KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Çok güzel günler, yakında

05 Ağustos 2012 | 12:44

11 yorum

8194 okunma

Recep Bölükbaş ve Ertuğrul Sağlam, Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin 10. yılı sebebiyle Vamtes'te düzenlediği iftar yemeğinde konuştu.

 Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin (ÜNİTİMSAH) 10. yılı sebebiyle Vamtes'te düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı yönetim olarak çok güzel şeyler yapma arzusunda olduklarını söyledi. Şu ana kadar hoca, teknik ekip, personel, başkan ve yöneticilerle çok güzel şeylere imza attıklarını anlatan Başkan Bölükbaşı, "Şu ana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bursa, çok zor bir şehir. Çünkü futbolu çok iyi biliyor, çok gelişmiş bir şehir. Fakat biraz sabırsızlar. Biraz daha mutlu bir şekilde beklersek ki çok beklediğimizi de biliyorum. 48 sene sonra şampiyon olduk. Bu başarılar yalnız yönetimin, başkanın, futbolcuların, teknik ekibin, hocamızın değil, şehrin, kısaca tüm camianın eseridir. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Biraz sabırlı olursak, ümitli olursak ki, biz yönetim, başkan, hoca ve futbolcularımız olarak ümitliyiz. Sizin o ümidimizi gönlünüzde hissettiğinizi de biliyoruz. Bunu hep birlikte hissetmeye devam edersek o başarıların yanına birçok başarılar elde edeceğimizi ümit ediyorum" dedi.

"BURSASPOR AVRUPA'DA TÜRKİYE'DE DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAK"
Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren ise, KuPS Kuopio mağlubiyetini talihsizlik olarak nitelendirerek, "Bu mağlubiyetin stresi hepimizin üzerinde var. Bu yenilgiyi futbolcu arkadaşlarımızın en güzel şekilde telafi edeceğini tüm Türkiye görecektir. İnşallah takımımız Avrupa'da olsun Türkiye'de olsun daha nice başarılara imza atacak" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam taraftarların, günlük başarılarla yetinmeyen başarıda devamlılığı ve istikrarı kendine ilke edinmiş bir kulübün taraftarı oldukları için çok şanslı olduklarını söyleyen teknik  patron Ertuğrul Sağlam, "Bundan sondası için sizden şunu istiyorum. Takımınıza inanın, güvenin ve sonuna kadar yanında olun, destekleyin. Kaostan beslenmek isteyen insanlar ve guruplar var. Bunların bu amaçlarına ulaşması için rica ediyorum onlara prim vermeyin. Onların bu amaçlarına ulaşması için onlara yardım etmeyin. Sadece takımınıza inanın destekleyin. Ben bu takımın teknik direktörü olarak, bu çocuklara sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Bu senenin geçtiğimiz seneden çok daha iyi geçeceğine yürekten inanıyorum. Bunu söylerken hiç bir farklı amaç gütmüyorum. İçimden geleni söylüyorum. Ama şunu da çok iyi biliyorum ki, biz şampiyon olduk. Üçüncü olduk 3 senedir de Avrupa'ya gidiyoruz. Bunu hep beraber yaptık. Ne kulüp içinde ne başkan ve yönetim, ne teknik adam, ne futbolcular bunu yalnız başına başaramazdı. Yeter ki bu bütünlüğü bozmayalım. Aramıza birilerinin girmesine izin vermeyelim ve birbirimize bundan sonra daha fazla sarılalım. Çok daha güzel günlerin çok da yakında olduğunu söylemek istiyorum. Bunu hep beraberde yaşayacağız İnşallah. Başka Bursaspor yok. Herkes bundan önce ne yaptıysa şöyle bir şapkasını önüne koysun, bundan sonrası için de daha fazlasını yapmak için de biraz daha hassas ve özverili olsun. Ben sizden bunu istiyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK GÖREMEDEN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDENLER OLDU"


Başarılı teknik adam, çok güzel bir taraftarları olduğunu ifade ederek, "Takımlarına gönül veren, onu her fırsatta yalnız bırakmayan, gönülden destekleyen, iyi günde, kötü günde yanında olan bir taraftarımız var ki böyle bir taraftara sahip olduğumuz için biz Bursaspor'da görev yapan futbolcular, teknik adamlar, yöneticiler olarak bizler de çok şanslıyız. Tabi sizler de çok şanslısınız. Şampiyonluk görmeden yitirilen yürekler var. Bu gece masada onları da andık. Belki birçoğunuzun ağabeyi, babası, dedesi, bu takım kurulduktan sonra, bu takımın peşinde çok uzak yerlere kadar gittiler. Takımlarına gönül verdiler, iyi günde, kötü günde onları desteklediler. Ama maalesef şampiyonluk göremeden bu hayattan göçüp gittiler. O yüzden söylüyorum sizler çok şanslısınız. Gönül verdiğiniz takımın şampiyonluğunu gördünüz yaşadınız. Şampiyonlar ligini hep beraber yaşadık. Daha sonra 3'üncülüğü yaşadık" şeklinde konuştu.


"AVRUPA'DA TURU GEÇİP DAHA NİCE BAŞARILA İMZA ATMAK İSTİYORUZ"


Bu yıl yeşil-beyazlı kulübe veda etmeye hazırlanan kaptan Ömer Erdoğan ise, tüm futbolcuları temsilen yemeğe katıldığını kaydederek, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki Finlandiya'nın KuPS Kuopio yenilgisine değindi. Tecrübeli kaptan, "Aynı inancı, hırsı ve isteği taşıyoruz. İnşallah önümüzdeki Perşembe günü, tüm taraftarlarımızın desteğiyle turu geçip, daha nice başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Ayrıca Bursaspor'da futbolu bıraktıktan sonra farklı görevler alarak kulübe hizmet etmeye devam etmek istediğini de sözlerine ekleyen Erdoğan, "Başta hocamız ve yönetim kurulu üyelerimiz bu isteğimi geri çevirmedi. Güzel anı ve hatıralarla bu son senemi, futbolumla birlikte noktalarım. Ve ondan sonra da İnşallah yine bu camia içinde bana farklı görevler verilirse aynı futbolculuk dönemimdeki başarıların devamını yaşarım" diye konuştu.

ÜNİTİMSAH Başkanı Önder Yılmaz, 6 ülkede ve 54 şehirde faaliyetini sürdüren dernekleri adına Teknik Direktör Sağlam'a üzerine Bursaspor'un bulunmasını istedikleri yerlerin işaretlendiği bronzdan bir dünya maketi hediye etti.



 Hakimiyet Gazetesi

    • İNEGÖL TEXAS  
    06 Ağustos 2012 | 13:38
    şu adam izlemek için yapılan masrafları bir duysanız aklınız gider.300-400 milyar para harcanmış ya ayıptır be kardeşim.yöneticiler para vereceğine klübün parasından harcama yapıyorlar ya bu ne şerefsizliktir ya.
    • 9 köyden kovulan  
    05 Ağustos 2012 | 22:56
    Bedavaya yöneticilik yapıyorsunuz hala konuşuyorsunuz...
    • partizan  
    05 Ağustos 2012 | 22:51
    yürüyün gidin ulen!
    • murat abi  
    05 Ağustos 2012 | 19:26
    ah hocam sen hala şampıyonluk yılıdasın.tamam ama artık bır sey yapman lazım.gecen sene play of olmasa 8.bıtırdık lıgı hatırlatırım
    • inadına  
    05 Ağustos 2012 | 18:50
    ah be hoca hala kaostan beslenme falan saçmalıyosun işinizi düzgün yapın eleştirilincede hiç kimseye bok atmayın.
    • şaşkın timsah  
    05 Ağustos 2012 | 18:34
    Sen inanmaya devam et hoca. Biz inanmıyoruz. Hele yönetime ve sana hiç inanmıyoruz.
    • Teksas_nl  
    05 Ağustos 2012 | 17:39
    bu organizasyonla ilgili merak ettiğim birşey var. Sadece futbol şubesi mi davet edildi? Amatör branşlardan da katılan sporcular hocalar oldu mu?
    • Teksas  
    05 Ağustos 2012 | 17:03
    evet hocam persembe gunu guzel gunler gorucez :))
    • CASANOVA  
    05 Ağustos 2012 | 16:44
    -9
    lan amma sevimsiz adamsın beee.hep hocaya muhalif....olm sen gidersin hollandadan hoca Bursadan gidememez.sen onu sadece teknikdrektörlükmü yapar sanıyosun taaa hollandadan...ah be kardeşim gelsen görsen Bursada neler yapar.ama sen salla..rahmaniya hoca salla...alkoliklerdden olsa şakşağa devam ederis:):)yazma buraya yazma...sen tuttuğun takımn neyse ona yaz...eziktaş p..çlerine fenev şikecilerine gs taklacılarını karıştır yerin ist kahbelerinin yanı...
    • soyut  
    05 Ağustos 2012 | 15:16
    Hocam sen şampiyonluğa takılıp kaldığın için o günden sonra üzerine gram koymadıgin gibi fersah fersah geri gitti teknik direktörlüğün. Bu kafayla hem. Kendini hem Bursaspor'u uçuruma sürüklüyorsun. Bırak artık şampiyonlukla yasamayı hayat devam ediyor sen durdun salla bası al maaşı oldun.
    • Teksas_nl  
    05 Ağustos 2012 | 13:08
    10
    şu açıklamanın yüzde doksanı boş laf. Kendisini başından beri destekleyen taraftar bile "bazı çevreler" oldu iyi mi.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR