KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Cuper: Bursaspor maçı çok zor geçecek

08 Aralık 2012 | 12:23

6 yorum

5549 okunma

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Bursaspor maçının zorluk derecesine dikkat çekti

Kendi sahasında geçen hafta Beşiktaş'a yenilerek puan kaybına uğramaya devam eden Mor-Beyazlı ekip yarın deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak. Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde hafta boyunca Durugöl Tesisleri'nde Bursaspor maçının hazırlıklarını yaparak çalışmaları tamamlayan Orduspor, hem Bursa'yı yenip 3 puan almak hem de bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini kazanmayı hedefliyor.

Bursaspor maçının zor geçeceğinin altını çizen Hector Cuper, "Ligde bütün maçlar hemen hemen zor. Bursasspor'da güçlü bir takım. Ve bizim maçımızın zor olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı hafta boyunca ona göre yaptık. İyi top oynayıp, maça iyi konsantre olup sahadan puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bursasspor'dan istediğimiz puanı alıp bir sonraki hafta kendi sahamızda karşılaşacağımız Antalyaspor maçına moralle hazırlanacağız. Bu nedenle bu maç bizim için çok önemli. Daha öncede söylediğim gibi bu hafta birçok şeyi düzelteceğiz. Bu maç zor geçecek ama bizde elimizden geleni yaparak istediğimiz puanla döneceğiz" diye konuştu.

 

    • mcrsuleyman  
    08 Aralık 2012 | 22:02
    arkadas bu murat neden adam hiç bir işe ayaramaz
    • onursönmez  
    08 Aralık 2012 | 15:39
    Bizim takımımız gerçekten dört dörtlük fakat çok korkak oyuncuları barındırıyoruz örneğin vederson çok iyi bi tekniğe sahip ama her zor anında tüm atağı berbat ederek defansa geri pas atıyor bence Pintonun bu başarısızlığı hatta takımın başarısızlığı bu yüzden.Pinto meselesine gelince Pinto çok akıllı çünkü gol atamayınca performansı düşünce işi paraya bağlıyor.Adam haklı ama Bursasporda kimse bir messi deil.Batalla bile Pintoya pas gelmesse uçucak hali yok atamaz.İnşallah maç bizim olur ama şüpheliyim acill bir sol bek ihtiyacımız var.
    • lethe  
    08 Aralık 2012 | 14:32
    daha sezonun ilk yarisi millet nelerden bahsediyor.bu sezon warsin sampiyon olmayalim,warsin kupa gormeyelim ne fark eder.ama ergen tayfasi daha ilk sezonlarinda sampiyonluk gordukleri icin saniyorlar ki bu takim hep sampiyonluga oynadi.macina gider bagirirsin 90 dakka susmassin her macta,merak etme ilklerin takimi yine ortaligi karistirir yine milletin agzina ot tikar.yapilmasi gereken abilerinizin eteginden ayrilmak milletin agziyla konumamak,o zaman belki buyursunuz belki bu takima faydaniz dokunur.Ertugrul saglamin yaptiklari ortadadir,istatistiklere bakarsiniz anlarsiniz.istatistik ne demektir biliyorsaniz sayet.
    • bursaspor  
    08 Aralık 2012 | 14:03
    bu kadarmı Bursaspor düşmanısınız. Bu karamsarlık niye sanki ligin dibindeyiz hiç bir oyuncumuz mücadele vermiyor ertuğrul hocanında dünya umrunda değil biraz pozitif olun arkadaş. korku ve cesaret bulaşıcıdır kazanmak için ilk siz ümit edin ki kazanalım
    • arda1606  
    08 Aralık 2012 | 12:51
    Ertuğrul sağlam felsefesi olan wederson ile ne galibiyet ne beraberlik alıcağımızı sanmıyorum alsakta zevk vermeyen bir oyun felsefesi birazdaha tecrübeli olsa nazilli bile 2 tane atıp postalıcaktı Bursasporu ben her zaman başkanda mana buluyorum fakat Ertuğrul sağlamında yaptıkları ortada tamam ortada başarı vardı fakat artık başarı diye bir şey yok ve artık gereken yapılmalı Bursaspor için ? her zaman dost hatrına çiğ tavuk yenmez,yada 1 kahvenin 40 yıllık hatrı vardır; yok öyle bir dünya........................
    • İlklerin takımı  
    08 Aralık 2012 | 12:39
    -6
    ilklerin takımı Bursaspor'umuz bu sezon Orduspor'ada bir ilk gerçekleştirecek ve deplasmanda ilk puanlarını kazandıracaktır :)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR