KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Bursaspor'dan ayrılmıyorum"

09 Ocak 2014 | 09:28

12 yorum

9661 okunma

'Mutluyum, huzurluyum, çünkü burası benim yuvam' diyen yıldız oyuncu 'Transfer haberleri çıkıyor diye aklımın karışacağını düşünenler varsa yanılırlar' diye konuştu.

Transferin gözde ismi Serdar Aziz, Antalya kampında içini Olay Spor'a döktü.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği yıldız oyuncu, Bursaspor'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.

Bu konuda her zaman sessiz kalmayı tercih ettiğini belirten Serdar 'Şuan Antalya kampında Bursasporla beraberim. Bu birçok şeyi açıklıyor her halde. Bursaspor'la devam edeceğim. Hiçbir zaman gitmek istiyorum demedim. Öyle bir cümle kurmadım' dedi.

'FUTBOLU DÜŞÜNÜYORUM'

Yeşil beyazlı camiada bulunmaktan mutlu olduğunu da ifade eden tecrübeli stoper sözlerini şöyle sürdürdü: 'İnsanlar beni yanlış anlamasın diye her zaman ağzımdan çıkanlara dikkat ettim. Ben futbolcuyum ve futbolu düşünüyorum. Bursaspor'un başarısını düşünüyorum. Kafam oldukça rahat. Transfer haberleri çıkıyor diye aklımın karışacağını düşünenler varsa yanılırlar.'

KOYUN MUKAVELEYİ ÖNÜME!

'Mutluyum, huzurluyum, çünkü burası benim yuvam. Daha öncede söyledim, yine söylüyorum; önüme 10 yıllık mukavele koysunlar gözüm kapalı imzalarım. En büyük hedefim futbolu taraftarı olduğum Bursaspor'da bırakmak. Ben bu kulübün sadece futbolcusu değil aynı zamanda taraftarıyım da. Bu her zaman böyle kalacak. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum.'

'BU TAKIMIN KAPTANIYIM'

'Gün gelir başka bir yere gitsem bile Bursasporluyum. Sonsuza kadar böyle devam edecek. Ancak benim hedefim her zaman belli. Bu formayı layıkıyla gitmek istiyorum. Camianın, insanların aklında en ufak bir soru işareti kalmasın. Ben bu takımın kaptanlarından bir tanesiyim. Bunun sorumluluğunu taşıyorum. Bu formayı kolay giymedim, kolay kolay da bırakma niyetinde değilim.'

BATALLA'NIN YAPTIKLARI UNUTULMAZ

Serdar Aziz, Bursaspor'la yollarını ayıran Pablo Martin Batalla hakkında da konuştu.

Arjantinli yıldızın takımın önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Serdar, 'Batalla bizim sevdiğimiz arkadaşımızdı. Üzüldük gitmesine. Takımın en önemli ismiydi. Bütün sistem onun üzerineydi. Ayrılması takımı oldukça etkiledi. Böyle bir tercih yaptı saygı duyuyoruz. Uzun yıllar geçirdik beraber. Yaptıkları kolay kolay unutulmaz' diye konuştu.

NEDEN Mİ KÖTÜYDÜK?

Serdar, antrenör değişikliğinin ve Batalla'nın ayrılmasının kendilerini etkilediğini söyledi.

Ligin ilk yarısının Bursaspor açısından kötü geçtiğini belirten Serdar, 'Batalla'nın gitmesi, antrenör değişikliği bizi etkiledi. Bunlar bir takım için kolay durumlar değil. Zaman aldı bu durumları normale çevirmek. Bu süreçte de istenmeyen sonuçlar ortaya çıktı. Daha çabuk atlatabilirdik. Ancak ilk yarının son bölümlerine doğru toparlanmamız bize ligin ikinci yarısı için oldukça ümit verdi' şeklinde konuştu.

HERKES SAYGILI

Takımda söylenenlerin aksine iyi bir arkadaşlık olduğunu da vurgulayan yıldız stoper, 'Takım içersinde herkes birbirine saygılı. Düzgün bir oyuncu kadromuz var. İlk yarının sonlarına doğru yakalanan çıkışın ana nedenlerinden biri de aslında bu. Bursaspor büyük camia. Bütün zorlukların üstesinden gelecektir. Ligin ilk yarısını çok iyi bir yerde bitiremedik fakat ikinci yarı herşey farklı olacak' dedi.

REKABET İYİDİR!

Serdar, yapılan transferlerin takıma güç katacağını da söyledi. Tecrübeli stoper 'Rekabet her zaman iyidir. Oyuncuyu her zaman hazır tutar. Büyük kulüpsek fazla oyuncu olmalı. Yönetim de bunu yapıyor. Gelenler inşallah faydalı olur' dedi.

KUPA BURSA'YA GELECEK

Serdar, bu sezon Türkiye Kupasını müzeye götüreceklerini ifade etti. Zor bir sürecin kendilerini beklediğini belirten Serdar şunları söyledi: '14 Ocak'da bu zorlu seri başlıyor. Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Kupayı istiyoruz. Bize çok yakışacak. Ligi de en iyi yerde bitireceğiz. UEFA'ya kesinlikle gideceğiz. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Alt sıralara alışkın değiliz. Bizim yerimiz her zaman üst sıralar.'

 Olay Gazetesi

    • cast  
    10 Ocak 2014 | 17:12
    Son gunlerde ıcımıze su serpen tek haber buydu. Aferın serdar. Sana yakısanda bu. Buz baska turlusunu zaten sana yakıstıramıyoruz.
    • 16spor  
    10 Ocak 2014 | 09:49
    batallada gitmezsi ama bir kulpuna kondurdular çocuğu bir şekilde kopardılar ,düzenbazlar , satamıyorlarda ,ALLAH ÇOK BÜYÜK kim gide kim kala ,belli olmaya.
    • ınegolluler  
    10 Ocak 2014 | 08:44
    en buyuk kaptan
    • Holligan  
    09 Ocak 2014 | 21:51
    senin gitmiceğine eminizde bizans oyunu yapıp göndermelerinden emin degiliz
    • F.KAYA  
    09 Ocak 2014 | 16:13
    Serdar her fırsatta kafama takmıyorum diyor ama bu transfer işlerini çok kafasına takıyor.
    • Pablo10Batalla  
    09 Ocak 2014 | 14:09
    "Gün gelir başka bir yere gitsem bile Bursasporluyum" O gün hiç gelmesin Sedat 3 gibi efsane olup futbolu bizde bırakırsın inşallah..
    • Zafer Mh Li  
    09 Ocak 2014 | 14:02
    Hadi inşallah, Une tiye şum pudo Azizim :)
    • melih  
    09 Ocak 2014 | 11:28
    10
    serdar adam ama menajeri adam değil sürekli serdarın transferini yapıp komisyon almak için takla atıyor sağda solda sürekli haber yaptırıyor
    • ŞİPTAR  
    09 Ocak 2014 | 11:19
    19
    Serdarım gibi düşünen gerçek Bursasporlu olan 5-6 oyuncumuzla 4-5 yıllık sözleşmeler imzalayıp onlar hakettigi ücreti verip iskelet kadromuzu oluşturmalıyız hiç bozmadan bu isimleri oynatmalıyız onlara ilave edilecek gerek yerli gerekse yabancı kaliteli 4-5 isim olmalı onlar 2-3 yılda bir değişebilir ama iskelet kadromuz daima bizim futbolcumuz olmalı:

    Serdar- enes- batuhan- ozan- volkan al volkanı da bu ftubolcularda ısrar et 4-5 yıllık sözleşme yap iskelet kadronu oluştur her yıl arayacagın mevkilere futbolcuların belli olsun transferi az ve öz kaliteli yapılsın
    • Sefir cüneyt öze  
    09 Ocak 2014 | 11:03
    12
    Adamın hessosu. Yürü booolum.
    • kuştepeli  
    09 Ocak 2014 | 10:41
    25
    Helal olsun sana be şiptar.bu Arnavutlar Bursayı başka seviyor .babadan gelen bişey bu.(Bursalı serdar)
    • Girne Teksas  
    09 Ocak 2014 | 10:30
    29
    Kıbrıs girne'de öğrenciyim burda ki galatasaraylı arkadaşlarıma gururla bu haberleri okutuyorum. Çünkü burda çoğu kişinin gözünde kücük takımız ve paranın herşeyi yapabileceğini sanıyorlar. Adamsın serdar. Bursasporlu oldugum için gururluyum!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR