KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 2 - 1 Altay

31 Temmuz 2019 | 20:34

2 yorum

6618 okunma

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren takımımız kampın üçüncü gününde Altay ile karşı karşıya geldi.

Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Teknik Direktörümüz Yalçın Koşukavak; Muhammed Şengezer, İsmail Çokçalış, Umut Meraş, Onur Atasayar, Sedat Dursun, Rüştü Hanlı, Iasmin Latovlevici, Jani Atanasov, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Kubilay Kanatsızkuş 11'i ile başladı.

Takımımız 45'te Burak Kapacak ile durumu 1-0'a getirdi, Altay Tatos ile beraberliği yakalasa da Ali Akman 90+2'de attığı gol ile takımımızı 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Bursasporumuz Afyon'da oynadığı ilk hazırlık maçını kazanmayı başardı.

Milli kalecimiz Muhammed Şengezer maçın 44. dakikasında Tatos'un penaltı vuruşuna geçit vermedi.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

 

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    01 Ağustos 2019 | 17:18
    -1
    Bu lig bile bize fazla şimdiden uyarayım. iki pas yapamıyoruz onca antreman yapıp bukadar kötü koşulmaz. işimiz zor haydi hepinize iyi traşlar. 2. ligde görüşürüz. amatöre kadar yolumuz var. o stadı birileri biyerlerine sokarlar artık.
    • zeryun  
    01 Ağustos 2019 | 10:14
    maçın genelini seyrettim en az 5-6 oyuncu transfer etmezsek birakin cikmayi kumede zor kaliriz. bu insanlar hergün idman yapiyor. niye bu kadar kötüler anlasamiyolar. ilk hafta karagumruk zor mac boyle oynarsak bizi silip süpürürler

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR