KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Bursastore çağrı merkezi açıldı

10 Aralık 2015 | 15:17

2 yorum

8006 okunma

Bursastore yepyeni bir satış kanalını hizmete soktu.

Bursastore mağazaları ve www.bursastore.com online alışveriş sitesinin ardından yeni satış kanalı "Çağrı Merkezi" hayata geçirildi.

Kulübümüz ile Pozitif Kurumsal Hizmetler şirketi arasında yapılan anlaşma gereği 0850 511 1963 nolu çağrı merkezi üzerinden yetkililer, taraftarlarımız ile iletişime geçerek ürünlerimiz ve yapılan kampanyalar hakkında bilgi aktarımı gerçekleştirecekler.

Taraftarlarımız arzu ettikleri takdirde, ister kredi kartları ile anından ödeme veya isterlerse kapıda ödeme yöntemiyle ürünlerimize ulaşabiliyorlar.

Türkiye'nin 81 iline siparişler, 3 iş günü içerisinde kargo ile taraftarlarımızın istedikleri adrese ulaştırılacaktır.

 Bursaspor.org.tr

    • ınegolluler  
    10 Aralık 2015 | 22:47
    kısın gıyecek dogru duzgun urun yok
    • batallayıozledik  
    10 Aralık 2015 | 16:39
    10
    İyi güzel bir uygulama yapmışsınız da, Formadan başka bir şey olmayan, pazar mallarını 3-4 kat parayla satmaya çalışan bir kurum Bursastore. İğnesinden ipliğine kaliteli ürünler zinciri yapabilseniz fabrika gibi para basarsınız ama nerede onlarda bu zihniyet. Varsa yoksa olanı çalmak, sakın taş taş üstüne koymayın yorulursunuz günaha girersiniz. Yazık cidden yazık. Bursatore yetkilileri gidinde fenerium u falan biraz gezin, adamlar bir milyoncu gibi ne ararsan var.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR