KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Çok hırslıyız"

11 Eylül 2013 | 13:07

4 yorum

6415 okunma

Başarılı oyuncumuz Murat Yıldırım antrenman sonrası Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu ifade eden Murat Yıldırım, "Taraftar için, caima için çok önemli bir maç. Kimseyi bu maç için motive etmenize gerek yok. Herkes herşeyin bilincinde. O heyecanla iyi maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Taraftarımız da biz de gerekeni yapacağız. Galip gelmek istiyoruz. Milli maç arası bizim için iyi oldu. Hocayla uzun uzun çalışma fırsatımız olmamıştı. Bizim için küçük bir kamp gibi oldu. Yoğun çalışıyoruz. Bu yoğun tempo gücümüze güç katacaktır. Bunun faydalarını da önümüzdeki maçlarda görürüz diye düşünüyorum. " diye konuştu.

Bursaspor formasıyla Beşiktaş'a gol atmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Murat, "Şans gelirse gol atmak isterim. Bursaspor formasıyla Beşiktaş'a gol atmak çok istiyorum. Ekstra motive oluyoruz. Kazanmayı çok istiyoruz. İdmanlarda da bunu gösteriyoruz. Çok hırslıyız. Moralimiz yerine geldi. Avrupa ve Eskişehir mağlubiyetleri bizi moral olarak yıpratmıştı. Daha sonrasında toparlandık. Galatasaray maçında iyi bir oyun sergiledik. MP Antalyaspor maçında ise iyi oyunumuzu 3 puan ile taçlandırdık. Bundan sonra da çıkış bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 Bursaspor.org.tr

    • Emre Gor  
    11 Eylül 2013 | 20:42
    Yaw bu Murat Yildirim ne zaman "basarili oyuncumuz" oldu. 2 maclik hafizamiz var ne yazikki. Serdar Aziz iki mac hata yapar, igrenc oyuncu olur, Murat Yildirim bir gol atar, "basarili" olur. Anlamak zor. Umarim iyi oynamaya devam eder.
    • Green Army  
    11 Eylül 2013 | 13:32
    14
    Kazım sağda oynarsa kesinlikle muratın bellucshinin yerinde oynaması lazım 1 kişilik yabancı kontenjanını da sağda tuncay yerine basserle değerlendirilebilir .
    • ismailK  
    11 Eylül 2013 | 13:27
    15
    Murat gs macindaki gibi hirsli olsun. Azda psikolojik rahatlatsin kendini daha rahat oynasin. Bu takima oyunculuk eder.
    daha once anti muratciydim. Ama gs macinda muratta biseyler gordum. . .
    • ŞİPTAR  
    11 Eylül 2013 | 13:16
    22
    Yürü bee deli murat, kim tutar seni...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR