KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 2 - 1 Kastamonuspor

08 Ocak 2019 | 19:45

1 yorum

6665 okunma

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımımız ikinci maçında Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi.

Takımımız karşılaşmaya ön alanda pres yaparak başladı. 7. Dakikada Umut Nayir'in pasıyla topla buluşan Yusuf Erdoğan ceza sahası üzerinde düzgün bir vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesiyle geçen maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ikinci yarıya genç oyuncuları sahaya sürerek başladı. Özellikle Çağatay ve Ali Akman ile rakip kalede etkili olan takımımız yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

70. Dakikada Ali Akman'ın pasıyla topla buluşan Jani Atanasov uzaklardan şansını denedi ancak top kalecide kaldı.

75. Dakikada arka direkte topla buluşan Soner Dikmen müsait pozisyonda golü buldu ve karşılaşmada skoru 1-1'e getirdi.

Skora denge gelmesinin ardından rakip kalede baskı kuran Yeşil Beyazlılar, 79. Dakikada Eren Güler ile gole çok yaklaştı ancak top direğin dibinden dışarıya çıktı.

89. Dakikada Muhammed Emin Sarıkaya'nın ortasında topla buluşan Ali Akman kale önündeki şut vuruşuyla takımımızı 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı takımımız ikinci hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maç Metre

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz(72'Deniz Aydın),Muhammed Emin Sarıkaya,Aurelien Chedjou(46'Onur Atasayar),Furkan Emre Ünver,Ahmet Furkan Özcan,Jani Atanasov,Ramazan Keskin(67'Stephane Badji),Lima(46'Abdulkadir Çelik)(60'Burak Kapacak),Furkan Soyalp(46'Eren Güler),Yusuf Erdoğan(46'Çağatay Yılmaz),Umut Nayir(46'Ali Akman)

Yedekler: Deniz Aydın,Burak Kapacak,Stephane Badji,Eren Güler,Onur Atasayar,Abdulkadir Çelik,Çağatay Yılmaz,Ali Akman

Kastamonuspor: Birkan Tetik,Bahri Avcı,Şaban Özel,Yakup Yiğit,Mustafa Çakır,Soner Dikmen,Abdulaziz Solmaz,Oğuzhan Öztürk,Sinan Akaydın,Erkan Taşkıran,Ozan Kılıçoğlu

Yedekler: Mücait Cirişoğlu,Bekir Sevgi,Muhammed Haşim Çoban,Orkun Dervişler,Ahmet Bahcıvan,Batuhan Salman,Oğuzhan Doğan,Hazar Daşçı,Cenk Kaplan,Fahri Küçükkurt

Goller: 7' Yusuf Erdoğan,89' Ali Akman - 75' Soner Dikmen

 Bursaspor.org.tr

    • ALİVELİİ  
    09 Ocak 2019 | 17:51
    2. yarı ilk altı hafta yine istediğimiz puanları alamayız. sonra hoca değişikliği sonra yönetime küfürler yine son hafta lige kalır yada düşeriz sonra çok da güzel top oynadık ama deriz. gümbür gümbür duvara son sürat gidiyoruz. hepinizin gözleri kapalı. ne çorbaymış be.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR