KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 2 - 1 Mersin İ.Y.

01 Mart 2015 | 17:45

36 yorum

15722 okunma

Takımımız, bugün Bursa Atatürk Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti.

Stat: Bursa Atatürk Stadı

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Özgür Ertem, Murat Orhan, Serkan Tokat, Tolga Kadaz

Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Renato Civelli, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Cedric Bakambu (Dk.19 Okan Kocuk), Bekir Yılmaz (Dk.46 Volkan Şen), Filipe Josue (Dk.90+4 Holmen), Jose Fernandao

Yedekler: Okan Kocuk, Ertuğrul Ersoy, Süheyl Çetin, Volkan Şen, Ozan İpek, Samuel Holmen, Enes Ünal

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Mersin İdmanyurdu: Nihat Şahin, Serkan Balcı, Efe Halil Özarslan, Milan Mitrovic, Gökçek Vederson, Loret Sadiku, Murat Ceylan (Dk.80 Sinan), Abdul Rahman Khalili (Dk.65 Pedriel), Güven Varol, Nguimbe Nakoulma, Welliton Morias (Dk.67 Futacs)

Yedekler: Zülfikar Yıldırım, Serkan Yanık, Mehmet Taş, Ricardo Pedriel, Melih Gökçek, Sinan Kaloğlu, Marco Futacs

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Kırmızı Kart: Dk.17 Harun Tekin (Bursaspor)

Sarı Kartlar: Dk.58 Nakoulma, DK.59 Welliton, Dk.89 Vederson (Mersin İdmanyurdu)

Goller: Dk.60 Fernandao (P), Dk.77 Renato Civelli (Bursaspor), Dk.20 Mitrovic (P) (Mersin İdmanyurdu)

 Bursaspor.org.tr

    • Ihsaniye TSC  
    04 Mart 2015 | 07:56
    kapitalizme de , Bursaspor düşmanı bu siyasetcilere de , hükümete de teslim olmamamız gerekir.
    Biz Bursaspor'luyuz , farkımız duruşumuz belli olmalı.
    • eğitim şart  
    03 Mart 2015 | 13:35
    Miy maçı yüzünden PFDK dn yine ceza gelcek kupa maçına giden herkes ağzına bant taksın protesto edelim
    • mususi  
    03 Mart 2015 | 10:17
    bu passolig olayinin benzeri Hollanda'da da var. Orada sorun cikmiyor cunku bu isler amacina uygun yapiliyor.

    Bir banka rantla buyuyecek, hukumet muhtemel protestolari psikolojik baski sayesinde onleyecek diye degil.

    Topu topu 5 liralik elektronik kart icin her mac senden ve kulubunden komisyon aliyorlar, sen hem buna alet oluyorsun hem de sikayet ediyorsun. Kusura bakma da zeka yas ve mevkiyle olculen birsey degil.
    • TexasYalova  
    03 Mart 2015 | 03:18
    pasolige karşı olanlara çamur atmayın. Pasolig yokken de Kale arkası , yada Maraton için bilet bulamayıp , sosyete tribününden 50, 100 ,200 tl verip maca girdigimiz de oldu. Konu para degil.

    Bir holding'in bir bankaya milyonlarca müşteri kazandıracak projesidir bu pasolig...ya, eski sistemin suyu mu çıktı da hemen atlıyosunuz bu pasolig denen illete. Devletin bankası bile degil...

    Takıma olan ilginizi bir şekilde gösterin, gösteriyoruz da zaten ......ama gitmeyin maca... kimsenin oyuncagi olmayin... taraftarsiniz siz ...aşığın olduğun takım uzerinden rant sagliyorsa buna dur diyeceksin.

    Bursaspor'umuza destek vermenin 100 tane yolu var, mac öncesi formamızı giyip stadın etrafında tıklım tıklım toplansak bile bir tür destek vermiş oluruz .
    Özlüce'ye gideriz , antrenman izleriz.
    Ayrıca , takımımız statta sadece bizim tezahuratımızla da oynayacak değil.
    Ki onlar da biliyor , neden maçlara gelmediğimizi....

    Ayrıca ; UEFA ya bağlı her ülkede de yok bu sistem

    Yapılması gereken BS başkanının bir şekilde bu pasolige karşı TFF yd Kulupler Birligi nezdinde tavrını koymasıdır, her denilene '' evet Efendim ''demesi değil .

    Konu para değil .Bizi müşteri gören anlayışa karşıyız .
    UEFA ya bağlı her ülkede de yok bu sistem. Ben taraftarım, takibe alınmaya fişlenmeye razı ve birilerinin rantına çalışacak enayi değilim
    • InegölTXS.Istnbl  
    02 Mart 2015 | 22:06
    '' Bursalı ''' '' mususi '' kardeşim , diyeceklerimize tercüman olmuş...h

    Şahsen karakolu , hapsi ,polisi bilen birisi olarak fişlemeden , ne hükümetten korkumuz var ne de fişlenmekten . Ama canımızı sıkan şey, bizim tertemiz Bursaspor taraftarlığımızın bu saf duygularımızın paraya, ranta , kapitalizme tahvil edilmesi.

    Ayrıca Liberta örnek vermiş, Polonya'da bu soktuğum passolig olayı geri tepmiş,ne güzel ........Neden Bursaspor'lular olarak böyle bir şey önayak olmuyoruz ?? Her şey evet mi diyecegiz ??

    Uyanalım beyler, herifler bizi taraftar olarak değil, müşteri olarak görüyor.
    • PETKAMÇE  
    02 Mart 2015 | 15:15
    Bursaspor umuzun dünki maçına gelip destek veren herkese teşekkürler.gelmeyenler kumda oynasın.
    Brsasporda bu yönetimle beraber ihtilal olmuştur.kimse farkında değildir.kongre üyesi sayısı 12 000 yaklaşmıştır.artık çelikpalas hotelinde yapılan kulisler çöp olmuştur.
    Artık şehirdeki vatandaş külüpte söz sahibidir.
    Takım elbiselilerin vermiş oldugu yemekler.sakallar.sinyalller anlmını yitimiştir.
    Sagolasın recep bölükbaşı ve ekibi
    Sagolsın ismail özdemir ve ekibi
    Sagolasın şenol güneş ve ekibi
    • NesoBursa  
    02 Mart 2015 | 14:16
    Mususi kardeşim,
    Çok güzel yazmışsında ,bu statlar siyasi arena değil.Her görüşte taraftar var.Stada gelip siyasi rant yüzünden birbirinize girdiğiniz günleride gördük.Bende sana pes diyorum.Benim için Bursaspor önemli.Eğer Bursaspor sevgisi alttan gelecek çocuklarada aşılanacaksa bu statlar dolmalı.Ekran karşısında olmaz.Ondan sonra bağırmayacaksınız bu şehirde her takımı tutan taraftar var diye.Ayrıca zeka seviyesinden bahsetmişsin.Ben 44 yaşındayım.Üniversite mezunuyum.Bir firmanında Bölge Müdürlüğünü yapıyorum.Karar senin.
    Saygılarımla,
    • mususi  
    02 Mart 2015 | 13:33
    "bu ligde oynamak istemiyoruz!!!"

    Slogan iyi de, ligi kontrol edenler siyasi gudumdeki TFF ve ihalesiz passoligi alan banka, kendi kulubun basta olmak uzere herkesi kredi borclusu yapmis adamlar, denetimi eline almis. Ayni adamlara para kazandirarak bu cetenin pes etmesini nasil saglayacaksin? Parayi veriyorsun, ustune bagiriyorsun, oldu.

    Passoligin ortaya cikis hikayesi ne? Hukumet aleyhine slogan atilmasi halinde kisilerin tespit edilmesi ve ek olarak da yaratilacak rant.

    Tribunlerden kufuru ve siddeti silmek adi altinda millete pompalanan bu urunle bu gune kadar kufur eden ve siddet eylemlerinde bulunanlara tek bir ceza bile gelmedi, kanuni altyapisi olmasina ragmen.

    Bu olaya ortak olarak uzun vadede neye ve kime hizmet ettigini anlayacak kadar zekasi olan taraftar sayisi da malesef cok az, iste onlar da hakli protestolarina devam edenler.


    Tribune gidip avazi ciktigi kadar bagirarak kulube faydasi oldugunu sanan arkadaslar da gecen sezon ederinin altinda satilan kombineler ve dolu tribunlere ragmen gelen basarisizligi coktan unutmuslar. Futbolcu senin bagirmanla oynayacaksa zaten o takimdan bir cacik olmaz sevgili kardesim. Kendini avutuyorsun.
    • bursalı  
    02 Mart 2015 | 13:16
    ben fişlemede değilim amaç kontrol altına olmak olsa herkes bilete yazarsın vatandaşlık numarını girersin ben birilerini zengin etmeye karşıyım kreddi kartı almaya zorlanmaya karşıyım bu federsasyon bu sene bu sistemi getirdi hakemlere bir bakın her sene kötülerdi ama bu sene resmen 3 istanbul takımı ve federasyonun takımı başkaşehr korunuypr özellikle biz her maç katledşliyoruz bu sisteme devam demek pasolige destek olmak
    • NesoBursa  
    02 Mart 2015 | 11:47
    -4
    Bende bu sene passolig almamaya kararlıydım.Fakat dolandırıcıların aradığı bir telefonla şok oldum.Adamlar adresime,kimliğime kadar herşeyi biliyorlardı.Demekki çok daha öncesinde fişlenmişiz.Olay sonrasında gidip hemen passolig kartımı aldım.Takımına destek ol.Statta yerini al.Bu maçta statta olanlarla bu atmosferi yaşadık.Çocukların azmini ,seyircinin baskısının hakem üzerindeki etkisini gördük.Bursaspor yalnız bırakılacak bir takım değil.Lütfen herkes trübüne.
    • MeskenliCankopat  
    02 Mart 2015 | 08:59
    ÖNCE OKU... Lİbretad arkadaşa katılıyorum istediğiniz kadar eksileyin. Sadece elinizi vicdanınıza koyun takım kötü gitse maçlara gitcekmiydiniz ???? HAYIR gitmicektiniz o zaman E Bilete Hayır bahaneniz olacaktı. Bizde biliyoruz takım tarihin en ofansif en keyif veren takımı ama takım iyi diye taviz verirsek bu savaşı kaybetmiş olacağız. Bursaspor taraftarlarını istanbul klüplerinin taraftarlarından ayıran özellik başarıya endeksli olmamasıydı. ama maalesefki şampiyonluktan sonra başarıya göre değişen bir taraftar var... Biz Sakarya da da vardık macunköy de de Bu sistemle kavga sevdamızla değil.... E Bİlete HAYIR
    • InegölTXS.Istnbl  
    02 Mart 2015 | 06:32
    Liberta'nın yazdığı 11 eksi almış, ayıp be , hala mı her şeye tamam deyip boyun eğeceksiniz ? Taraftar mısınız, yoksa müşteri yada köle mi ??

    Federasyon, hükümet ve klupler birliği hiç birimizi değil taraftar insan yerine bile koymuyor. Hepimiz onların gözünde sağmal ineğiz, bizden sadece ve sadece her şeye itaat etmemizi istiyorlar. Bizden sadece yararlanıp, istedikleri zaman stattan atıp, aleyhimizde istedikleri adli işlemi yapabilecekleri bir sistem istiyorlar.

    Kendinize biraz saygınız olsun, bu adi sömürücü sistem çarkının bir dişi de siz olmayın . Haksızlıklara daha ne zamana kadar koyun gibi boyun eğeceğiz?

    Bak arkadaş ( Liberta ) ne guzel ornek vermiş Polonya'dan, demek ki hala bir çare var , neden denemeyelim ki ??

    Bu sömürüye , bu haksızlığa en baba direnişi biz yapalım, seneye de yeni stadımızda, eski bilet sistemiyle tribünleri tıklım tıklım dolduralım... coşalım, zaten büyük bir klubun onurlu taraftarı olarak coşalım , plakamızın senesi 2016 da şampiyonluğu 6 sene sonra tekrar alalım..
    • furkan  
    02 Mart 2015 | 02:37
    Siz bu galibiyetle bir çok takımın taraftarına ''Helal be Bursaya'' dedirttiniz ya Bin hakkımız varsa helal olsun size Azminiz, hırsınız, kazanma arzunuz hepsi ortadaydı bugün ve sonuçta verdi. Teşekkürler takım Teşekkürler Hocam. Nazar değmesin İNşALLAH Sadece Bursaspor.
    • topaaneli  
    02 Mart 2015 | 02:15
    passolig'i fişleniyoruz bahanesiyle protesto edenlere iki çift lafım var,

    kart bedeli 20 tl'ye laf eden adamı anlarım, birilerinin cebi doluyor der anlarım, eyvallah ama fişlemeyi bahane etme arkadaşım.

    bir olay çıksa ister pasolig olsun ister bilmem ne, emniyet seni içtiğin sigaradan bulur, donuna kadar bulur, tükürüğünden bulur be. bu kadar cahilce ve çocukça protesto görmedim.

    takımına sahip çık Bursalı!
    • TEKSASLIYIZ..  
    02 Mart 2015 | 01:24
    Bekle bizi çuff çufff DEPLASMAN KRALI GELİYOR....
    • Mey Nur  
    02 Mart 2015 | 00:04
    Bu hakemlerle bizim işimiz zor..Bu gün olağan üstü oynadık ama yine çok yıprandık..Üstelik çarşamba kupa maçı var...Her maç hem hakemi hem rakibi nasıl yeneceğiz..
    • taksi mesut  
    01 Mart 2015 | 23:55
    Bu pasoligi almiyacaz diye gotunu parcalayanlar hem bedavacilar hemde Bursasporlu degiller sadece curcunaci bunlar pasoligin geri donusu olmadigini bildikleri halde bahane ustune bahane ben aldim cunku takimima asigim onu bir pasolig davasina terk edemem o benim biricik sevgilim biricik Bursasporum ASIK BIR INSAN ASKI ICIN HERSEYE KATLANIR demekki pasolig icin Bursasporu desteklemekten marum birakanlar sahtekar amaaaaa sevdigi kizin babasi deseki pasolig almiyorsan vermem kizimi nasilda kosarlar almaya kimse hikaye okumasin gercek nir taraftar bunlari soylemeye utNir ya tipki benim okurken bile utandigim gibi
    • Liberta  
    01 Mart 2015 | 22:38
    -12
    Gelmiyeceğiz maça fermanları yaktık geri dönüş yok emin olun passolig almayanlar olarak içimiz parçalanıyor ama gelmeyeceğiz alt yapı ve diğer branşlarda desteklemeye devam ediyoruz

    Bireysel ceza sistemine dönüp olası tribünsel şiddeti ve para cezalarını indirgeyeceğini açıkladılar. Ee nerdeler? daha geçen hafta biz değil miydik seyircisiz oynayan?

    karaborsayı bitireceğiz dediler. Geçen hafta dava açıldı internet üzerinden tek maçlık kombine satışı gerçekleşiyormuş derbilerde yüksek ücretlerle satılıyormuş? Spor savcılığı passolig hakkında soruşturma başlattı , Anayasa mahkemesinde kaldırılması ve usulsüzlüğü görüşülüyor.Daha geçen haftalarda bir sendikaya kart bedeli ödemeden passolig dağıtıldı. Nerede bu sistemin adaletliliği?

    TFF Avrupadan örnekler sunuyor bize. Polonya tribünleri aynı süreci yaşadı 1 sezon elektronik kart sistemine geçildi taraftar gitmedi klüpler isyan bayrağını çekti ve sistem kaldırıldı daha yeni gerçekleşiyor

    Bu sistemin faydalı yönü yoktur o yüzden direnmeye devam edeceğiz bu böyle bilene..
    • geçtim  
    01 Mart 2015 | 22:34
    Çarşamba 18.30da kupa maçı 20 bin kişi altına oynanırsa utanalım!!! Passolig yok bir şey yok stadı doldurmazsak ayıp maçı izlerken oyuncuların hırsını inancını isteğini maçtan sonra volkan ve ozanın halini görenler bu takım 25 bini hak ediyor
    • poison  
    01 Mart 2015 | 22:12
    23
    Belkide tarihin en karakterli takımı var. Aman siz protesto edip maça gelmeyin.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR