KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 0 - 0 Gençlerbirliği

08 Aralık 2013 | 16:00

37 yorum

11896 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında evimizde Gençlerbirliği ile karşılaştık.

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında, takımımız Bursa Atatürk Stadı'nda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Soğuk bir havada oynanan mücadelede birçok pozisyona girmemize rağmen pozisyonları gole çeviremedik ve sahaadan golsüz eşitlikle ayrıldık.

Maç Metre

Stat: Bursa Atatürk Stadı

Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Mehmet Metin, İsmail Köse, Kutluhan Bilgiç, Halil Saygın

Bursaspor: Sebastien Frey, Michael Basser (Dk.46 Şener Özbayraklı), İbrahim Öztürk, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz, Fernando Belluschi, Colin Kazım, Musa Çağıran (Dk.69 Murat Yıldırım), Ferhat Kiraz (Dk.84 Enes), Stanislav Sestak

Yedekler: Harun Tekin, Murat Yıldırım, Hakan Aslantaş, Şener Özbayraklı, Tuncay Şanlı, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş

Teknik Direktör: Christoph Daum

Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Doğa Kaya, Ermin Zec, Özgür İleri, A.Yılmaz Çalık, J.Jimmy Durmaz (Dk.86 Yusuf), S.Bogdan Stancu, Radosav Petrovic (Dk.81 Oktay), Ante Kulusic, Dusko Tosic, F.Serkan Kurtuluş (Dk.62 Uğur)

Yedekler: Ferhat Kaplan, Nemanja Tomic, Uğur Çiftçi, Yusuf Gültekin, Mervan Çelik, Oktay Delibalta, Ferhat Görgülü

Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Sarı Kart: Dk.17 Basser, Dk.74 Kazım, Dk.Civelli (Bursaspor), Dk.45 Özgür, Dk.71 Doğa, Dk.76 Zec, Dk.84 Kulusic, Dk,90 Uğur, Dk.Ramazan (Gençlerbirliği)

 Bursaspor.org.tr

    • escobar  
    09 Aralık 2013 | 20:53
    Ben senelerdir Bursasporun maçlarına giderim, öyleyim böyleyim dememe gerek yok Bursasporluyum ben sadece.
    Dünkü kadar iğrenç ve sinir krizine sokan bir futbolu çok izlemedim ben bu stadda... En kötü zamanlarımızda bile -küme düştüğümüz sezon dahil- hep bir coşku vardı. Mücadele vardı! Ruh vardı ruh!

    Daum oyunculara öyle bir oyun tarzı aşılamış ki, defansif, devamlı geriye yaslanıp sabırla bekleyen ve şans gelirde bir tane atarsak 3 puanı cebe koyarız hesabına sokmuş işi...
    Tribündeki seyircilerin sahada hiçbirşey görme şansı yok. Böyle futbol Bursa seyircisine layık değildir! Biz yenelim yenilelim ama asla kaybetmek istemediğimiz ruhumuzu ve mücadeleci karakterimizi kaybetmeyiz, kaybettirmeyiz!

    Bu beklenen oyun tarzını en çok yansıtan oyuncu Batalla idi...
    Ben bu takımda herkesin Batalla'ya yaslanarak oynadığını düşünüyorum. Batalla bişeyler yapsında kazanalım hesabındaydı herkes. Ekstra şeyler beklemeyi bir yana bırakalım, vasatı dahi aşamayan 5-6 oyuncu var sahada.

    Tüm bunlara rağmen, tepki vermeyi, sesini çıkartmayı dahi beceremeyen; kolpa Bursasporu para olarak görenler hakim oluyor tribünlere!
    Buna nasıl dayanıcaz? Nereye kadar sürecek bu işler? Bursaspor küme düştüğünde hepsi defolup gittiğinde yine biz tutucaz bu takımı.

    -HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMAYAN DİLSİZ ŞEYTANDIR!-
    Bursaspora haksızlık yapılmasına müsade etmeyeceğim! Tek başıma kalsamda etmeyeceğim! Ruhu olan, Bursasporu seven susmaz!
    • gorki  
    09 Aralık 2013 | 17:49
    gençliğimizi bu takım kurda kuşa yem olmasın diye sahipsiz kalmasın diye deplasman yollarında geçirdik ama takım kurda kuşa yem oldu. hiçbir tribünde bizim maraton alt taraf kadar nankör ve hain bir taraftar topluluğu yoktur herhalde. bu adamların bir tanesi batallanın bu takıma verdiği katkının 1000 de 1 ini vermemiştir ve veremez. Bursasporluluğu bedava kombineden ibaret olan ve şakşakçılıktan başka derdi olmayan bu adamların bu noktaya gelmesinde teksasın da payı büyüktür. zamanında kendini revize edemedi. tribüncülükle alakası olmayan, babası yaşındaki adamlara gider yapmaya kalkan çoluk çocukları içine aldı ve bugün gücünü kaybetmiş bir şekilde duruyor.
    • kale arkası  
    09 Aralık 2013 | 16:27
    Defans oynatıyo diye Güvenç Kurtarı kovdurduk Dauma gık yok...Bu nası iş
    • teksaslı  
    09 Aralık 2013 | 15:27
    Madem bu maraton kendini çorbacı değilim diye nitelendiriyor madem bunlar ak kaşık madem yönetimi doğru buluyolar, eyvallah. Ama senin düşüncende olmayanlara saldırmak toplu halde laf söyleyip üzerlerine yürümek adamlık değildir. Sonra çorbacılar diyince değiliz diye kendinizi savunmayın önce milletin düşüncesine saygı duyun saygısızlık yapmayın adam diyelim
    • huso  
    09 Aralık 2013 | 15:03
    91 den berı maclara gıdıyorum aslen elazığlıyım ama ınter toto da küme düserken şampıyon olurken her zaman tırubündeydım dunde ordaydım maratonda kendı aldıgım kombınemle batallayı yuhlayan karaktersiz ve corbacılardan degılım daum bu takıma ne oynatıyor anlamıs değılım kendi sahamızda rezil oynuyoruz yônetim istıfaaaa
    • bold  
    09 Aralık 2013 | 12:29
    13
    84 ten beri maçlara giderim bu takımın daha kötü günleri de oldu ama kendi sahasında bu kadar karaktersiz futbol oynadığı bir dönemi hatırlamıyorum. sonuç ne olursa olsun Bursa deplasmanı zor deplasmandı ve takımda Bursadaki maçlarda kazanmaya oynardı. bence esas kaybedilen puan değil bu karakterdir. maalesef takımla beraber tribünün de ruhunu kaybettiği bir dönemi yaşıyoruz. maraton tribündekilerin tamamının çorbacı olduğuna inanmıyorum ama alt taraftakilerin Bursaspora yaptığı kötülüğü beşiktaş taraftarı gelse yapamaz.
    • frankfurtexas  
    09 Aralık 2013 | 12:23
    19
    10 bunun asigi degilsiniz haa. .
    nankör adi herifler. Bedava bilet olmasa stadin önünden bile gecmezsiniz
    o pankartı da kòristan yaotirip vermistir.
    bosuna baska yerlerde top top diye bagirmiyorlar.
    dönek sürüsü satilmis herifler.
    insanda biraz seref haysiyet olur.
    cok baskan daum gelir daha ama battala gibi adam gelmez bi daha
    • mcrsuleyman  
    09 Aralık 2013 | 12:12
    -1
    orta sahada sadece beluschi forvet yok kaleci bomba zaten nabacağı belli değil sadece defansımızdaki adamlar iyi ve buna rahmen 19 puan topladık
    • bursalı  
    09 Aralık 2013 | 12:04
    11
    maratondaki çorbacılar sizin ne aşığı polduğunuz belli pankartla aklanmazsınız siz maratondayım ben de her maç yönetim istifaya devam edeceğim yüreğniz yetyiorsa tek ek gelin laf atın sürüyle saldırmayın anca onu yaparsınız siz
    • green  
    09 Aralık 2013 | 12:02
    14
    çorbaya kaşık sallamaktan takımın felaketini görmezden gelenlerden kurtulmazsa bu camia bunlar daha iyi günlerimiz olarak kalır.
    • Radyonunadı  
    09 Aralık 2013 | 11:14
    Göz göre göre bok yolunda koşuyoruz hem tribün olarak hem takım olarak. Çözüm belki de çok basit bir şey ''eski günleri hatırlatacak bir marş''
    • Sefa  
    09 Aralık 2013 | 11:03
    -8
    Teksas çorbacılardan ayıklanmalı. Teksasta şuan çok boş insan var. Çoluk çocuk kaynıyor. Bedava girenlerle kaynıyor. Maratona helal olsun. Takıma teksastan daha çok sahip çıktı.
    • bursaspor  
    09 Aralık 2013 | 10:32
    Arkadaşlar bu sezon komple gitti,bu sezon için yorum yapıp da kafayı yemeye deymez..Lig tamamen bitmiştir,Türkiye kupası içinde hiç ümidim yok..

    Sestak sestak dediniz adam ayakta duramıyo,pinto ruhsuzmuş sestak oynasınmış,al birini vur ötekine..pintoyu bu hale bizim ergenler getirdi ama sestak hep böyle kazmaydı,sestak forvet falan değil..enes'de yetersiz olunca biz gol falan atamayız ..kimse kusura bakmasın,bu sezon bitmiştir.
    • Bursalı Osman  
    09 Aralık 2013 | 09:55
    10
    Kukla Yönetime ve çorbacılara sesleniyorum sizler Bursasporlu değilsiniz takım göz göre göre ptt ligine gidiyor hepinize yazıklar olsun gerçek Bursaspor taraftarı böyle olmaz para için kendini satmaz tarih sizin gibileri unutmayacak lan biz Güvenç kurtar döneminde Trapzonu yendiğimiz halde hocayı gönderen taraftarız gerçek Bursaspor taraftarı bu sebebide takımın kötü futbol oynamasına dayanamadık yönetim istifa daum istifa
    • texaslı-bursa  
    09 Aralık 2013 | 09:47
    Bursaspor demek batalla demektir.... Noktaaa.
    • Realite  
    09 Aralık 2013 | 09:10
    Maraton platformuna,üzerinde batallaya destek verenleri,onu vefa gösterip unutmayanlari yaptığınız pankartla kravatlilarla,parayla özleştireceksiz,bunu maç sonunda batalla diye bağıranları her zaman heryerde çekip susturmaya,bastırmaya çalışacaksınız sonra eleştri gelince vay anam biz corbaci değiliz,kimsenin adamı değiliz diye sanal ortamda insanlara küfür kafir gideceksiniz. . . Tribün konusunda kendilerini herkesin üstünde tutan kendileri hariç herkesi çorbaci ilan eden maraton platformu anlatın bakalım supporters neden dağıldı,dağılma döneminizde başta lideriniz olmak üzere başınıza neler ne yüzünden geldi anlatinda herkes bilsin demeyeceğim çünkü maalesef herkes herseyi biliyor . . . Bakın sizde yada sizi yönlendirenlerde bu erkan abi takıntısı bitmediği sürece o hayal ettiginiz grubu kuramayacaksiniz hatta supportersin dağılmasına sebep olan olayları tekrar yasayacaksınız. . . O kafalarınızı gömdüğünüz bataktan çıkarın ve Bursaspor'un bu kötü gidişinde en büyük sorumluluğun erkan abiniz ve onu oraya,ortaya atan recep abinizin olduğunu kabul edınız yada etmeyip destege devan edınız yada gecmisten gelen corbaci kinliginizden rahatsızlık duymayınız . . .
    • ORHAN ÖNAL  
    09 Aralık 2013 | 08:52
    Sen git bu sezon kimsenin satamadığı kadar kombine sat onlar gitsin gönül eğlendirip bizi aleme madara etsinler olucak iş değil ya huuuuuu
    • berryroad  
    09 Aralık 2013 | 08:48
    yıllar önce bu takım lige ilk çıktığında raşit çetiner ilk yarı hedefimiz 20 puan dediğinde yerel basınından taraftarına herkes adamı yerin dibine sokmuştu. şimdi o günkünden en az 10 kat pahalı fakat işe yaramazlarla dolu kadrosuyla böyyük başkan körüstan ve yaveri dahi teknik direktör daumla puan 19, üstelik Bursaspor tarihinin en utanç veriici topumu oynuyor ama kimse toz kondurmuyor. bugüne kadar hiçbir Bursaspor teknik direktörü Bursada takımı bir puana oynatacak cesareti gösteremedi çünkü taraftarın bir ağırlığı vardı hoca böyle yaptığı anda sonuç ne olursa olsun barınamayacağını bilirdi (örnek güvenç kurtar). şimdi ise takım her maçı deplasmanda oynuyor gibi ve herkes halinden memnun. destek adı altında hep çorba tam çorba mantığı Bursasporu felakete sürüklüyor.
    • MK  
    09 Aralık 2013 | 08:45
    Yönetim istifayı ve Batalla yı ıslıklayan çorbacılar:Yönetimle birlikte el birliği ile Şampiyon Bursasporumuzu PTT ligine götürüyorsunuz.Tarih sizi hiçbir zaman affetmeyecek.Hepinize yazıklar olsun.Tüm çorbacılara inat yönetim istifa ve PMB10
    • gurcan979  
    09 Aralık 2013 | 08:38
    arkadaşlar yönetimden stad konusunda birşey beklemeyin öle dirayet gösterecek bir başkanımız yok zaten göreve gelmeden enderdeki konuşmasında belediyeyi haklı gösteren konuşmaları vardı. bu işi başarırsak biz başarırız önümüz seçim toplanalım birlik olalım hepimiz senelerdir armanın peşinden koşan sevdalılarız bu stad bize kalmazsa bu yönetim gittikten sonra ekonomik enkaz kalacak ......

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR