KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Danone Uluslar Kupası'nda sona erdi

16 Kasım 2014 | 19:05

3 yorum

11460 okunma

Brezilya'da devam eden Dünya Danone Uluslar Kupası'nda 2.gün geride kaldı. Ülkemizi temsil eden U12 takımımız bugün oynadığı 3 müsabakayı da kazandı.

ençlerimiz, dün grup müsabakalarında oynadığı maçlar sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 4 puanda kalmış ve ilk 16 takım arasına girme şansını kaybetmişti.

Minik timsahlarımız bugün sıralama maçlarında Çin, Belçika ve Arjantin ile karşı karşıya geldi. Günün ilk maçında Çin'i 4-0 ile geçen miniklerimiz, ikinci maçta Belçika'yı 2-0 ile geçti. Günün son maçında ise Arjantin'i 2-1 geçen Mesut Aldanmaz'ın öğrencileri oynadıkları futbol ile otoritelerin beğenisini kazandı.

Danone Uluslar Kupası'nı 17.Sırada Bitirdik

Brezilya'da yapılan 2014 Dünya Danone Uluslar Kupası'nda son maçını Kanada ile oynayan U12 takımımız, penaltı atışları sonunda sahadan galibiyetle ayrılarak turnuvayı 17.sırada tamamladı.

Arena Corinthians Stadyumu'nda oynanan ve alt grubun final maçı niteliğini taşıyan Kanada müsabakası oldukça çekişmeli geçti. Her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince kazananı seri penaltı atışları belirledi. Minik futbolcularımız tüm penaltı atışlarını gole çevirerek sahadan 5-4'lük galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla takımımız turnuvayı 17.sırada tamamladı. Minik kramponlarımız turnuvada oynadıkları 7 mücadeleden 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ülkemize dönüyorlar.

Brezilya'da düzenlenen turnuvada takımımızın oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle;

Grup Maçları

Türkiye 2-1 Fas
Türkiye 0-0 Brezilya
Türkiye 1-3 Rusya

Sıralama Maçları
Türkiye 4-0 Çin
Türkiye 2-0 Belçika
Türkiye 2-1 Arjantin
Türkiye 0 (5)-(4) 0 Kanada

2014 Danone Uluslar Kupası'nı ise finalde Paraguay'ı 1-0 yenen Japonya kazandı.

 Bursaspor.org.tr

    • taraftar  
    17 Kasım 2014 | 17:50
    bir düzeltme yapayım, Bursaspor'un değil, tüm Türkiye'nin geleceği olacaklar inşallah. ozan, serdar, volkan kapıyı açtılar, inşallah milli takımın daimi oyuncuları olurlar ve Bursaspor'dan yeni oyuncular da eklenir. böyle devam edersek bir zamanlar g.s nin hem ligde hem de avrupa'da başarılı olan aynı zamanda milli takımın bel kemiğini oluşturan kadrosunu biz kurarız. olmıyacak iş değil, bu hızla alttan yukarı kaliteli ayaklar çıkardığımız sürece en çok 5 sene içinde bu gerçekleşir.
    • taraftar  
    17 Kasım 2014 | 17:45
    helal olsun, bu gençler Bursaspor'un geleceğidir. altyapıya önem verdiğimiz ve alttan gelenleri a takıma monte ettiğimiz sürece Bursaspor oyuncu sıkıntısı çekmez. bu kadar geniş oyuncu havuzu hangi kulüpte var? yeterki bu gençleri eğitelim, elinden tutalım, ondan sonrası...
    • ŞİPTAR  
    17 Kasım 2014 | 13:23
    Canınız sağolsun gençler

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR