?" sorusuna Josue, " Özel bir payım var mı? Bundan emin değilim. Ama başarı ve üretkenlikle payı olan kimse varsa bu da takım birliğidir. Grubun sakinlik içinde barındırdığı arkadaşlıktır. Biz her şeyi beraber düşünüp, karar alıyoruz. Bu da bizi başarıya götürüyor. Ama ben de grubun bir parçası olarak üretkenlikte fayda sağlamaya çalışıyorum" dedi.

ARKADAŞLIK MÜKEMMEL

Takım arkadaşlığına da değinen Josue, "İlk günden beri gerçekten iyi bir arkadaşlık kurmaya çalıştık. Herkes birbirine doğru şekilde yaklaşmaya çalıştı. İyi bir grup olduk. Bunu göz ardı edemeyiz. Saha içindeki mutluluğumuz saha dışına da yansıdı. Özel hayatımızda da mutluluğu yakaladık. Bu sakinlik birbirimize karşı daha iyi arkadaşlık ortamı sağlamak için faydalı oldu. Sonuçlar gelmeseydi sahadaki performansımız bu şekilde olmasaydı, bu kadar rahat olamayabilirdik. Ama sonuçlar geldi, arkadaşlık grubumuzun bu şekilde faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.

HAKEMLER DÜNYANIN HER YERİNDE AYNI

"Türkiye'deki hakemleri nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna Josue, Hakemler konusunda yorum yapmak benim görevim değil. İkincisi de futbolda iyi ve kötü futbolcular var. Hakemlerde futbolun bir gerçeği. Hakemleri de iyi hakemler ve kötü hakemler olarak ayırabiliriz. Ama bu sadece Türkiye ile alakalı bir durum değil. Benim ülkem veya dünyadaki diğer liglerde de öyle. Özellikle hakemlerin maçın içinde çok büyük değişkenlik göstereceğini düşünmüyorum" dedi.

BURSASPOR'DA ÇOK MUTLUYUM

Sezon sonunda kiralık olan sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Josue, "Benim bildiğim tek şey Bursaspor ile bu sezon 31 Mayıs'a kadar sözleşmemin olduğu. O zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Tabi ki bazı şartlar benim elimde değil. Ben Bursaspor'da olmaktan ve oynamaktan gayet çok mutluyum. Ama Porto ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Kulüpler oturur, konuşur ve anlaşırlarsa eğer sadece benim görüşüme kalırsa ben burada ve kulüpte oynamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti16  
    19 Nisan 2015 | 19:55
    ulen agzi sut kokan bebeler elinizin altinda klavyenin tuslarina basmak kolay bi oneri uretin de gorelim boyna salliyorsunuz yalanmi ?
    • ramazan kirkor  
    18 Nisan 2015 | 13:11
    josueyi alamadık daha! başkan anca makamlarda ziyaret yapsın cavit çağları da es geçmemiş.en berbat ve utanç verici görüntü budur.nerede yazıcı nerede bölükbaşı.geçen yorum yaptım siyasete malzeme oluyor kulüp diye yanıt ve çözüm sunmak yerine ancak eksiye abandınız çünkü beyinler boş susup kötülükle karşılık verme telaşında cahil kesim.

    alın aşağıdaki linkte okuyun.

    http://spor.haber7.com/spor/haber/1348521-Bursaspor-baskani-bolukbasidan-cavit-caglara-ziyaret
    • cinaralti16  
    18 Nisan 2015 | 00:30
    ulen dikkatimi cekdi simdiye kadar hic aklima gelmedi niye papaz cesme ?
    acaba herhangi bi papazin yapdirdigi bi cesmemi var orada?
    Ismail kemankas bu isi bi el atsa iyi olur bence yada bilgisi olan bi aciklik getirsin allah allah nerden nereye geldik PAPAZCESMELILER.
    .
    • cinaralti16  
    17 Nisan 2015 | 21:29
    -2
    (papazcesme) batallada parmak arasi mantar hasdaligi baslamis o bi de
    cok kokarmis onun icin baskan bana dedi vaz gecdik
    • cinaralti16  
    17 Nisan 2015 | 20:49
    -1
    (bs) sen fernandonun yerinde olsan dermisin ?
    • unitimsaaah  
    17 Nisan 2015 | 20:47
    helal olsun be josue
    • Papazcesme  
    17 Nisan 2015 | 19:02
    -24
    Başkan sende gram akıl varsa. Bunu almazsın. bize BATALLA lazım. . .
    • bs  
    17 Nisan 2015 | 18:06
    14
    Keske aynisini fernandao da dese

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR