KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 77 - 85 Pınar Karşıyaka

13 Ekim 2019 | 17:47

2 yorum

10148 okunma

Basketbol Süper Ligi'nde yenilgisiz takımlardan biri olan Bursaspor'umuz lider Pınar Karşıyaka'yı konuk etti.

Son yıllarda ilk kez dolu tribünler önünde oynanan mücadelede Pınar Karşıyaka baştan sona kadar üstün olan taraftı. Frutti Extra Bursaspor bir ara rakibini yakalamasına karşın en büyük zaafı olan serbest atışları değerlendirememesi sonrasında bu yenilgi geldi.

Final periyodunda Frutti Extra Bursaspor iki hücumdan boş döndü. Pınar Karşıyaka ise Yunus Emre Sonsırma'nın basketiyle 33.dakikada farkı açmaya başladı: 58-65 Karşılıklı üçlükler sonrasında skor 61-70 oldu. Cristopher Jones'ın basket faulü sonrasında fark 5 sayıya (65-70) indi. İzmir temsilcisi özellikle Nusret Yıldırım'ın üçlükleriyle farkın kapanmasına izin vermedi ve 35. Dakikada skor 67-75 oldu. Cristopher Jones'ın üçlüğü Frutti Extra Bursaspor'a nefes aldırttı: 70-75 Potanın timsahı üst üste iki hücumda sayı üretemeyince fark erimedi. Son üç dakikaya Frutti Extra Bursaspor 70-78 geride girdi. Üst üste atılan 2 boş üçlük sonrasında hücumları iyi değerlendiren İzmir temsilcisi farkı 10 sayıya 70-80 çıkardı. Perry'nin basket faulü sonrasında fark 7 sayıya 73-80 indi. Christopher Jones'ın kaçan boş turnikesinde İzmir ekibi cezayı kesti ve skor 73-82 oldu. Frutti Extra Bursaspor, boş hücumlar sonrasında Pınar Karşıyaka'ya 77-85 yedildi.

 

    • Semih  
    15 Ekim 2019 | 06:11
    Ne suclusu arkadaslar. Takim ligde ilk senesini geciriyor. Tofas gibi gecen senenin 3.sunu yenerek basladi ve ikinci macini da kazandi. Ligin en iyi kadrolarindan birine karsi da elinden geleni yapti. Su an basardiklari seyler cok guzel ve umarim artarak devam eder ama ligin en iyi takimlarindan ve antrenorlerinden birine karsi basa bas oynayan takimda hata aramak cok yanlis. Cok guzel destek oluyoruz takimimiza, daha ilk senelerinde isterlerse her macta yenilsinler, yine de mucadele ediyorlar ve destegimizi artirarak devam ettirmemiz gerekiyor.

    taraftarimiz en buyuk silahimiz.
    • serdar çokgüç  
    14 Ekim 2019 | 13:21
    burda biraz suçlu serkan hoca. geçen sene 2 lig de pivot Dejan Borovnjak vardı. o adamın boyu hem 2.08 di hemde skorerdi.en azından onu tutsaydı. tamam oyun kurucu karlo yu gönder ama pivot Borovnjak durabilirdi.oyuncuyu hiç mi izlemedin serkan hoca

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR