KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 3 - 0 İdman Ocağı

27 Ocak 2018 | 15:10

0 yorum

9854 okunma

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'nde B Grubu'nda ilk dört içerisinde yer alan Bursaspor Yüksekoba, Trabzon İdman Ocağı'nı konuk etti. Filenin Timsahları rakibini 3-0 net skorla yenerek, ligin ikinci yarısında üst üste beşinci galibiyetine ulaştı.

Trabzon İdman Ocağı karşısında Vera, Nikalina, Aclan, Nuran ve Yaren ile sayılar bulan ve savunmasından iyi toplarla hücum eden Bursaspor Yüksekoba, üstün oynadığı ilk seti 9 sayılık üstünlükle 25-16 kazanarak 1-0 öne geçmeyi başardı.

İkinci sette Merve ve Ebru ile sayılar bulanan Trabzon İdman Ocağı, savunmadan top çıkartamamasına karşın setten kopmadı. Son bölüme 19-19'luk eşitlikle girilirken, Bursaspor Nikalina,Vera, Nuran ile hücumda üstünlük yakalayınca üçlü hücum avantajını çok iyi kullandı ve rakibine sayı şansı tanımayarak seti 25-20 kazanarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette, temposu iyice düşen Trabzon İdman Ocağı karşısında Bursaspor Yüksekoba her hattı ile üstün oynadı ve ilk teknik molayı da 7sayılık üstünlükle 12-7 önde geçti. Yabancısız oynayan ve sezon başı kadrosundan çok oyuncusunu yitiren rakibi karşısında Bursaspor Yüksekoba, tüm oyuncularına şans verdiği bu seti 25-11, karşılaşmayı ise 3-0 kazandı ve rakibine rövanşı da vermedi.

Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Serap Kuka, Ali Delidağ

Bursaspor Yüksekoba: Nurhan İnce, İrem Özgür, Yaren Hatipoğlu,Aclan Çölleroğlu, Nikalina Bashnokova, Vera Kilimovich (Esra Tınığ-Ülkü Burcu Genç/ libero, Buse Özden, Neslihan Özbek, Gaye Bulut, Gizem Koçak , Nefise Bayramoğlu)

Trabzon İdman Ocağı: Hava Aşık , Aslı Yılmaz, Gülben Günay ,Cansu Nur İsmailoğlu, Çiğdem Kaplan, Kardelen İpek Vural (Yağmur Aslan/ libero, Ebru Kırkmaz, Merve Korkmaz)

Setler:25-16, 25-20, 25-11

Süre: 72 Dakika (22,27, 23)

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR