KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursasporumuz 79 - 73 Petkimspor

27 Ekim 2018 | 19:48

0 yorum

7556 okunma

Türkiye Basketbol Ligi'nin 3. Haftasında evinde Petkim Spor ile karşılaşan Bursaspor Basketbol özellikle maçın ikinci yarısındaki etkili oyunuyla rakibini 79-73 mağlup etti ve 3'te 3 yapmayı başardı

Dengede başlayan karşılaşmada ilk 5 dakika 9-9 eşitlikle geçildi. Bu dakikalarda özellikle rakibine ribaund veren ve hücumlardan boş dönen Bursaspor Basketbol, ilk çeyreği 19-17 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe İzmir temsilcisi 7-0 seriyle başladı, ancak Potanın Timsahları 9-0 ile cevap vererek skora dengeyi getirdi (26-26). Son bölüme kadar skorun yakın gittiği ikinci çeyrekte son bölümde arka arkaya iki üçlük isabeti bulan Petkim Spor farkı açtı ve ikinci çeyreği 41-36 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe savunmada ve hücumda daha etkili başlayan Arda Vekiloğlu'nun öğrencileri, arka arkaya basketlerle maça tekrar ortak oldu. Savunma anlamında sert geçen üçüncü çeyrek 54-51 Bursaspor Basketbol üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyreğin başında farkı bir ara çift hanelere taşıyan Potanın Timsahları maçın sonuna dek bu farkı koruyamasa da karşılaşmayı 79-73 kazanmayı başardı.

Bursaspor Basketbol ligin dördüncü haftasında deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR